School of Architecture - Syracuse University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt i 1873, den Syracuse University School of Architecture konsekvent rangerer blandt de bedste arkitektskoler i nationen.

Årsagerne oftest citerede er vores engagerede og forskelligartede fakultet, vores nummer og forskellige studier i udlandet muligheder, og vores nationalt akkrediteret, professionelle uddannelser, som giver de studerende med den tekniske færdigheder og den kulturelle viden nødvendig for at praktisere i et stadig mere konkurrencepræget globalt markedsplads.

Studiet erfaring, kernen i vores programmer, fokuserer på den intense udforskning af den kreative proces, der støttes af de mest udfordrende tilgange til historie og teori i forbindelse med de teknologier, der informerer fremtiden for vores felt. Skolen giver en meget innovativt miljø for design uddannelse, hvor de studerende drage fordel af en omfattende en-til-en kommunikation med dedikeret fakultet i formelle anmeldelser og uformelle interaktioner.

For at forberede de studerende til en verden formet af globalisering, Arkitektskolen tilbyder studier i udlandet semestre i London og Firenze på vores universitet centre bemandet med fuld tid arkitektur fakultet. Studerende har også mulighed for at tilbringe et semester på universitetets Fisher Center i New York, en state-of-the art anlæg åbnede i 2013. Kortere studier i udlandet programmer er tilgængelige på steder som Taiwan, Tyrkiet, Japan, Kina og Indien. Skolen bringer også verdensklasse praktikere og undervisere til at undervise og foredrag på vores hjem campus, som det fremgår af vores besøgende foredragsrække featuring anerkendte arkitekter og designere, og vores besøg kritiker program, hvor internationalt anerkendte professorer fører studios på campus.

Gennem det seneste årti, har den praksis arkitektur undergået dramatiske forandringer, placerer arkitekten endnu en gang i centrum for nogle af de mest afgørende spørgsmål i vor tid. Kunstakademiets Arkitektskole har ikke blot holdt trit med disse ændringer, men vores fakultet, personale, studerende og tidligere studerende har ført og fortsat vil føre en indsats for at skabe en bedre verden gennem design af bedre bygninger og byer. Vi inviterer dig til at besøge og at slutte sig til os.

Michael Sprog, Ph.D. Dean, Kunstakademiets Arkitektskole

Skole History

Som en af ​​de ældste programmer i USA, har Syracuse Arkitektur vokset fra en beskeden start til at blive en national leder i at uddanne fremtidens arkitekter.

Skolen har en rig og fornem historie, der begynder i 1873, tre år efter Syracuse University blev grundlagt, da arkitekturen blev oprettet som en af ​​to nye afdelinger i College of Fine Arts af George Comfort Fisk, dekan for det nye kollegium of Fine Arts , der grundlagde Metropolitan Museum i New York.

Afdelingen i første omgang tilbudt en fire-årigt program, der fører til en Bachelor of arkitektur grad, det første program af sin art i landet. Dean Fisk hyret sig af professorer fra maleriet afdeling og College of Liberal Arts. Han nærmede også lokale arkitekter som Horatio Nelson White, Archimedes Russell, og Ward Wellington Ward, og bad dem om at undervise arkitektonisk design - uden løn. Afhængigheden af ​​lokale arkitekter til gratis undervisning fortsatte langt ind the1900 s, delvis på grund af sparsommelighed, men også som en standardpraksis modelleret efter de École de Beaux Arts i Paris, verdens premiere arkitektur skole. Denne tilpasning af arkitekturen afdeling i College of Fine Arts etableret et design fokus, der tåler den dag i dag. De første afgangsklasserne i arkitekturen var små, med 74 elever tjener grader mellem 1900 og 1922. Frances Whipple Bigelow blev den første kvinde til at opgradere fra skolen i 1898. Da arkitektur program voksede, det står over for en konstant udfordring at finde tilstrækkelig plads. I løbet af de første år, det første hjem for College of Fine Arts var i Hall of Languages. Det flyttede til det nybyggede Crouse College i 1883, derefter til Steele Hall i 1908, og endelig til den nydesignede, skylit Slocum Hall i 1919. Slocum designet af Frederick Revels, en 1895 afgangselev fra College of Fine Arts som var formand for arkitektur afdeling fra 1902 frem til 1934, og professor Earl Hallenback i Klasse af 1897. Sammen Revels og Hallenbeck designet en række vartegn Syracuse University, herunder Carnegie Bibliotek, Archbold Stadion og Bowne og Lyman haller.

Under post-Verdenskrig periode War I, begyndte europæisk modernisme til at sive ind amerikansk arkitektur skoler. Mens Syracuse University erkendte den tendens, fortsatte de med at understrege undervisningen i de mere traditionelle, pragmatiske stilarter. I denne periode indså universitetet at en fireårig pensum ikke kunne tilstrækkeligt udstyre en arkitekt til praksis. I 1934 blev Lemuel C. Dillenback bragt fra Columbia University at undervise design. Han blev snart afdeling stol, og under hans ledelse blev en femte år føjet til pensum i form af en afhandling, som omfattede konstruktionstegninger og specifikationer, med 184 point, der kræves for graduering. I 1937 blev der etableret en kandidatuddannelse i byplanlægning og forskning. 1930 og 1940 markerede begyndelsen af ​​autonomi for arkitekturen programmet.

Skolens pragmatiske tone blev forstærket efter Anden Verdenskrig, når 150 veteraner oversvømmet programmet. Ivrige efter at komme videre med deres liv og karriere, de var meget motiverede og praktisk om deres mål. I 1957, da Dillenback pensioneret professor D. Kenneth "Doc" Sargent '27 lykkedes ham, insisterer på at fastholde titlen og myndighed dekan. Skolen blev således en særskilt enhed fra College of Fine Arts. En fremtrædende praktiserende læge, Sargent begyndte at undervise i 1930 og dybt påvirket programmet for de næste fyrre år. Sargent lagt stor vægt på faglighed, samt på en bred liberal kunst uddannelse. Han mente, at arkitekter havde være godt uddannet til at blive ledere, og i sin tid som dekan, var en seks-årig option skabt, som tildelte B. Arch og M. Arch grader.

Slutningen af ​​60'erne var års studerende uro på Syracuse campus, der havde sin virkning på Arkitektskolen. I 1969 Sargent fratrådte som dekan. Han blev efterfulgt af en række skuespil og foreløbige dekaner, og i sidste ende af John Fisher der ledede skolen som dekan for kun et par år. Werner Seligmann, en prisbelønnet arkitekt og autoritet på Frank Lloyd Wright og Le Corbusier, blev udnævnt provst i 1976, og sætte en klar kurs for de næste tolv år. Skolens synlighed og internationale omdømme voksede med etableringen af ​​den besøgende kritikere programmet, foredrag og udstilling serie, og etableringen af ​​Firenze-programmet i 1980. I slutningen af ​​80'erne, skolen modtog en IBM tilskud for tæt på en halv million dollars gør det muligt at udvikle en tværfaglig computer lab i Slocum. I 1990 Seligmann trådte tilbage som dekan og vendte tilbage til fakultetet. Firenze-program, ofte kaldet "juvelen i kronen af ​​arkitekturen pensum," fortsætter med at spille en strategisk rolle mellem tredje og femte år af uddannelsen på bachelorniveau. Bruce Abbey, tidligere formand og prodekan ved University of Virginia, blev navngivet dekan i 1990. Syracuse University, står over for en større finanspolitisk krise skabt af de demografiske ændringer, vurderet sine programmer og konkluderede, at da Arkitektskolen var et vigtigt center for kvalitet, det fortjente ekstra støtte. Lønninger er blevet rejst, Slocum Hall opgraderet, nye edb-faciliteter installeret, og fakultet forskning understøttes. Arkitektstuderende klassificeret med de bedste af de indskrevne af universitetet, og hands-on-tilgang til undervisningen gjort School en model for en elevcentreret forskning universitet. I løbet af sin tolv-årige embedsperiode, Abbey udvidet arkitektur programmet gennem flere kurser i humaniora, flere valgfag og tilskyndelse til mere varierede arkitektoniske synspunkter.

I 2002 Abbey trådte tilbage som dekan for at vende tilbage til fuld tid undervisning. Professor Arthur McDonald førte skolen som midlertidig dekan for de næste to år, mens en søgning blev gennemført efter en ny permanent dekan.

Mark Robbins overtog positionen af ​​dekan for Arkitektskolen på Syracuse University i 2004. Under ledelse af kansler Nancy Cantor, School og universitetet blev betydelige kræfter i byen Syracuse, bidrager til at skabe en mere urban campus og en tættere by mens opildne udforskningen af ​​grænserne mellem de to. I løbet af denne tid, blev en prodekan og direktører for udvikling og kommunikation positioner tilføjet til den administrative struktur til at tjene stigende behov i skolen. I 2007 blev Syracuse Architecture London program lanceret på universitetets Farraday Center og i 2009 blev Syracuse Architecture programmet i New York indført på et nyt studie plads i mid-town Manhattan.

En fem-årigt stipendium initiativ til fremme mangfoldigheden af ​​de studerende blev introduceret samt rekruttering besøg i storbyer over hele landet, der forstærkede dette initiativ og udvidet skolens geografiske uafgjort. Partnerskaber blev etableret med andre centre på universitetet for at støtte undervisning og fakultet forskning. I 2005 UPSTATE: var et centrum for design, forskning og Real Estate oprettet inden for School som en ressource for byen, campus og region, hvilket giver et middel, hvormed arkitekter, undervisere og studerende arbejdede konkrete projekter i Syracuse. Robbins trådte tilbage som dekan i 2012 og professor Randall Korman fungerede som midlertidig dekan fra 2012 gennem 2013.

I 2013, taler Michael blev den tiende dekan på skolen. Han var tidligere dekan for College of Design ved University of Kentucky og er også den tidligere direktør for kandidatuddannelse i Southern California Institute of Architecture i Los Angeles. Som forsker og leder i designuddannelse, Michael fremhæver innovative tilgange og tværfaglige sammenhænge fokuseret på virkelige verden problemløsning.

På Syracuse, har han udviklet en række workshops på den nyligt lancerede Syracuse University Fisher Center i New York kaldet Design og politik, indført nye postgraduate uddannelser, og etableret løbende samarbejde med universiteter og embedsmænd i Taiwan og Hong Kong.

Placeringer

Syracuse

Address
201 Slocum Hall
Syracuse

13244 Syracuse, New York, USA