The Catholic University of America, Department of Biology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Biologisk Institut

Hvert semester Biologi afdeling studerende vært for et seminar serie, hvor indbudte talere fra andre institutioner præsentere resultaterne af deres forskning.

Seminarer afholdes på mandag kl 11:10 i Rm. 215 McCort-Ward. serveres pizza på 12:00 i Rm. 200 efter seminaret.

Arrangementet er sponsoreret af Graduate Student Association.

Biologi Club

Den CUA Biology Club er en organisation for alle der er interesseret i biovidenskab. I løbet af skoleåret arrangerer klubben en kombination af sociale og uddannelsesmæssige aktiviteter, som giver mange muligheder for studerende til at interagere med fakultetet og med hinanden. Klubben sponsorer foredrag serie adressering aktuelle emner og andre emner af interesse, og giver medlemmerne muligheder for at etablere kontakter med fagfolk i biovidenskab.

Et udsnit af de seneste Club aktiviteter omfatter: Indbydende fest i begyndelsen af ​​det akademiske år; karriere samtaler; falde middag; foredrag serien; premed-orienterede programmer; Jule fest; end-of-års grill, og; Thanksgiving fond raiser for nogle (Så Andre må spise).

Mission

Center for Advanced Training i Cell and Molecular Biology, en enhed af Biologisk Institut ved det katolske universitet i Amerika er blevet etableret i 1983 som en International Center til at yde sagkyndig uddannelse for videnskabsfolk, teknikere, studerende og ph.d.-stipendiater. Dens fokus er på de nye og etablerede biomedicinsk-relaterede koncepter og teknologier, som giver den største drivkraft for moderne forskning, innovative industrielle applikationer, og sofistikerede diagnostiske laboratoriemetoder.

Placeringer

Washington

McCort-Ward Building

Address
Department of Biology
103 McCort-Ward
The Catholic University of America
620 Michigan Avenue NE.
Washington, DC 20064

Washington, District of Columbia, USA
Telefonnummer
202-319-5271

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig