Arizona State University - Thunderbird School of Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

I mere end 70 år har Thunderbird udviklet ledere med det globale tankegang, forretningskompetencer og samfundsansvar, der er nødvendige for at skabe reel og bæredygtig værdi for deres organisationer, samfund og verden.

Dedikeret til at forberede eleverne til at være globale ledere og engagerede globale borgere, var Thunderbird den første graduate business school til at vedtage en officiel professionel æreded. Thunderbird er søgt ud af kandidatstuderende, arbejder fagfolk og virksomheder over hele verden, der søger at opnå de ledende færdigheder, de har brug for til at lykkes i dagens globale økonomi.

Thunderbird tilbyder en bred vifte af globale ledelseseksamener og certifikatprogrammer til fuldtidsstuderende, fagfolk, distancelærere og virksomheder. Disse programmer omfatter frivillige, online og Executive Education muligheder, der hjælper dig med at forfølge en specialisering i et særligt globalt erhvervsområde fokus for yderligere at forbedre din grad og øge din salgbarhed.

Mission

Vi uddanner globale ledere, som skaber bæredygtig velstand over hele verden.

Vision

Vi vil dramatisk vokse vores positive indflydelse i en verdensøkonomi med det store behov for det globale ledelses talent vi blev grundlagt til at levere.114233_pexels-photo-1153213.jpegrawpixel.com / Pexels

Generelle oplysninger

Thunderbird-styrede online-samfund er beregnet til at informere brugere af Thunderbird-relaterede nyheder og begivenheder, samt fosterdiskussion og en følelse af fællesskab blandt brugere.

Administratorerne i disse samfund forbeholder sig ret til at fjerne indhold, der er indsendt, som:

  • Indeholder profanity.
  • Sælger eller annoncerer et produkt eller en tjeneste.
  • Er injurisk.
  • Betragtes som upassende.
  • Condones eller tilskynder ulovlig aktivitet.
  • Overtræder varemærker eller ophavsretlige love
  • Kan betragtes som spam eller er irrelevant for det primære indhold på siden.
  • Kan ikke oversættes til engelsk ved hjælp af gratis online oversættelsessoftware.
  • Bringer Facebooks erklæring om rettigheder og ansvar.

Overtrædelser af den studerendes adfærdskodeks, der forekommer på Thunderbirds sociale websteder, kan resultere i en henvisning til Office of Student Rights and Responsibilities. Tak for din deltagelse på Thunderbird fan siden og for at være en del af vores fællesskab.

Thunderbird-historie

Thunderbird har været en af de førende rangerede internationale lederskoler i årtier. Med mere end 70 års erfaring fortsætter Thunderbird med at producere ledere, der kan klare verdens største udfordringer. Da verden fortsætter med at forny sig og teknologiforandringerne i den 4. industrielle revolution ændrer den måde, vi lever og arbejder på, udvikler Thunderbird skumle, etiske, globale ledere, der er rustet til at udforme bæredygtige virksomheder, økonomier, kulturer og miljøer rundt om i verden for 21. århundrede.

Den 8. april 1946 blev Thunderbird School of Global Management (oprindeligt kendt som American Institute for Foreign Trade [AIFT]) chartret på Glendale, Ariz. World War II Airbase, Thunderbird Field, hvor piloter fra hele verden kom til træning under krigstid. General Barton Kyle Yount fik flyvepladsen med det udtrykkelige formål at udvikle en skole, der udelukkende fokuserede på international handel og globale relationer. General Yount blev navngivet Thunderbirds første præsident og etablerede en vision for den skole, der er tilbage i dag - bygget på formuleringen fra den oprindelige fakultetmedlem, Dr. William Lytle Schurz, "Borders frekventeres af handel sjældent har brug for soldater". Dermed er Thunderbirds mission til "Uddanne globale ledere, der skaber bæredygtig velstand over hele verden" blev født.

Som AIFT blev Thunderbird den førende højere læreanstalt udelukkende at fokusere på international ledelse ved at koncentrere læseplaner om tværkulturel kommunikation, regionale erhvervsstudier og praktisk praksis i verdensklasse i globale business nuancer. Thunderbird fortsætter med at levere global managementuddannelse på samme måde i dag med verdensberømt fakultet, som har omfattende praktiserende og konsulentoplevelse inden for alle aspekter af international forretning.

Tilslutter sig Nationens mest innovative offentlige universitet

I 2014 blev Thunderbird en uafhængig enhed af Arizona State University Knowledge Enterprise, der kombinerede Thunderbirds flerårige arv med at udvikle globale forretningsledere med ASUs ekspansive ressourcer og i 2018 flyttet til ASUs pulserende Downtown Phoenix campus. Flytningen bragte verdens # 1-rangerede mester i ledelse under paraplyen af nationens # 1-rangerede skole for innovation.

Grad Transformationer

Som en del af fusionen med ASU omdannede Thunderbird sin MBA-program til en innovativ Master of Global Management (MGM), som blev rangeret # 1 af Wall Street Journal / Times Higher Education i 2019. Studerende vælger nu fra 15 koncentrationsmuligheder og gavn fra kombinationen af Thunderbirds rige historie om at uddanne globale ledere inden for færdigheder som tværkulturel forvaltning, tværfaglig kommunikation og grænseoverskridende forhandlinger og ASUs rige historie om innovation inden for disipliner fra bio-design til journalistik, rumforskning til humaniora.

Vores grad portefølje omfatter også den prestigefyldte Executive Master of Global Leadership

Førende vejen i Executive Education

Thunderbird Executive Education leverer global udvikling af virksomhedsledelse og lederskab i verdensklasse gennem åbne programmer for enkeltpersoner, der søger karrieremuligheder og tilpassede programmer til globale organisationer, der søger individualiserede udviklingsløsninger til deres unikke udfordringer. Thunderbirds produkttilbud er udvalgt blandt verdens bedste uddannelsesprogrammer og har i løbet af årene udvidet til at omfatte et robust udvalg af online executive certifikatprogrammer, internationale konsortieprogrammer, executive coaching og meget mere. Som en del af fusionen vil alle ledelsesuddannelser, der leveres over ASU-virksomheden, blive konsolideret under Thunderbird, udvide porteføljen og dens globale rækkevidde.

Udvidelse af vores globale fodaftryk

Skolen er ofte blevet kaldt en "mini-FN" på grund af sin mangfoldige og inklusiv globale studerende. Thunderbird er også kendt over hele verden for sit omfattende og engagerede alumni netværk af mere end 43.000 individer i næsten 150 lande verden over. Thunderbird har mere end 170 alumni kapitler, der regelmæssigt mødes i 70 lande.

Thunderbirds globale fodaftryk er også vokset gennem årene, med aktiviteter nu i Genève, Schweiz, Moskva, Rusland, Dubai, UAE, Tokyo, Japan og Seoul, Korea. Skolen har planer om at udvide til 20 globale hubs inden 2025.

Placeringer

Phoenix

Address
400 E. Van Buren Street, Suite 900
85004 Phoenix, Arizona, USA

Akkrediteringer

AACSB Accredited