Boston University School of Law

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Boston University

Boston University blev etableret i 1869 og er en af verdens førende institutioner for videregående uddannelse og forskning. Vores globale campus er et blomstrende center for forskning og stipendium, der omfatter mere end 8.000 internationale studerende, der repræsenterer 133 lande fra hele verden, den 10. største befolkning blandt amerikanske universiteter. BU belyser den mangfoldighed, der karakteriserer det bedste i amerikansk uddannelse.

Boston University School of Law

Boston University School of Law er en top-level lov skole, der tilbyder en bred læreplan undervises af professorer anerkendt nationalt som ekstraordinære lærere og fremtrædende lærde. Kernen i BU Law læringserfaring er overordnet undervisning og et støttende, dynamisk læringsmiljø, hvor lærere styrer, inspirerer og udfordrer. BU Law professorer er nationalt anerkendt for deres juridiske færdigheder og stipendium, på forkant med forskning, skrivning og rådgivning til både den offentlige og private sektor. Men hvad der entydigt definerer dem er deres hengivenhed for studerende, akademisk, professionelt og individuelt. Dette forklarer, hvorfor skolen er konsekvent rangeret af Princeton Review blandt de bedste lovskoler i nationen for "Best Professors". Skolen er også inden for de top 11 procent af amerikanske lovskoler i US News og World Report og i toppen ti inden for specialområder inden for intellektuel ejendomsret, skat og sundhedslovgivning.

BU Law Graduate Programs

Skolens mere end 300 LLM-studerende bringer en forbløffende blanding af baggrunde og interesser til campus. Vores nuværende kohort repræsenterer 54 forskellige oprindelseslande. Den gennemsnitlige alder af en BU Law LLM-studerende er 33 år gammel, med alderen fra 20 til 72 og 24% af vores LL.M. eleverne har en avanceret grad indenfor lovgivningen inden indskrivning på vores skole. Disse studerende er for øjeblikket indskrevet i følgende uddannelser:

  • LLM i amerikansk lovprogram
  • Graduate Program I Banking Og Finansiel Lov
  • LLM i Intellektuel Ejendomsret Program
  • Executive LLM i International Business Law Program
  • Graduate Tax Program, som omfatter en fuldt online tilmelding option

Derudover tilbyder vi flere specialiserede certifikatprogrammer til studerende, der ikke søger en fuld LLM oplevelse:

  • Juridisk engelsk certifikatprogram
  • Certifikat i Enterprise Risk Management og Compliance
  • Certificate i International Business Law
  • Estate Planning Certificate
  • Certifikat i Transaktionsfærdigheder

I efteråret 2019 er vi også stolte af at annoncere lanceringen af vores master i studiet af skattelov, en kandidatgrad, der åbner pensum for ph.d.-uddannelsen til regnskabsførende og andre erhvervsfolk.

Gennemgå vores fulde profil, og udfyld en anmodning om oplysningsskema, for yderligere information om alle vores programmer!

Toprangerede fakultet. Fokuseret LLM studiestøtte.

BU Law forskellen begynder i klasseværelset: vores toprangerede fakultet består af fremtrædende lærde og udøvede praktikere, der er tilgængelige, tilgængelig, ekspert på blanding af teori med praksis og engageret i at hjælpe dig med at øge din professionelle stilling til nye højder.

Vores LLM-studiestøtte er uovertruffen. Vi leverer faglig og faglig support gennem en-til-en rådgivningssessioner, der er specielt tilpasset hver enkelt studerendes faglige mål. Efter eksamen bliver du en succesfuld, global alumni netværk af højt udførte advokater, der forbliver en del af BU Law samfund længe efter eksamen.

Og så er der Boston, en af verdens store byer. Det er et færdigt laboratorium til juridisk uddannelse på en række områder.

Fem top LLM-uddannelser, utallige muligheder.

Vælg mellem fem LLM-programmer, alle højt respekterede og tre-banker

LLM i American Law Program er en af ​​landets førende programmer for globale praktikere, der søger at lære, hvordan amerikanske advokater tænker, nærmer sig lovlige programmer og håndterer klientforhold. Du bliver integreret i JD-klasseværelset og har mulighed for at vælge fra 200 kurser, når du opretter din individualiserede studieplan.

Graduate Programmet i Banking

Den LLM i Intellectual Property Law Program giver dig mulighed for at lære avanceret IP teori og doktrin fra nogle af de bedste IP lærde i verden. I fem på hinanden følgende år, amerikanske nyheder

Executive LLM i International Business Law Program samler et globalt netværk af udførte fagfolk fra en bred vifte af juridiske praksis, industrier og virksomheder, der søger intensiv eksponering for de centrale juridiske emner, der står over for tværnationale virksomheder. Programmets fleksible, executive-format med blended learning er ideel til travle praktikere, der ikke kan deltage i et traditionelt, ni-måneders LLM-program.

Graduate Tax Programmet udstyrer dig med de praktiske færdigheder, der kræves for succes inden for beskatning, uanset om du tjener graden gennem bolig studier i Boston, online hjemmefra eller gennem en kombination af begge formater. En LLM i beskatning grad fra BU Law er værdsat af arbejdsgivere over hele verden: Vi er rangeret # 8 i nationen for skatte studier i amerikanske nyheder

Placeringer

Boston

Address
Boston University
School of Law
765 Commonwealth Avenue

02215 Boston, Massachusetts, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: