Babson College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Babson er pædagog, samtaler og tanke leder for Entrepreneurship of All Kinds®.

En uafhængig, ikke-for-profit institution, Babson er akkrediteret af Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), New England Commission of Higher Education (NECHE) og EFMD Quality Improvement System (EQUIS). I akademisk år 2015-2016 deltager mere end 2.100 bachelor- og 900 kandidatstuderende Babson, der repræsenterer mere end 80 lande. Lær mere om eleverne i første års bachelorgrad samt MBA og Masters graduate programmer. Som skabere og indkaldere af viden om iværksætteri skelner Babson sig med:

  • En grundskole, der giver en top-flight business uddannelse blanding innovative, integreret og anvendt til business og liberal arts programmer med læseplaner og co-curricular læringserfaringer.
  • Den FW Olin Graduate School of Business, der giver højt rangeret MBA og MS grader.
  • Et Executive Education program for fagfolk, der ønsker at vokse i dagens hurtigt udviklede forretningsmiljø.
  • En verdensklasse fakultet med oplevelse i verden-87% af vores fuldtids fakultet har en ph.d.-grad eller tilsvarende, og er udført iværksættere, ledere, forskere, forfattere, forskere, digtere og kunstnere.
  • Globale forskningsprojekter, der bruges som nøgle benchmarking indikatorer af en række fremtrædende regionale, nationale og overnationale myndigheder over hele verden.
  • Babson Global, som arbejder sammen med firmaer, universiteter, regerings- og stiftelsespartnere for at fremme iværksætteruddannelse og iværksættertank og -tanke® over hele verden.

Mission statement

Babson College uddanner iværksættere, der skaber stor økonomisk og social værdi overalt.

Vision Statement

Vi ønsker at være den fremtrædende institution i verden for iværksættertænkning

Kerneværdier

Integritet Trust, respekt og høflighed bringe det bedste ud i mennesker. Vi respekterer og opfører os etisk mod hinanden og vores eksterne partnere. Vi udøver socialt og samfundsansvar i de større samfund, som vi tilhører. Mangfoldighed Vi sætter pris på vores medlemskab i et livslangt samfund, der er bredt forskelligt. Vi mener, at forskelle gør Babson til et rigere fællesskab og giver de nødvendige sammenhænge til fælles gennemførelse. Vi byder velkommen og værdsætter folk og deres perspektiver og respekterer interesserne for alle medlemmer af samfundet. Innovation Vi har et længe engagement i en institutionskultur, der skaber kreativitet, risikovurdering, løbende forbedring, lederskab og iværksætterånd. Vi opfordrer folk til at tage initiativ og gøre en forskel. Samarbejde Vores engagement i tværfagligt samarbejde og tæt samarbejde med studerende definerer fakultetets, administrationens, medarbejdernes og medarbejdernes praksis på Babson College . Sammen med vores alumner og med vores eksterne partnere skaber vi en lærings- og arbejdserfaring, der er større end summen af sine dele. Excellence Babson College er forpligtet til excellence. Vores er et fællesskab, hvor alle medlemmer kan opnå deres personlige bedste. Vi forsøger at støtte hinanden med omtanke for løbende vækst og udvikling.

Placeringer

Wellesley

Address
Forest Street,231
02457-0310 Wellesley, Massachusetts, USA

Boston

Address
100 High Street First and 12th Floors
02110 Boston, Massachusetts, USA

San Francisco

Address
135 Main Street, Third Floor
94105 San Francisco, Californien, USA

Miami

Address
1200 Brickell Ave
33136 Miami, Florida, USA

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited