Arcadia – College of Health Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Arcadia University blev grundlagt i 1853 og er Filadelfias globale universitet og en pioner inden for international uddannelse. Det er et top-rangeret privat universitet, der tilbyder bachelor, kandidat og ph.d.-grader. Ud over seks colleges og skoler i USA har vi 10 centre og kontorer rundt om i verden. Hvert år beriger vores fakultet og medarbejdere livene til vores 3.700 nuværende studerende, 3.000 studerende i udlandet og mere end 26.000 studerende.

Rangordninger og ekspertise

Arcadia University modtager kritikroste fra kendte kilder inden for videregående uddannelser.

Top Regionale universiteter i det nordlige

Arcadia modtog høje karakterer i US News & World Report's 2019-udgave af Best Colleges.

Bedste nordøstlige colleges

Arcadia er et af de enestående colleges og universiteter i nordøst anbefalet af The Princeton Review.

Nationalt placeret i undersøgelse i udlandet

For andelen af studerende, der deltager i studier i udlandet i de senere år.

Gray Towers Castle

Et nationalt historisk landmærke, Gray Towers Castle, er ofte citeret af alumner som en af de mest livlige minder fra deres tid på Arcadia.

Bygningen blev færdig i 1898 og var det arkitektoniske midtpunkt i en ejendom, der ejes af William Welsh Harrison. I 1929 købte Arcadia University (derefter beliggende i Jenkintown) Gray Towers af Harrisons enke og søn. Der blev afholdt kurser i Jenkintown og Glenside indtil 1962, da universitetet overførte fuldstændigt til ejendommen Gray Towers.

Bygningen huser administrerende kontorer for præsidenten, provost og tilmeldingsadministration. Dens smukke værelser på første sal bruges til campusmøder og begivenheder. Førsteårsstuderende er bosiddende på øverste etage.

En markant global, integrerende, personlig læringsoplevelse

Hvad er de centrale værdier, der gør Arcadia University særegne - de værdier, som Arcadia sikrer hver eneste studerendes oplevelser?

Arcadia Promise bekræfter, at studerende vil have en markant global, integrerende og personlig læringserfaring, der forbereder dem til at bidrage og blomstre i en mangfoldig og dynamisk verden.

Globalt: Klasselokalet og videre

Et globalt perspektiv

Arcadia University tror på at opbygge et fællesskab af elever, der er engageret i læring med stor indflydelse, der opstår med global erfaring som del af den studerendes akademiske karriere. Arcadias vision er, at studerende - inklusive mange, der er den første generation i deres familier, der går på college - skal have førstehåndskendskab til andre lande og deres kulturer ved at tilbyde programmer som:

 • Forhåndsvisningen blev etableret i 1994 for at introducere studerende til at studere i udlandet ved at tilbyde globale oplevelser i et af 17 lande.
 • Førsteårsstudie i udlandet (FYSAE) begyndte i 2003 og er udvidet til to semestre.
 • Andetårsstudie i udlandet (SYSAE) giver flere studerende mulighed for at studere i udlandet.
 • Fakultet i mange discipliner har udviklet Major Abroad-programmer (MAP), som kræver et års studier i udlandet.
 • College of Global Studies er internationalt anerkendt for at give studerende adgang til over 130 programmer over hele verden.

Arcadias engagement er at sikre, at vores studerende har mulighed for at få en global oplevelse. Det gør vi ved at subsidiere programmer, tilbyde et robust stipendium og stipendium og anden økonomisk støtte til at deltage i et af Arcadias centre eller programmer rundt om i verden.

Denne ledelse inden for banebrydende programmering er grunden til, at Institut for International Uddannelse (IIE) rangerer Arcadia University # 1 for procentdelen af studerende, der deltager i et studie i udlandet, der har erfaring med kandidatuddannelsesskoler. Arcadia er blevet rangeret som nummer et i de sidste ni år.

136140_pexels-photo-1438072.jpeg

Integrativ: Anvend hvad du lærer

Planlæg at tage verden på

Hver Arcadia-studerende får adskillige muligheder for at integrere klasselæringslære med problemer i den virkelige verden. Ved at forbinde liberal arts læring og teori med faglige færdigheder og evner forbereder Arcadia kandidater til at bidrage og blomstre i en mangfoldig og dynamisk verden.

Kunstnere fremstiller malerier, skulpturer og designs til udstilling i galleriet. Kommunikationsstuderende får praktikpladser på lokale papirer og i udlandet. Forretningsfagmænd konkurrerer med simulerede selskaber. Psykologi majors lærer om evidensbaseret forskning. Uddannelsesstuderende praktiserer nye teknikker, mens de studerendes undervisning.

Personligt: Fakultetets opmærksomhed i verdensklasse

Find dit sted i Arcadia

Generation efter generation af Arcadia-alumner fortæller den samme historie - den personlige opmærksomhed, de fik fra en professor eller en medarbejder, der inspirerede dem, hjalp dem, ledede dem. Det er kendetegnende for en Arcadia-uddannelse. Fakultet og personale lærer studerende at kende og samarbejder med dem for at nå deres uddannelsesmæssige mål. Studerende drager fordel af stærke mentorordninger, der fremmer avanceret læring og udvikling. Inddragelse i campuslivet udvider hver enkelt studerendes oplevelseskreds.

Dusinvis af klubber, en række kulturelle og kunstbegivenheder, en multikulturel menu med sociale, kulturelle og religiøse aktiviteter, bopælsaktiviteter og interkollegiale og intramurale sportsgrene giver muligheder for involvering og ledelse.

Mission, vision og levede værdier

Fra vores grundlæggelse som Beaver College i 1853 til i dag fortsætter Arcadia University en bemærkelsesværdig rejse som en førende institution i studier i udlandet midt i et hurtigt skiftende konkurrencepræget miljø for videregående uddannelser.

Vores mission

Arcadia University giver en markant global, integrerende og personlig læringsoplevelse til intellektuelt nysgerrige studerende på kandidat- og kandidatstuderende som forberedelse til et liv med stipendium, service og professionelt bidrag.

Vores vision, vores drøm, vores lidenskab

Arcadia University's banebrydende, globale, integrerede, liberale kunst og professionelle læringserfaringer dyrker ledere, der er intellektuelt uredde og unikt forberedt på liv og arbejde. Vores højt ansete, værdibaserede læringsfællesskab afspejler den verden, hvor vi ønsker at leve.

Vores levede værdier

 • Tilpasningsevne: Vi forbereder medlemmer af samfundet med den hurtighed både til at tackle de mangesidige udfordringer i borgerlivet og til at forfølge nye strategier i en dynamisk verden.
 • Excellence: Vi udfordrer os selv til at udføre og give høje standarder inden for uddannelse, erfaring og muligheder. Akademisk ekspertise dokumenteres i strenghed og styrke i vores programmer og også i vores alumners kvaliteter.
 • Frygtløshed: Vi letter et ubegrænset læringsmiljø på tværs af discipliner, der integrerer forskellige perspektiver i ny viden og nye løsninger på komplekse problemer.
 • Integritet: Vi er ærlige og etiske i vores handlinger, individuelt og kollektivt som institution. Vores integrerende oplevelser, der bygger på den liberale kunst og videnskab, dyrker intellektuelt og socialt ansvar.
 • Intellektuel frihed: Vi tilskynder til tanke- og ytringsfrihed uanset ideologiske perspektiver i hele vores lærende samfund.
 • Retfærdighed: Vi bringer vores individuelle og kollektive ressourcer til at bære for at søge positiv transformation i vores samfund og verden. Vi er altid på vagt mod uretfærdighed og dens årsager.
 • Respekt: Omfavnelse af vores mangfoldighed skaber en rig og indbydende atmosfære, hvor forskellen i kultur, perspektiv og tro beriger den akademiske diskurs og campuslivet og skaber en følelse af tilhørighed for alle medlemmer af samfundet.
 • Ansvar: Vi er engagerede forvaltere for Arcadia, og vi vil sikre, at beslutninger træffes i overensstemmelse med institutionel mission, mål og retningslinjer.

Placeringer

Glenside

Address
450 S. Easton Road
PA 19038 Glenside, Pennsylvania, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: