Auburn University College of Veterinary Medicine

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

I løbet af sin 126-årige historie har Auburn University College of Veterinary Medicine produceret mere end 6.650 dyrlæger og mere end 500 specialister og forskere. Auburn er det syvende ældste kollegium for veterinærmedicin i Nordamerika og var den første i det sydøstlige USA. Alumni lever i alle 50 stater og mange nationer.

Kollegiet fejrede for nylig sit 125. år med veterinærmedicinsk ekspertise ved at ære de præstationer, vores alumni, fakultet, studerende og medarbejdere opnåede, og se på de muligheder, vi står over for.

Auburn var en del af det første regionale uddannelsesprogram i USA og tilbød veterinæruddannelsesprogrammer til nabolandene, og det er grunden til, at Auburn-dyrlæger er udbredte i hele det sydøstlige. I 1949 hjalp Dr. Redding S. Sugg, kollegiets tredje dekan, med at stifte Southern Regional Education Board (SREB), og Auburn er stolt af sit igangværende 65-årige partnerskab inden for veterinæruddannelse med Commonwealth of Kentucky gennem SREB aftale.

Auburn University College of Veterinary Medicine har til opgave at forberede enkeltpersoner til en karriere inden for veterinærmedicin, herunder privat og offentlig praksis, industriel medicin, akademikere og forskning. Kollegiet tilbyder programmer med instruktion, forskning, opsøgende og service, der er til det bedste for borgerne i staten Alabama, regionen, nationen og verden.

Kollegiets strategiske plan har tre hovedmål: (1) at forbedre studerendes succes; (2) fremme opdagelse; og (3) praktisere de højeste standarder inden for veterinærmedicin.

Auburn University College of Veterinary Medicine har en rig historie med succes og er dedikeret til at forberede enkeltpersoner til en karriere inden for veterinærmedicin.

Placeringer

Auburn

Address
Wire Road,1010
36849 Auburn, Alabama, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: