Brooklyn College CUNY

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Brooklyn College

Brooklyn College er en integreret del af den borgerlige, by- og kunstneriske energi i New York og bruger hele byen som et levende klasseværelse, der udvider vores elevernes forståelse af verden omkring dem.

For mere end 80 år har kollegiet været at tiltrække en bred vifte af motiverede studerende - mange af dem indvandrere eller børn af indvandrere, der ønsker at bedre deres liv gennem en fantastisk uddannelse. De kommer på grund af kollegiet berømte fakultet akademikere, fagfolk og kunstnere, der er blandt de bedste på deres felt. De ved, at de vil lære på en campus betragtes som en af ​​de smukkeste i landet, med veludstyrede faciliteter, atelierer, smarte klasseværelser og produktions- og øvelokaler - alle med en meget overkommelig undervisning.

Fakta

Brooklyn College har en studerende indskrivning af 17,390 studerende - 14,115 bachelorer og 3.275 kandidater, der kommer fra 150 nationer og taler 105 sprog.

Kollegiet har 120 bachelor-og kandidatniveau uddannelser i den skabende kunst; humaniora; sociale, adfærdsmæssige og naturvidenskab; matematik; uddannelse og erhvervsliv. Indlæggelser kriterier er blevet mere selektive i det sidste årti, med en gennemsnitlig SAT score på 1134 til 2011. Mere end 4.000 studerende modtog bachelor-og masteruddannelser, samt avancerede certifikater, på vores sidste Ikrafttrædelses- Øvelser.

Akademiske Muligheder

Studerende søger en meget udfordrende akademisk program ud over skolens strenge overordnede program er inviteret til at gælde for Macaulay Honors College på Brooklyn College og de specialiserede programmer i Honors Academy. Optagelse i disse programmer er meget konkurrencedygtig og tilbyder enorme fordele, som kan omfatte muligheder for at engagere sig i fagligt stringent aktiviteter i hele byen, og over hele kloden, gratis undervisning og bærbare computere, stipendier til rejser og meget mere.

For studerende, skolens velanskrevne Core Curriculum skaber et solidt fundament i de liberale kunst og videnskab. Vores stærke advisement program guider dem gennem hele deres college år. Selv før deres første semester begynder, er freshmen introduceret til First College År, som hjælper dem overgangen fra gymnasiet til universitetet gennem sommeren bro programmer, og med Learning Fællesskaber, der styrker bånd mellem dem og med fakultetet. Preprofessional programmer er tilgængelige for studerende med interesse for teknik, jura, medicin, optometri og Podiatry.

Særlige programmer for studerende leveres samt. The Graduate Investment Program tilbyder rejselegater, der understøtter deltagelse i nationale og internationale konferencer, forskningsbevillinger, der finansierer leverancer og materialer, og workshops om emner af særlig betydning for studerende - tilskud skrivning, afhandling bistand og mange flere. Brooklyn College er også en aktiv del af graduate-fokuserede CUNY programmer, herunder New York Louis Stokes Alliance for Minority deltagelse, de broer til Doktorgrad Program og det latinske / græske institut.

Kollegiet opfordrer eleverne til at studere i udlandet gennem særlige akademiske programmer. Studerende har udforsket medicin i Kina, deltog i arkæologiske udgravninger i Israel og Island, studerede politiske systemer i Argentina, lavet dokumentarfilm i Indien, og skærpet deres kunstneriske evner i Italien og Frankrig, for blot at nævne nogle få. De har ofte hjælpe med deres professorer forskning, engagere sig i cutting-edge undersøgelser mens udforske en del af verden, de måske ikke har set på egen hånd.

En verdensklasse fakultet

Brooklyn College professorer er prisvindere og modtagere af national finansiering fra institutioner som NASA, National Science Foundation, National Institutes of Health og Department of Education. Fakultetet omfatter Paul Moses, en Pulitzer Prize-vindende journalist; Ursula Oppens, en Grammy Award-nominerede koncertpianist og moderne amerikansk musik performer; Mac Wellman, en Obie Award-vindende dramatiker; og Kristoff Diaz, en Tony Award-nominerede dramatiker. Andre bemærkelsesværdige fakultet medlemmer omfatter stiftende dekan for Barry R. Feirstein Graduate School of Cinema og filmskaber Jonathan Wacks, roste biografi Jeanne Theoharis, kemiker Roberto Sánchez-Delgado, NIH $ 1700000 tilskud-vinder og psykolog Anthony Sclafani, internationalt anerkendt computer teoretiker Rohit Parikh , kære audiolog Shlomo Silman, førende ekspert i mikroalger bioteknologi Juergen Polle, og politolog og forfatter Corey Robin.

studieliv

Studieliv på Brooklyn College er aktiv, forskelligartede og mangesidede. Vores studerende er engageret i mere end 100 studerende klubber og organisationer, der spænder over en bred vifte af kulturelle, etniske, samfund, medier, kunstnerisk, social handling, religiøse og andre særinteresser. Mere end en halv snes broderskaber og sororities bringer græske liv til campus. Intramural sportsgrene er populære, og kollegiet prisbelønnede basketball, cross country, fodbold, softball, tennis og volleyball hold konkurrere på afdelingen III-niveau for National Collegiate Athletic Association.

Opbygning til fremtiden

Brooklyn College har brudt jorden til et nyt center for scenekunst, som vil give et passende hjem for sine prisbelønnede ydeevne programmer. Kollegiet er også dybt ind i planlægningsfasen til en ny state-of-the-art videnskab kompleks.

Campus Life

Som Brooklyn Gymnasiet, du er en del af et mangfoldigt og livlig fællesskab af lærde. Vi er dedikeret til at give et sikkert rum, hvor du kan udforske alle aspekter af campus liv, hvad enten akademisk, atletisk, kulturelle, politiske, rekreative, sociale eller åndelige.

Vores studerende er nye high school-dimittender lige er startet deres college karriere, studerende med en grad allerede i hånden og arbejder hen imod deres videregående uddannelse, overførsel studerende fra andre gymnasier, veteraner, studerende fra andre stater og lande, og voksne vender tilbage til skole. Og vi leverer en bred vifte af campus aktiviteter, hvorigennem du kan møde dem. Du kan tilmelde dig en af ​​vores intercollegiate eller intramurale sportshold, eller vise din støtte som tilskuer på vores spil; blive et samfund frivillig eller deltage i studerende regering; løfte en af ​​vores mange græske organisationer; blive medlem af en eller flere af vores 100 studerende klubber; eller besøge Vesten Quad Center for en god træning eller en pickup basketball spil.

En af de bedste måder at opfylde andre er ved at flytte ind på Residence Hall, som giver alle de bekvemmeligheder i hjemmet, plus tilføjede bekvemmeligheder, til overkommelige priser. Men vores pendler studerende - og det er de fleste af vores studerende - har masser af steder at mødes, også, såsom vores 24/7 Bibliotek Café, som omfatter en Starbucks; den travle Student Center; og vores dejlige (og omhyggeligt vedligeholdt) grunde.

Der er også to centre og institutter dusin på campus - nav for læring og sociale aktiviteter for dem, der har samme interesser til din. Og særlige arrangementer i løbet af året er åbne for alle, der forener os i én sammenhængende samfund.

Vi opfordrer dig til at blive et aktivt medlem af Brooklyn College. Hvis du har brug for hjælp til at navigere udsigterne til rådighed for dig, afdelingen for Studerende i samarbejde med Office of Akademiske Anliggender vil hjælpe dig med at vælge muligheder, der vil berige dit campus oplevelse.

a

Placeringer

New York

Brooklyn College

Address
Brooklyn College
2900 Bedford Avenue

11210 New York, New York, USA
Telefonnummer
+1 718-951-5000

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

AACSB Accredited