Læs den officielle beskrivelse

Ved Andrew Jackson Universitet, er det, hvad det har været alt om siden dag ét. Da Robert Norris begyndte Universitet i 1994, havde han en drøm om at skabe en uddannelse, der var tilgængelig og økonomisk overkommelig. I de tidlige dage blev Robert stolt af mottoet - "Vi leverer undervisning af høj kvalitet til døren." Siden den første dag, har vores fokus været på vores elever, og vi har vokset sammen med dem. I 1994 internettet stadig var i sin vorden, og fjernundervisning var leveret via papir den måde, det havde været en hundrede år. I dag har teknologien taget fjernundervisning mobil. Vores kurser er fleksible og kan tages når som helst og hvor som helst. Vores studerende har frihed til at fuldføre deres kursusaktiviteter, når det passer ind i deres liv. At hjælpe dem, vores fakultet har de samme frihed - at undervise vores elever når som helst og hvor som helst. I 2008 fejrer vi vores 15. år, og vores 10. som en akkrediteret institution. Vi har gået fra at være Robert's drøm at en skole med tre navngivne skoler og elleve uddannelser. Ved Andrew Jackson Universitet, er uddannelse helt mobil. Det er i sandhed kan tages med overalt, og vores studerende får hvad de har brug for, for at gå hvor de vil hen! Mission Andrew Jackson Universitets mission er at give relevant undervisning af højeste kvalitet til en rimelig pris at arbejde voksne, der søger avancement og en mere tilfredsstillende liv erfaring. Denne mission understøttes af udviklingen af ​​Colleges inden universitetet, at ikke blot de opfylder behovene hos den almindelige befolkning, men også beskæftige sig med læring kravene i specifikke faggrupper, der er underforsynede med mainstream akademiske verden.  

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Andrew Jackson University

Master of Public Administration er et professionelt uddannelsesprogram, der tiltrækker de planlægning lederskab eller ledelsesmæssige karriere i føderale, statslige eller ... [+]

De kandidatuddannelser, der tilbydes på Andrew Jackson University, er designet til universitetsstuderende, der i øjeblikket holder eller stræber efter at holde mellemniveau eller ledende stillinger. De er mennesker, der ønsker at fremme og berige deres ikke-akademiske karriere ved en dybere og mere grundig faglig forberedelse på deres udvalgte områder.

Mesterens grader tilbydes på Andrew Jackson University giver eleverne en grundig viden om et bestemt felt og en beherskelse af metoderne for produktiv stipendium. For at bidrage til at nå universitetets mission og formål fokuserer uddannelserne på følgende kriterier:

Hvert uddannelsesprogram lærer eleverne først, hvordan man lærer effektivt og integrerer viden, så de kan begynde deres studier mere effektivt. Denne proces hjælper med at fremme selvdisciplin, selvvurdering og selvtillid. Hvert uddannelsesprogram administreres af et fakultet instruktionshold, som vil lede, undervise og motivere eleverne. Den øgede tillid og større følelse af selvværdsstudenter, der nyder godt af, styrkes gennem denne regelmæssige interaktion. Hvert uddannelsesprogram er bygget op omkring et solidt og hensigtsmæssigt pensum, som afspejler nuværende viden og applikationer og kræver, at eleverne udvikler avancerede færdigheder, der er nødvendige for en vellykket karriereudvikling. Hvert uddannelsesprogram fremmer stipendium gennem undersøgelse af aktuelle tekster og højere niveauer. Studerende vil have mulighed for at lære centrale begreber og derefter analysere og anvende disse principper gennem interessante projekter, papirer, casestudier og applikationsøvelser til praktiske situationer. Disse virkelige applikationer opfordrer eleverne til at anvende det, de har lært at støtte andre i familie-, beskæftigelses- og samfundsindstillinger. Hvert uddannelsesprogram lærer eleverne at spørge, undersøge, måle og begrunde. Selvom afhandling... [-]
USA Birmingham
September 2020
Fuldtid
Deltid
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk