Arkansas State University Mid-South

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

ASU Mid-South tror på at gøre en forskel.

Her er en novelle, der illustrerer ASU Mid-South forpligtelse til vores studerendes succes.

”En lille dreng løb op og ned på stranden og kastede søstjerne søstjerne tilbage i vandet, før de døde. En gammel mand nærmede sig ham. "Tror du ærligt, at dit arbejde vil gøre nogen forskel?" spurgte han skeptisk. Drengen så på ham med mousserende øjne, holdt en søstjerne op og sagde: "Det gør en forskel for denne!" og kastede søstjerner tilbage i havet. ” - Loren Eiseley, forfatter

ASU Mid-South modtager adskillige komplimenter for vores campus, vores grunde, vores faciliteter, vores udstyr, vores teknologi, og listen fortsætter og fortsætter.

Imidlertid er den mest værdifulde ting, vi besidder, vores Mid-Syd-kultur.

Hvad tror vi på? Hvad stræber vi efter at gøre? Og hvad prøver vi at opnå?

Der er tusind måder at udtrykke ASU Mid-South-kulturen på, men vi har valgt denne søstjernehistorie, fordi den relaterer så tæt til det, vi gør. Hver gang vi hjælper nogen med at få succes, nogle gange mod hvad der kan virke som umulige odds, giver vi personen en ny lejekontrakt.

Vi vil gøre alt, hvad der kræves for at overvinde udfordringer for at levere til vores studerende den slags resultater, de har brug for for at ændre deres liv. Det handler ikke kun om at gennemgå bevægelserne. Det handler om at gøre alt, hvad der kræves for at sikre, at studerende kan få succes.

I Mid-South mener vi, at vi har en moralsk forpligtelse til at tage os af de mennesker, der bor her. Ligesom den lille dreng vidste, at han ikke kunne redde alle søstjerner, der skyllede op på kysten, ved vi, at vi ikke kan redde alle. Men hver gang vi hjælper nogen mod en lysere fremtid, har vi vundet en stor sejr for den studerende. Og det stopper ikke bare der. Det er også en gevinst for deres familie, vores samfund, vores nation og vores verden.

Placeringer

West Memphis

Address
West Broadway Avenue,2000
72301 West Memphis, Arkansas, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig