Læs den officielle beskrivelse

Hos Barclay College vi prise Gud for vores studerende, der er på en mission for at ikke kun vinde en uddannelse, men at styrke deres Kristus-centreret, bibelsk baserede tro ved at lære vejen for effektive kristne liv i tjeneste og lederskab.

Barclay College baserer sin eksistens på en rig historie af evangeliske Friends tradition. Barclay College er en evangelisk Friends skole, der accepterer og omfavner personer med evangeliske kristne tro fra en række forskellige konfessionelle baggrunde.

Missionen for Barclay College er at forberede eleverne på en Bibel-centreret miljø for effektiv kristne liv, service og ledelse. Barclay College er en kristen institution for videregående uddannelse, der udfordrer de studerende til at udforske, forstå og tilegne sig de nødvendige færdigheder til at reagere på opfordringen fra Gud på deres liv. For at hjælpe opnå dette, Barclay College stræber efter akademisk og åndelig ekspertise ved at skabe et miljø, der tilskynder højere undersøgelse og læring. Kritisk tænkning, udveksling af ideer, og disciplineret Bibel-studie er fremhævet for at hjælpe hver enkelt elev med at udvikle en personlig kristen verdenssyn og udruste dem til at tjene effektivt i de områder af tjenesten, hvor de føler Guds retning for deres liv.

Barclay College aktivt rekrutterer alle kristne, der ønsker at forberede sig til deres kald i et klima, der er strengt akademisk og forpligtet til at tjene Jesus Kristus. Kollegiet mener, at åndelig vækst fremskyndes, når man bor og undersøgelser i et samfund, der omfatter en mangfoldighed af teologiske og kulturelle perspektiver.

Som fireårig institution for videregående uddannelse, Barclay College mission er bredere end en handel skole eller uddannelsesinstitution. Studerende udvide deres kulturelle forståelse ved at studere en bred vifte af generelle undersøgelser ud over deres specifikke områder af interesse. Da Barclay er en bibel college, lærer eleverne at studere Bibelen og integrere bibelske sandhed i hver disciplin.

Barclay College giver de studerende forberedelse i flere karrierer gennem sin bacheloruddannelser. På nogle områder har bachelorgrad er designet til at forberede en for kandidatoverbygningen. Kollegiet tilbyder også Associate grader designet til at give de studerende en grundlæggende indføring i college uddannelse, Bibelen, og generelle undersøgelser.

Programmer undervist i:
Engelsk

A Transforming Community

A Life Changing Journey