Bryant University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Bryant

Bryant er et privat New England universitet med en tradition for innovation og en global vision for succes. Vores akademiske programmer er kendetegnet ved en integration af erhvervslivet og kunst og videnskaber med et globalt perspektiv.

Fremskynde din karriere

Bryant University nationalt anerkendte kandidatuddannelser tilbyder dig den konkurrencefordel at være efterspurgt.

100% høj touch

Små klassestørrelser, personlig vejledning og omsorgsfuld og støttende fakultet hjælper med at skræddersy dine oplevelser til dine karriereinteresser.

34% lønforøgelse

Af de kombinerede kandidatgrader, der tilbydes på Bryant, er dette den gennemsnitlige lønforøgelse i henhold til "Economic Value of College Majors."

En læseplan

Vores professorer er kendte ledere inden for deres specialiseringer. Deres undervisning kombinerer den nyeste teori med praktiske tilgange.

Top faciliteter

Det Akademiske Innovationscenter har vundet national æresbevisning; kandidatstuderende rangerer Bryant-faciliteterne "meget gode" eller "fremragende" (2018-undersøgelse).

Strategiske initiativer

Fire strategiske mål

Bryant University ser fremover og er dedikeret til at nå fire strategiske mål:

 • Stadig større akademisk ekspertise.
 • Uddannelse af hele personen til succes på en teknologidrevet arbejdsplads.
 • Opbygning af et mangfoldigt og inkluderende samfund af amerikanske og internationale studerende.
 • Inspirerende for vores studerendes, fakultetets, personalets, alumners og venners kollektive ånd og engagement.

Disse fire strategiske mål nås gennem specifikke initiativer designet til at forberede afrundede globale borgere til produktive liv og karriere. Initiativerne inkluderer:

 • Forøgelse af akademisk ekspertise inden for kandidatuddannelser på College of Business.
 • Bygning af School of Health Sciences med både certifikat og ledelsesorienterede kandidatuddannelser.
 • Integrering i studieplanen studiet og anvendelsen af datavidenskab, analyse og yderligere teknologirelaterede emner for at imødekomme behovene på den fremtidige arbejdsplads.
 • Udvide Bryants internationale rækkevidde ud over Kina til andre lande og kulturer, herunder Latinamerika og Sydamerika.
 • Forbedring af et af Bryants vigtigste aktiver - vores sikre og smukke boligcampus - for at tiltrække og fastholde de bedste studerende på et stadig mere konkurrencedygtigt marked.

125843_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg

Priscilla Du Preez / Unsplash

Samarbejde med erhvervslivet

Siden først åbningen af sine døre i 1863 har Bryant University udviklet undervisningsprogrammer, kandidater og kandidatuddannelser, der holder trit med de ændrede krav fra både erhvervslivet og samfundet. Denne tilgang forbereder højtuddannede kandidater og giver virksomheder muligheder for at arbejde sammen med Bryant-fakultetet og studerende, samtidig med at få adgang til brancheeksperter og den seneste generation af kommende forretningsledere.

Bryant glæder sig over at dele med dig nogle af de måder, virksomheder arbejder med universitetet og glæder sig over din interesse og engagement i vores programmer. Mulighederne for partnerskab er uendelige fra konsulenttjenester, sponsorering og velgørende gavemuligheder, bacheloruddannelser og kandidatuddannelser, lederuddannelse og faglige certifikatprogrammer og adgang til en rig talentpool af jobkandidater. Vi ser frem til at samarbejde med dig i den nærmeste fremtid.

Kontoret for Corporate

 • Koordinerer sponsormuligheder til universitetsbegivenheder.
 • Udkast til forslag til støtte for universitetsprioriteter.
 • Tjener som et link til hundreder af offentlige og private organisationer, der understøtter Bryants mission.
 • Engagerer Bryant-studerende og alumner med virksomheder og fonde.
Selskaber

Samarbejde med Bryant University giver mere end bare adgang til talentfulde fremtidige medarbejdere; det giver din virksomhed en unik mulighed for at samarbejde med en dynamisk leder inden for uddannelse.

Bæredygtighed

Bæredygtighed hos Bryant fremmer Bryants globale vision, vores engagement i forretningsinnovation og kunst og videnskaber.

Bæredygtighed på Bryant udstyrer vores studerende med de færdigheder og værktøjer, der er nødvendige for at konkurrere og deltage i denne økonomi, mens de giver muligheder for samfundsinddragelse og læring.

Bæredygtighed på Bryant består af engagement på tværs af campus-interessenter, der inkluderer bæredygtighedsudvalget, bæredygtighedens kerneteam og studentgruppen SustainUs.

Bryant University har modtaget en STARS Silver-vurdering som anerkendelse af sine bæredygtighedsresultater fra Association for the Advancement of Sustainability in Higher Education (AASHE).

Placeringer

Smithfield

Bryant University

Address
Douglas Pike,1150
02917 Smithfield, Rhode Island, USA
Telefonnummer
(401) 232-6000

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig