Babson College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Babson College , nr. 1-skolen for iværksætteri i 27 år, ifølge US News & World Report , uddanner iværksætterledere, der skaber stor økonomisk og social værdi overalt. Vi tilbyder en bred vifte af kandidatuddannelsesprogrammer, både heltids- og deltidsmuligheder, idet vi forstår, at enhver studerende har unikke personlige og faglige forpligtelser. Uanset programmet vil du opdage en uddannelse bygget på handling og et samfund fyldt med dynamiske iværksætterledere. Hos Babson er vi nådeløst fokuseret på følgende:

Omdannelse af studerende til iværksætterledere: Vi mener, at iværksættere ikke er født - de er lavet, og en Babson-uddannelse giver et make-it-happen tankegang og færdighedsforhold, der tilskynder studerende til at se problemer som muligheder, navigere tvetydighed og gribe ind. Iværksætterledere er mere vigtige nu end nogensinde.

Læring ved at gøre : Vi gør mere end at lære dig at tænke. Vi lærer dig, hvordan du gør. Fantastiske oplevelser som vores studerende rådgivningsprojekter, simuleringer i klasseværelset og studerende-ledede fora forbedrer klasseværelsets akademikere med praksis i virkeligheden, hvilket giver de studerende de færdigheder, der er nødvendige for at handle og gøre en effekt nu.

Optimering af dit potentiale: Uanset om det er at starte en venture, skifte industri eller overtage din familievirksomhed, hjælper en Babson-grad studerende med at bevæge sig fra hvor de er, hvor de vil være. Vores lille størrelse betyder, at studerende, fakultet og karriererådgivere skaber en oplevelse, der hjælper hver studerende med at nå deres personlige mål.

Opbygning af din globale oplevelse og netværk: Når forskellige perspektiver konvergerer, dukker nye ideer op. Hos Bason er mangfoldigheden i vores samfund en styrke, der udvider studerendes perspektiver og forbereder dem til at arbejde på tværs af alle økonomier og kulturer. Babson-oplevelsen er fyldt med tværkulturelt teamarbejde, globale casestudiesamtaler og internationalt fokuserede begivenheder. Efterhånden som karrierer udspiller sig verden rundt efter eksamen, er Babson-netværket aldrig langt væk, med 42.000 alumner spænder over 120 lande.

På Babson College du med mere end en grad - du får inspiration, værktøjer og make-it-happen tankegang, der er nødvendig for vedvarende professionel succes. Det skyldes, at store iværksætterledere overvinder tilbageslag, trives i usikkerhed og altid søger at finde løsninger, hvor andre kun ser hindringer. At være iværksætterleder vil gøre dig til et aktiv i enhver organisation, i stand til at navigere uklarhed og skubbe fremad, mens andre stadig behandler.

Vi tilbyder følgende fuldtidsuddannelsesprogrammer:

MBA på fuld tid: Gør Babson til dit hjem væk fra hjemmet med en fuldtids-MBA på campus. Fuldfør din grad på et eller to år. Specialiseret med syv MBA-koncentrationer, inklusive STEM-udpegede koncentrationer i kvantitativ finansiering og forretningsanalyse og maskinlæring.

Master of Science i forretningsanalyse: Omdann information til innovation med et fuldtids-STEM-udpeget program.

Master of Science in Finance: Få de økonomiske modellering og kodning færdigheder arbejdsgivere ønsker i dette fuldtids, STEM-udpegede program.

Master of Science i ledelse i iværksætterledelse: Lær, hvordan man begynder at innovere tidligt i din karriere i det fuldtids ni måneders program

Placeringer

Wellesley

Address
Forest Street,231
02457-0310 Wellesley, Massachusetts, USA

Boston

Address
100 High Street
First and 12th Floors

02110 Boston, Massachusetts, USA

Miami

Address
1200 Brickell Ave
33136 Miami, Florida, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited