Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited

Om Brooklyn College

Brooklyn College er en integreret del af den borgerlige, by- og kunstneriske energi i New York og bruger hele byen som et levende klasseværelse, der udvider vores elevernes forståelse af verden omkring dem.

For mere end 80 år har kollegiet været at tiltrække en bred vifte af motiverede studerende - mange af dem indvandrere eller børn af indvandrere, der ønsker at bedre deres liv gennem en fantastisk uddannelse. De kommer på grund af kollegiet berømte fakultet akademikere, fagfolk og kunstnere, der er blandt de bedste på deres felt. De ved, at de vil lære på en campus betragtes som en af ​​de smukkeste i landet, med veludstyrede faciliteter, atelierer, smarte klasseværelser og produktions- og øvelokaler - alle med en meget overkommelig undervisning.

Fakta

Brooklyn College har en studerende indskrivning af 17,390 studerende - 14,115 bachelorer og 3.275 kandidater, der kommer fra 150 nationer og taler 105 sprog.

Kollegiet har 120 bachelor-og kandidatniveau uddannelser i den skabende kunst; humaniora; sociale, adfærdsmæssige og naturvidenskab; matematik; uddannelse og erhvervsliv. Indlæggelser kriterier er blevet mere selektive i det sidste årti, med en gennemsnitlig SAT score på 1134 til 2011. Mere end 4.000 studerende modtog bachelor-og masteruddannelser, samt avancerede certifikater, på vores sidste Ikrafttrædelses- Øvelser.

Akademiske Muligheder

Studerende søger en meget udfordrende akademisk program ud over skolens strenge overordnede program er inviteret til at gælde for Macaulay Honors College på Brooklyn College og de specialiserede programmer i Honors Academy. Optagelse i disse programmer er meget konkurrencedygtig og tilbyder enorme fordele, som kan omfatte muligheder for at engagere sig i fagligt stringent aktiviteter i hele byen, og over hele kloden, gratis undervisning og bærbare computere, stipendier til rejser og meget mere.

For studerende, skolens velanskrevne Core Curriculum skaber et solidt fundament i de liberale kunst og videnskab. Vores stærke advisement program guider dem gennem hele deres college år. Selv før deres første semester begynder, er freshmen introduceret til First College År, som hjælper dem overgangen fra gymnasiet til universitetet gennem sommeren bro programmer, og med Learning Fællesskaber, der styrker bånd mellem dem og med fakultetet. Preprofessional programmer er tilgængelige for studerende med interesse for teknik, jura, medicin, optometri og Podiatry.

Særlige programmer for studerende leveres samt. The Graduate Investment Program tilbyder rejselegater, der understøtter deltagelse i nationale og internationale konferencer, forskningsbevillinger, der finansierer leverancer og materialer, og workshops om emner af særlig betydning for studerende - tilskud skrivning, afhandling bistand og mange flere. Brooklyn College er også en aktiv del af graduate-fokuserede CUNY programmer, herunder New York Louis Stokes Alliance for Minority deltagelse, de broer til Doktorgrad Program og det latinske / græske institut.

Kollegiet opfordrer eleverne til at studere i udlandet gennem særlige akademiske programmer. Studerende har udforsket medicin i Kina, deltog i arkæologiske udgravninger i Israel og Island, studerede politiske systemer i Argentina, lavet dokumentarfilm i Indien, og skærpet deres kunstneriske evner i Italien og Frankrig, for blot at nævne nogle få. De har ofte hjælpe med deres professorer forskning, engagere sig i cutting-edge undersøgelser mens udforske en del af verden, de måske ikke har set på egen hånd.

En verdensklasse fakultet

Brooklyn College professorer er prisvindere og modtagere af national finansiering fra institutioner som NASA, National Science Foundation, National Institutes of Health og Department of Education. Fakultetet omfatter Paul Moses, en Pulitzer Prize-vindende journalist; Ursula Oppens, en Grammy Award-nominerede koncertpianist og moderne amerikansk musik performer; Mac Wellman, en Obie Award-vindende dramatiker; og Kristoff Diaz, en Tony Award-nominerede dramatiker. Andre bemærkelsesværdige fakultet medlemmer omfatter stiftende dekan for Barry R. Feirstein Graduate School of Cinema og filmskaber Jonathan Wacks, roste biografi Jeanne Theoharis, kemiker Roberto Sánchez-Delgado, NIH $ 1700000 tilskud-vinder og psykolog Anthony Sclafani, internationalt anerkendt computer teoretiker Rohit Parikh , kære audiolog Shlomo Silman, førende ekspert i mikroalger bioteknologi Juergen Polle, og politolog og forfatter Corey Robin.

studieliv

Studieliv på Brooklyn College er aktiv, forskelligartede og mangesidede. Vores studerende er engageret i mere end 100 studerende klubber og organisationer, der spænder over en bred vifte af kulturelle, etniske, samfund, medier, kunstnerisk, social handling, religiøse og andre særinteresser. Mere end en halv snes broderskaber og sororities bringer græske liv til campus. Intramural sportsgrene er populære, og kollegiet prisbelønnede basketball, cross country, fodbold, softball, tennis og volleyball hold konkurrere på afdelingen III-niveau for National Collegiate Athletic Association.

Opbygning til fremtiden

Brooklyn College har brudt jorden til et nyt center for scenekunst, som vil give et passende hjem for sine prisbelønnede ydeevne programmer. Kollegiet er også dybt ind i planlægningsfasen til en ny state-of-the-art videnskab kompleks.

Campus Life

Som Brooklyn Gymnasiet, du er en del af et mangfoldigt og livlig fællesskab af lærde. Vi er dedikeret til at give et sikkert rum, hvor du kan udforske alle aspekter af campus liv, hvad enten akademisk, atletisk, kulturelle, politiske, rekreative, sociale eller åndelige.

Vores studerende er nye high school-dimittender lige er startet deres college karriere, studerende med en grad allerede i hånden og arbejder hen imod deres videregående uddannelse, overførsel studerende fra andre gymnasier, veteraner, studerende fra andre stater og lande, og voksne vender tilbage til skole. Og vi leverer en bred vifte af campus aktiviteter, hvorigennem du kan møde dem. Du kan tilmelde dig en af ​​vores intercollegiate eller intramurale sportshold, eller vise din støtte som tilskuer på vores spil; blive et samfund frivillig eller deltage i studerende regering; løfte en af ​​vores mange græske organisationer; blive medlem af en eller flere af vores 100 studerende klubber; eller besøge Vesten Quad Center for en god træning eller en pickup basketball spil.

En af de bedste måder at opfylde andre er ved at flytte ind på Residence Hall, som giver alle de bekvemmeligheder i hjemmet, plus tilføjede bekvemmeligheder, til overkommelige priser. Men vores pendler studerende - og det er de fleste af vores studerende - har masser af steder at mødes, også, såsom vores 24/7 Bibliotek Café, som omfatter en Starbucks; den travle Student Center; og vores dejlige (og omhyggeligt vedligeholdt) grunde.

Der er også to centre og institutter dusin på campus - nav for læring og sociale aktiviteter for dem, der har samme interesser til din. Og særlige arrangementer i løbet af året er åbne for alle, der forener os i én sammenhængende samfund.

Vi opfordrer dig til at blive et aktivt medlem af Brooklyn College. Hvis du har brug for hjælp til at navigere udsigterne til rådighed for dig, afdelingen for Studerende i samarbejde med Office of Akademiske Anliggender vil hjælpe dig med at vælge muligheder, der vil berige dit campus oplevelse.

a
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

Brooklyn College CUNY

Dette program forbereder de studerende til entry-level lederstillinger som generalister inden for personale og menneskelige ressourcer i organisationer eller til sammenli ... [+]

Dette program forbereder de studerende til entry-level lederstillinger som generalister inden for personale og menneskelige ressourcer i organisationer eller til sammenlignelige-level positioner i konsulentfirmaer, der tilbyder deres tjenester på disse områder. Den deler en fælles kerne af fem kurser med andre koncentrationer i industrielle og organisationspsykologi, men lægger yderligere vægt på teori og praksis på koncernniveau af organisatorisk aktivitet.

Studentereksamen krav

Ansøgere bør tilbyde: (a) en samlet GPA på 3,00 eller bedre, (b) mindst 12 point i psykologi, og (c) kurser både i statistikkerne og i forskningsmetoder, med en lødighed på B eller bedre i begge kurser. ... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Brooklyn College CUNY

Den politiske videnskab kandidatuddannelse giver de studerende et valg af tre koncentrationer: statskundskab, internationale anliggender, eller bypolitiske og administrat ... [+]

Den politiske videnskab kandidatuddannelse giver de studerende et valg af tre koncentrationer: statskundskab, internationale anliggender, eller bypolitiske og administration.

Den politiske videnskab koncentration kombinerer teorier og metoder for statskundskab med mulighed for at specialisere sig i en af ​​fire felter: Amerikansk politik, komparativ politik, politisk teori, eller internationale forbindelser.

Koncentrationen af ​​internationale anliggender er designet til at forberede de studerende til professionelle og akademiske karriere i internationale anliggender gennem uddannelser er skræddersyet til deres specifikke interesser og mål. Kurser spænder fra brede oversigter til seminarer om specifikke regioner i verden, og er kombineret med selvstudium og kandidatuddannelser afhandling kurser i tæt samarbejde med fakultetets medlemmer. For at fremme faglig forberedelse, programmet udgiver også studerendes arbejde i afdelingens Statskundskab Journal og placerer studerende i praktik samt studie og arbejdsmuligheder i udlandet. ... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Brooklyn College CUNY

Føreren af ​​fine kunst i biograf kunst er et treårigt program, der accepterer de studerende på fuld tid kun grundlag. ... [+]

Føreren af ​​fine kunst i biograf kunst er et treårigt program, der accepterer de studerende på fuld tid kun grundlag. Det tilbyder en højt specialiseret uddannelse i et samarbejde hands-on læringsmiljø i seks filmmaking specialiseringer:

Film Dirigere Postproduktion Producerer Screenwriting Digital Arts (begynder i efteråret 2016)

Studerende er optaget til programmet i en af ​​de ovennævnte specialer. Selvom klasser tilbydes på tværs af de forskellige filmproduktion specialiseringer til at give en afrundet uddannelse, når accepteret i en bestemt specialisering, er studerende ikke tilladt at skifte.

Cinematografi

Den store russiske instruktør Andrei Tarkovsky er krediteret med at beskrive cinematografi som "male med lys." Film er også om at fange bevægelse og rytme, og komponere æstetisk tiltalende sekvenser. Udvikle dette niveau af kreativitet kræver teknisk viden og en beherskelse af håndværk og, vigtigst, evnen til at omsætte et manuskript ind visuelt overbevisende billeder. Som cinematografi studerende vil du lære alle aspekter af kunst og håndværk af visuel historiefortælling. Udenrigsministeriet kulminerer i samarbejde om produktion af en 15- til 20-minutters fortælling film over de sidste to semestre.... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Brooklyn College CUNY

Udenrigsministeriet i tv-produktion forbereder de studerende til professionelle medier karriere som forfattere, producenter, instruktører, og redaktører. ... [+]

Udenrigsministeriet i tv-produktion forbereder de studerende til professionelle medier karriere som forfattere, producenter, instruktører, og redaktører. Denne produktion-baseret undervisningsplan udsætter studerende til mange programgenrer herunder, men ikke begrænset til, dokumentar, drama, nyheder, sport, kunst og kultur, eksperimenterende og demonstration. Studerende udvikle indhold og producere og direkte både single og multiple kamera, live skiftede produktioner. Udenrigsministeriet Programmet er bygget på et fundament af produktions æstetik, kritisk analyse og mediekendskab. Eleverne lærer at lave programmer, der informerer, underholder, og instruere publikum ved at fortolke indhold gennem et socialt, politisk og økonomisk perspektiv. ... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Brooklyn College CUNY

Kandidatuddannelsen i ydeevne og interaktive medier kunst (PIMA) vil hjælpe dig med at udvikle sig til en performance kunstner med et ry for innovation og kreativ succes. ... [+]

Kandidatuddannelsen i ydeevne og interaktive medier kunst (PIMA) vil hjælpe dig med at udvikle sig til en performance kunstner med et ry for innovation og kreativ succes. Vores program vil give dig værktøjer til at udtænke og udføre samarbejde, tværfaglige teatralske stykker. PIMA vil lære dig at udforske måder at bruge teknologi i kunstneriske samarbejder med forskellige kreative discipliner. Du vil studere med studerende fra forskellige baggrunde, der måske allerede har en etableret karriere i en kunst felt, og som medbringer et væld af påvirkninger og kontakter. En anden vigtig del af programmet er den intense mentorordninger du vil modtage fra succesfulde alumner og fakultetet fra fire afdelinger - Kunst, Computer og informationsvidenskab, tv og radio, og Theater - samt Musikkonservatoriet. Selv før du opgraderer, vil du have indset din kunstneriske vision.... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Brooklyn College CUNY

