Auburn University College of Engineering

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Auburn Engineering har en lang og rig tradition for ekspertise inden for ingeniøruddannelse. Vi er det højest rangerede ingeniørprogram i staten og er konsekvent blandt de øverste institutioner i landet. Vores college producerer mere end en tredjedel af Alabamas ingeniøruddannede, og vores prominente alumner inkluderer fire astronauter og Tim Cook, administrerende direktør for Apple, Inc.

Vores studerende gør forskellen i College of Engineering. Vi repræsenterer det største college på Auburn Universitys campus med cirka 5.000 studerende og 900 studerende.

Vi dyrker et miljø, der lægger vægt på grundlæggende, praktisk teknik og en stærk arbejdsmoral, der adskiller kandidater fra Auburn Engineering til ledere på arbejdspladsen og i samfundet.

Efter vores vision om at give et dynamisk fakultet, der eksemplificerer ekspertise inden for uddannelse, er disse personer, der skaber uddannelse af højeste kvalitet til vores studerende. Vores fakultet hæver konstant grænsen for, at vores studerende bliver bedre i klasselokalet og industrien. På grund af vores fakultet er studerende kyndige og parate til at komme ind i arbejdsstyrken for at imødegå morgendagens tekniske udfordringer.

Placeringer

Auburn

Address
West Magnolia Avenue,345
36849 Auburn, Alabama, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig