Argosy University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Argosy University har opnået den ære at støtte et af de største samfund af studerende i nationen ud over at have en robust bachelor studerende. På Argosy University, Har du mulighed for at lære og vokse i en kollegial, støttende fagligt miljø, der kombinerer undervisning og praktisk træning med fleksibiliteten i programmer designet til erhvervsaktive voksne. På campusser i hele nationen og online, vores erfarne, passioneret fakultet stræber efter at give dig til at nå dine personlige og professionelle mål.

Valg Argosy

Hos Argosy University, er vi stolte af at støtte en af ​​de største samfund af studerende i nationen samt en aktiv, blomstrende bachelor samfund. Som studerende, vil du nyde en kollegial, støttende fagligt miljø, der lægger vægt på undervisning og praktisk uddannelse på tværs af områderne uddannelse, erhvervsliv, sundhedsvidenskab og psykologi. Hver af vores programmer er designet til at indgyde den viden, etiske værdier, og interpersonelle færdigheder professionel praksis og at fremme værdier for social ansvarlighed i et støttende, elevcentreret miljø af gensidig respekt og akademisk ekspertise.

Fakultetet oplevelse Vores dygtige fakulteter og personale er dedikeret til at give dig den færdigheder, vejledning og tillid er nødvendig for at trives i dit valgte område. Vores fakultet mener læring kommer fra at gøre, så de ikke bare foredrag-de udøver. Ud over deres akademiske uddannelse, videnskabelige medarbejdere stole på deres egne personlige og professionelle erfaringer til at hjælpe dig med at forstå den praktiske anvendelse af dine studier.

Fleksibel læring Argosy Universitet tilbyder uddannelser i fleksible læring formater, inklusive online, aften, og weekendkurser-alle bygget til at passe din travle tidsplan. Lær på en af ​​vores 28 campus steder over hele USA, eller i et interaktivt online klasseværelse, der er tilgængelige til enhver tid, dag eller nat. Eller kombinere de to for en blandet online og campus oplevelse, der opfylder dine unikke behov.

Personlig støtte Fordi vi tror den sande målestok for et universitet er ikke nye studerende, men studerende succes, vil du modtage en-til-en støtte fra vores fakultet og medarbejdere fra indskrivning til eksamen, tilpasset til dine præcise behov. Dine kammerater vil være andre voksne studerende, der ligesom dig, ønsker at udvide deres viden, bygge på deres ekspertise, og forbedre deres karriere potentiale. Vi har også samlet et udvalg af ressourcer, der kan hjælpe dig på vej, herunder online og campus biblioteker, karriere tjenester, akademisk rådgivning, vejledning, og meget mere!

Rige kulturarv Hos Argosy University, tilbyder vi en uddannelse bygget på en tradition for innovation og professionalisme. Historien om Argosy University begyndte i september 2001 med sammenlægning af tre separate og fornemme akademiske institutioner - Den amerikanske Schools of Professional Psychology, University of Sarasota, og Medical Institute of Minnesota. Kombinationen af ​​disse skoler skabt et unikt læringsmiljø, der fortsætter i dag i vores campusser og vore online-programmer, hvor vi stadig omfavne en iværksætterånd og fokus på anvendelse af viden til den professionelle verden.

Placeringer

orange

Argosy University Tampa

Address
Argosy University, 333 City Boulevard West, Suite 1810
CA 92868 orange, Californien, USA
Telefonnummer
+1 813-393-5290

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: