Boutique Universities Consortium

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den Konsortium af Boutique Universiteter hjælper eleverne opnå økonomisk og social fremgang gennem en elev-centreret tilgang til uddannelse. Vores små gymnasier giver os mulighed for at tilbyde ekstraordinære, personlige og fleksible tjenester for studerende samt en uddannelse af høj kvalitet til en overkommelig pris.

United States University

On-Campus, Online, og Blended Options

At opnå succes gennem elevcentreret Uddannelse Regionalt akkrediteret Ligger i San Diego, Californien Varieret studerende

USA University ligger i det sydvestlige hjørne af USA: smukke San Diego, Californien. San Diegos smukke strande og international kultur tiltrækker besøgende fra hele verden. San Diego er vurderet som en af ​​de mest eftertragtede amerikanske byer baseret på vejr, fritid, erhverv, og kulturelle muligheder.

På regionalt akkrediteret USA University, er vi stolte af principperne for en elevcentreret undervisning; en uddannelse, hvor hele universitetsverdenen er dedikeret til succes for hver eneste elev. Vi demonstrere dette engagement gennem små klassestørrelser, der sikrer ingen studerende bliver efterladt, overkommelige studieafgifter satser, der gør uddannelse tilgængelig for folk i alle klasser og nationaliteter, og en varieret studerende, der fremmer rummelighed og forståelse i klasseværelset, samfundet og verden.

University of the Potomac

On-Campus, Online, og Blended Options Vi guide dig til din fremtid. Vi fejre din succes.

Regionalt akkrediteret Steder i Washington DC og Wien, Virginia Fleksible for studerende med alle skemaer

The University of Potomac tilbyder en levende multikulturel atmosfære. Det er beliggende i hjertet af den amerikanske hovedstad, Washington, DC; også hjemsted for hovedkvarteret for mange førende organisationer, non-profit organisationer, internationale organisationer og ambassader fra hele verden.

Studerende kan deltage i University klasser i Washington DC, Virginia eller online. University of the Potomac har mange fordele for studerende med travle liv. Uanset dine planlægning krav, at University of the Potomac partnere med hver elev giver de værktøjer og ressourcer til en personlig lærerig oplevelse, der opfylder dine behov.

London College of International Business Studies

Beliggende i hjertet af det centrale London, England Ansøgning, erfaring og praktikpladser til rådighed International campus med global erfaring

London College of International Business Studies (LCIBS) er en privat skole beliggende i hjertet af det centrale London. LCIBS har skabt et miljø, hvor en studerende kan få både en praktisk og analytisk viden om deres valgte emne samt være en del af et ægte globalt miljø. Vi har programmer, der dækker business, ledelse sundhedspleje, regnskab / finans, marketing, public relations og sport management. Hvad sætter LCIBS bortset fra alle andre HE college er, hvordan den offentlige politik og etik understøtte alle vores programmer.

UBIS

On-Campus, Online, og Blended Options

Internationalt akkrediteret Beliggende i hjertet af Genève, Schweiz - en business hovedstad i verden Eksklusive globale muligheder

UBIS ligger i hjertet af Genève, Schweiz, velsagtens en af ​​de mest indflydelsesrige hovedstæder i verden. UBIS giver dig valget mellem fysisk studere i Geneva- det pulserende, global forretning kapital-eller for at studere online. UBIS Universitet tilbyder bachelorer og Master grader i Business Administration og Internationale Relationer.

UBIS øjeblikket indskriver studerende fra omkring 40 forskellige lande, og er en aktiv partner i mere end 35 samarbejdsprogrammer i mange andre lande. Disse dynamikker skaber eksklusive grader og muligheder unikt skræddersyet til at løse kravene i virksomheder og organisationer i en globaliseret karriere.

Placeringer

USA Online

Address
USA Online, USA

Schweiz Online

Address
Schweiz Online, Schweiz

San Diego

Address
United States University
830 Bay Blvd, Chula Vista

91911 San Diego, Californien, USA

Washington

Address
University of the Potomac
1401 H St NW #100

20005 Washington, District of Columbia, USA

London

Address
London College Of International Business Studies
14 Southampton Place

WC1A 2AJ London, England, Det Forenede Kongerige

Geneve

Address
UBIS University of Business and International Studies
Avenue Blanc 46

1202 Geneve, Geneve, Schweiz