Læs den officielle beskrivelse

hjemAquinas College, Et inkluderende pædagogisk samfund forankret i den katolske og Dominikanske tradition, giver en liberal kunst uddannelse med et globalt perspektiv, understreger karriere forberedelse med fokus på lederskab og tjeneste for andre, og fremmer en forpligtelse til livslang læring dedikeret til udøvelse af sandheden og den fælles godt.

Tag en virtuel rundvisning på vores campus ved at klikke her

Vores vision

Aquinas College er anerkendt som den ekstraordinære katolske liberale kunst kollegium, der forbereder enkeltpersoner for karrierer lederskab og service i at udvikle en bæredygtig og retfærdig globale samfund.

Liberal Arts

Liberal Arts uddannelse er omfattende uddannelse, der er designet til at udvikle studerende, der trives i alle dimensioner af livet. Hos Aquinas, mens de studerende får karriere forberedelse i bestemte fag, målet er at være egnet for alt. En uddannelse for det hele menneske, der er bedst for alt liv, ikke bare 9-5 arbejdsdag, men forberede dig til et stadigt skiftende verden.

Hvad kan det gøre for mig?

 • Frihed en liberal kunst uddannelse omfatter åndelig frihed og fremmer måder at tænke og leve på, der giver studerende mulighed for at realisere Guds hensigt for dem i livet.
 • Ved at fokusere på det hele menneske, får de studerende en forståelse af, hvordan du udfylder vigtige roller i deres fritid, for eksempel ved at være en god ven, kirke medlem, ægtefælle, eller en positiv bidragyder til samfundet.
 • Ved at erhverve en bred, grundlæggende uddannelse, er studerende forberedt på en bred vifte af karrieremuligheder i hele livet.
 • Med en mindre størrelse og mindre elev / professor forhold end større universiteter, vil du modtage mere personlig opmærksomhed, være mere tilbøjelige til at blive henvist til praktikophold og job og lære at skabe dybere relationer.
resultat

Der er mange ting at være stolte af på Aquinas. Anerkendt nationalt, og tildeles for vores stærke akademiske programmer, atletik, succes i bæredygtighed og service indsats, og frem for alt resultaterne af vores studerende.

nationale Awards

 • Fejrer vores udpræget katolske og dominikanske rødder blev Aquinas tildelt en Top 50 katolsk College (2015 Rankings af Best katolske Læreanstalter og universiteter).
 • Aquinas blev også rangeret som # 3 Best Value Midwestern School (2017 US News & World Report)
 • # 41 Bedste Midwestern Regional University (2016 CollegeChoice.net 2016 Rankings).

Student succes

Der er et væld af muligheder for vores studerende at udforske deres interesser. Hvad enten gennem studier væk, udfører bachelor forskning, eller forfølge en praktikplads, er der noget for enhver smag.

 • Aquinas har en ekstremt høj placering sats, hvor 90% af vores 2014 kandidater var enten beskæftiget eller i forskerskoler inden for seks måneder efter eksamen.
 • Praktik partnere som Amway, Disney, Steelcase, Spectrum Sundhed, Grand Rapids Kunstmuseum, Van Andel Research Institute og Detroit Tigers og mange flere!
 • Aquinas er rangeret i top 3 procent af alle regnskabs-programmer i landet baseret på 2014 CPA Exam beståelsesprocent.
 • Vi har næsten en 70% accept sats i medicinsk skole, og trives med partnerskabet med MSU College of Human Medicine Tidlig Assurance Program.
 • 100% af kandidater i sygepleje og Kemi er ansat inden for 6 måneder efter endt uddannelse.
 • Uddannelse studerende bestå Michigan Test for Lærer Certificering med en sats på 92,4%.
 • Vores kandidater har en 90% accept sats i Fysisk Assistant, Fysioterapi og Dental programmer.
studerende
Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Aquinas College

Aquinas Master of Management (MM) -programmet giver et bredere syn på virksomheden. Vores kandidatstuderende lærer at tænke strategisk, forstå organisatorisk kultur og ef ... [+]

Hvorfor studere ledelse?

Aquinas Master of Management (MM) -programmet giver et bredere syn på virksomheden. Vores kandidatstuderende lærer at tænke strategisk, forstå organisatorisk kultur og effektivt motivere de mennesker, der driver virksomhed.

Vores små klasser og fleksible tidsplaner giver dig mulighed for at lære i dit eget tempo. På et hurtigt spor kan du afslutte programmet i så lidt som 18 måneder for fuldtidsstuderende og 24 måneder for koncentrationer. Eller tag så lang tid som syv år. Det er helt op til dig. Det er bare en del af AQ-fordelen.

Kundeservice fokus og 12 måneders udvidet tilgængelighed til programdirektør, professorer og medarbejdere sikrer en stimulerende og givende akademisk oplevelse gennem hele kalenderåret.... [-]

USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
16 - 84 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk

MA

Aquinas College

Kandidatuddannelsen i Klinisk Mental Sundhedsrådgivning på Aquinas College er oprettet for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter psykiatriske fagfolk. Ifølge Præ ... [+]

Hvorfor studere klinisk mental sundhed rådgivning?

Kandidatuddannelsen i Klinisk Mental Sundhedsrådgivning på Aquinas College er oprettet for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter psykiatriske fagfolk. Ifølge Præsidiet for Arbejdsstatistik forventes antallet af nye jobs for Licensed Professional Counselors at stige med 39% over nuværende tal inden år 2025.

"Det er så utroligt for mig, at jeg kan opbygge et kvalitetsrådgivningsgrundlag, men også bruge tid sammen med personer, der alle søger en lignende, men anderledes mål. Jeg er meget glad for at sige, at disse studerende og professorer er blevet som en lille familie. Det er to af de mange grunde til, at jeg elsker Aquinas. "... [-]

USA Grand Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk

I Can Live With Passion

Dominican Pillar: Prayer

Dominican Pillar: Study

Dominican Pillar: Community

Address
1700 Fulton St. E
49506-1801 Grand Rapids, Michigan, USA
Telefonnummer
undefined