En business administration grad kan give de studerende en bred vifte af karriereforløb spænder fra den offentlige politik til international finansiering til bankvirksomhe ... [+]

En business administration grad kan give de studerende en bred vifte af karriereforløb spænder fra den offentlige politik til international finansiering til bankvirksomhed. Den Regnskab, Business Management, Finans og Økonomi afdelinger tilbyder en 33-kredit Master of Science grad i business administration med fem muligheder for specialisering: økonomisk analyse, global forretning, regnskab, generelle forretningsmæssige, business intelligence og data analyse.

Mulighed ene er mere fleksibel og giver eleverne mulighed for at udforske forskellige områder af økonomi, herunder sundhed økonomi, offentlige finanser og den offentlige orden, og international handel. Mulighed to er mere fokuseret og er udtrykkeligt for studerende med interesse for global forretning. Det omfatter kurser i den globale økonomi og ledelse, international økonomi og finansiering, forhandlinger og konfliktløsning, globale erhvervsklima, og international human resource management. ... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Brooklyn College CUNY

Ansøgere forventes at have hvad der svarer til mindst 15 point i computer og informationsvidenskab og beslægtede områder, herunder alle følgende: kendskab til en højt niv ... [+]

Studentereksamen krav

Ansøgere forventes at have hvad der svarer til mindst 15 point i computer og informationsvidenskab og beslægtede områder, herunder alle følgende: kendskab til en højt niveau computersprog (helst C ++ eller Java), kendskab til assembler og computer arkitektur, et kursus i diskrete strukturer, et kursus i datastrukturer og et kursus i calculus. Studerende, der ikke har alle disse krav kan accepteres med den betingelse, at de gennemfører disse kurser på bachelor-niveau.

[-]
USA New York
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Brooklyn College CUNY

MS i informationssystemer er designet til studerende, der vælger at fokusere på brugen af ​​edb-systemer til at håndtere forretningsmæssige og administrative drift og pro ... [+]

MS i informationssystemer er designet til studerende, der vælger at fokusere på brugen af ​​edb-systemer til at håndtere forretningsmæssige og administrative drift og problemstillinger.

Programmet giver forberedelse til en bred vifte af stillinger inden for de konstant voksende områder af informationssystemer og teknologi, herunder computersystemer software ingeniør, edb-applikationer software ingeniør, edb-systemer analytiker, database administrator, og netværkssystemer og datakommunikation analytiker. Alle disse positioner vises i top ti funktionærer job i Bureau of Labor Statistics liste over de tredive hurtigst voksende job, projiceres gennem 2014. Programmet forbereder også de studerende til ph.d.-studier eller forskningsarbejde på området. ... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Brooklyn College CUNY

Dette program er en forskning og teori baseret program, der lægger vægt på sammenhængen mellem teori og praksis. ... [+]

Dette program er en forskning og teori baseret program, der lægger vægt på sammenhængen mellem teori og praksis. Studieordningen undersøger miljøer og virkningen af ​​elektroniske medier fra sociale, politiske, kulturelle og økonomiske perspektiver. Eleverne får et indgående kendskab til de radio- og tv industrier, nye digitale medier industrier, mediekendskab, og de vigtigste kritiske, teoretiske og forskningsmæssige perspektiver på medier bredt. Programmet forbereder eleverne til at anvende deres uddannelse i en række faglige positioner eller at fortsætte deres uddannelse ved at tilmelde dig i et ph.d.-program.

Studentereksamen krav

Ansøgere skal tilbyde et godt afrundet bachelor rekord på mindst 3,0 GPA, der tyder løfte om succes i programmet. Hver ansøger rekord anses individuelt i denne henseende. Ansøgere skal indsende et essay om moderne medier og samfund, som kan være en original essay skrevet til at ledsage ansøgningen, eller en 5 - 10 side videnskabelig papir, der blev skrevet som en bachelor. Alternativt kan ansøgere indgive en videnskabelig papir i alle fag relateret til deres bachelor større. ... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

Brooklyn College CUNY Campus