Arizona State University Edson College of Nursing and Health Innovation

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den moderne sundhedsindustri har brug for fagfolk, der kan levere pleje både på hospitalet og til patienter i hele samfundet. Derfor får vores kandidater praktisk erfaring i avancerede simuleringsmiljøer, udvikler innovative løsninger med tværfaglige partnere og udfører forskning sammen med et nationalt anerkendt fakultet. Vores kandidater får mere end en topuddannelse. De får den nødvendige uddannelse til den næste generation af sundhedspleje.

I 1957 lancerede Arizona State University School of Nursing med 58 indskrevne studerende. I dag giver Edson College of Nursing and Health Innovation en førsteklasses uddannelse for over 4.000 studerende på universitets- og universitetsområdet. Studerende, der afslutter deres Bachelor of Science in Nursing (BSN) grad fra Edson College, har en NCLEX førstegangs beståelsesrate på 92% sammenlignet med det nationale gennemsnit på 82%. Både vores Master of Science in Nursing (MSN) og Doctor of Nursing Practice (DNP) grader er rangeret af US News and World Report som to af de bedste programmer i nationen.

En nylig gave på 25 millioner dollars fra Edson-familien vil hjælpe Edson College med at fortsætte sin lederskab og forskning inden for kognitiv udvikling, demens og familiepleje. Gaven giver også stipendiefonde, der gør det muligt for studerende at forfølge en dobbelt Phd / DNP-grad, der vil forberede dem som sygeplejerskeforskere, der har både praksis og forskningsexpertise. Derudover vil der være finansiering til rådighed for postdoktorale studerende inden for demensforskning og familiepleje.

ASUs Edson College er dybt involveret i regionen og samfundet og har længe etablerede partnerskaber med Mayo Clinic, Phoenix Children's Hospital, Dignity Health, Verdenssundhedsorganisationen og mange flere.

Placeringer

Tempe

Address
85281 Tempe, Arizona, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: