Birmingham-Southern College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Du kan gå overalt til en universitetsuddannelse. På Birmingham Southern College, Vi er forpligtet til at arbejde inden for en liberal ramme kunst at tilbyde dig hands-on oplevelser, du bliver nødt til at lykkes, uanset hvad felt, du vælger. Vores unikke januar Exploration sigt giver dig fire ugers fleksibilitet til at forfølge dine drømme, og vores top-notch akademiske programmer vil give dig de færdigheder til at lykkes.

Hos BSC, vil du:

Udforske verden og opdage dine egne lidenskaber. Tag en klasse, der inspirerer dig eller besøge et land, du kun har set på et kort. Få venner, der giver dig nye perspektiver på livet, udvide din horisont i en campus klub, eller afprøve dine grænser på banen. Du kan finde din egen vej, alt imens at opbygge de færdigheder dagens arbejdsgiverne ønsker.

Lærerig oplevelse på en ny måde. Tackle udfordringer, du aldrig forestillet, så tag hvad du lærer ud over klasseværelset. Uanset hvad du vælger en praktikplads, forskning med en professor, en en-til-en mentorskab, en tjeneste projekt, eller din egen opfindelse-You'LL få de værktøjer, du behøver for at lykkes i verden af ​​arbejde.

Excel før eksamen og videre. Vores studerende er blandt de allerbedste, og vores alumner overstiger alle forventninger. Uanset om de er en amerikansk senator, museumsdirektør, prisbelønnet forfatter, NASA videnskabsmand, advokat, iværksætter, læge, eller mere, de kredit BSC for deres succes. Ikke kun det, men de er ivrige efter at hjælpe dig med at opfylde dine mål.

Placeringer

Birmingham

Address
Birmingham-Southern College
900 Arkadelphia Road

AL 35254 Birmingham, Alabama, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: