Bellarmine University School of Environmental Studies

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Institut for Miljøstudier leverer det første bacheloruddannelse i miljøstudier i Louisville, leder campusomfattende initiativer inden for miljømæssig bæredygtighed, giver et hjem for fakultetsforskning inden for miljøvidenskab og arealanvendelsesplanlægning og leder den nye Bellarmine University Farm.

Nylig vækst i grønne forretningsforetagender og miljømæssigt bæredygtig praksis antyder, at fremtidige økonomiske muligheder - for både enkeltpersoner og byer - vil blive stærkt påvirket af miljøhensyn. Instituttets dannelse er realiseringen af Bellarmines forpligtelse til at uddanne studerende i det 21. århundrede såvel som dets mission om at forbedre den intellektuelle, sociale og miljømæssige livskvalitet i regionen.

Terra Learning Community

Terra Learning Community (TLC), tidligere Rachel Carson Learning Community, ved Bellarmine University er et program for 20 førsteårsbeboere og pendlere med speciale i miljødiscipliner eller demonstrerer enestående interesse for bæredygtighed. Disse studerende vil støtte hinanden i de kurser, de tager sammen, i et miljøbevidst ophold, i serviceprojekter til gavn for det større samfund og i co-curricular oplevelser såsom vandreture og kano. TLC-studerende tager sig også af Bellarmine-frugt- og grøntsagshaven og får en chance for at forberede noget af høsten til deres egne måltider.

Placeringer

Louisville

Address
Newburg Road,2001
40205 Louisville, Kentucky, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig