Boston University Graduate School of Arts & Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Læs mere om, hvordan BU takler coronavirus-krisen her

Maksimer dit potentiale for succes. Tjen en kandidatgrad fra Graduate School of Arts & Sciences på BU.

Velkommen! Arts & Sciences er Boston Universitys største akademiske afdeling, hjertet af et forskningsuniversitet i verdensklasse. Vores fakultet i Graduate School of Arts & Sciences er blandt verdens mest respekterede professorer, forskere og fagfolk inden for deres discipliner. Vores alumner fører innovation og forskning og gør indflydelse på deres områder . Vores campus er Boston, en by, der er levende med historie, kultur og mangfoldighed og vrimler af potentialer for forbindelser og karrierer.

Kvalifikationer for optagelse

De, der har opnået en bachelorgrad fra et akkrediteret universitet eller universitet eller med tilsvarende international uddannelse, kan ansøge.

  • Dit bacheloruddannelse skal omfatte introduktionsstudier inden for humaniora, samfundsvidenskab og naturvidenskab; gennemførelse af specificerede kurser uden kredit kan være påkrævet for at udgøre en mangel.
  • Du kan ansøge om en kandidatuddannelse, hvis du har en bachelorgrad (hvis du har en tre-årig grad, kan du blive påkrævet at gennemføre et års masteruddannelse eller postgraduate diplom i et relevant fag).
  • Du kan ikke tilmelde dig samtidigt i mere end et kandidatprogram, medmindre programmerne er en del af en kombineret BU-godkendt grad.
  • Hvis du to gange er blevet afvist for optagelse i samme uddannelse, skal du indsende et godkendelsesbrev til ansøgning fra den nuværende direktør for kandidatstudier i den afdeling, som du søger optagelse i.

Placeringer

Boston

Address
Commonwealth Avenue,705
02215 Boston, Massachusetts, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig