Ball State University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vi udløser intellektuel nysgerrighed. Spiriteret og motiveret lærer vi, vokser og tager fly. Vores fakultet og personale - alle i vores samfund - behandler studerende som partnere fra første dag. I klasseværelser og laboratorier, på sportsbanerne, i forbløffende læringsprojekter uden for campus - med smidighed og udholdenhed - flyver kardinalerne. Vi er baseret på vores værdier, løftet af vores viden, og går selvsikker opad mod stadig større muligheder. Vores er et enkelt løfte: at udfordre hinanden til at udmærke sig.

Og med fordel som vores guide — Vi flyver.

Vi engagerer studerende til uddannelsesmæssige, forskningsmæssige og kreative bestræbelser, der sætter vores kandidater i stand til at have opfyldt karrierer og meningsfulde liv beriget af livslang læring og service, mens vi forbedrer den økonomiske, miljømæssige og sociale vitalitet i vores samfund, vores stat og vores verden .

Stolt fortid

Ball State's urokkelige tro på en uddannelse, der er forankret i kreativitet, værdier og intellektuel nysgerrighed, begyndte i slutningen af det 19. århundrede, da forretningsførere fra Muncie forestillede sig et lokalt kollegium for at hjælpe med at styrke byens udvikling.

Blandt de visionære var de fem Ball Brothers - Lucius, William, Edmund, Frank og George - industrialister og filantrope, der flyttede fra New York til Muncie på udkig efter at udvide deres glascontainervirksomhed.

En lille, privat læreruddannelsesskole åbnede 1899. Efter at samfundets bestræbelser på at opretholde kollegiet mislykkedes, købte Ball-brødrene jord og bygninger på den nedlagte institution og donerede dem til staten Indiana. Denne gave blev Indiana State Normal School Eastern Division, som åbnede i 1918 for at imødekomme Indianas behov for flere og bedre lærere.

Som anerkendelse af Ball-familiens generøsitet ændrede Indiana General Assembly skolens navn til Ball Teachers College i 1922 og derefter Ball State Teachers College i 1929.

I 1960'erne var det regionale lærerskole begyndt at tiltrække fakultet uden for Midtvesten, og studerende søgte majors inden for områder som erhvervsliv, arkitektur og andre nye discipliner. Tilmelding og finansiering steg med nationale tendenser, og nye faciliteter og gradstilbud blev tilføjet.

I 1965 omdøbt Indiana Generalforsamling College Ball State University og anerkendte sin fænomenale vækst i tilmelding og faciliteter, mangfoldigheden og kvaliteten af dens uddannelsesprogrammer og tjenester og forventningen om den bredere rolle, den ville spille i statens fremtid.

Placeringer

Muncie

Address
W University Ave,2000
47306 Muncie, Indiana, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig