Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Biologisk Institut

Hvert semester Biologi afdeling studerende vært for et seminar serie, hvor indbudte talere fra andre institutioner præsentere resultaterne af deres forskning.

Seminarer afholdes på mandag kl 11:10 i Rm. 215 McCort-Ward. serveres pizza på 12:00 i Rm. 200 efter seminaret.

Arrangementet er sponsoreret af Graduate Student Association.

Biologi Club

Den CUA Biology Club er en organisation for alle der er interesseret i biovidenskab. I løbet af skoleåret arrangerer klubben en kombination af sociale og uddannelsesmæssige aktiviteter, som giver mange muligheder for studerende til at interagere med fakultetet og med hinanden. Klubben sponsorer foredrag serie adressering aktuelle emner og andre emner af interesse, og giver medlemmerne muligheder for at etablere kontakter med fagfolk i biovidenskab.

Et udsnit af de seneste Club aktiviteter omfatter: Indbydende fest i begyndelsen af ​​det akademiske år; karriere samtaler; falde middag; foredrag serien; premed-orienterede programmer; Jule fest; end-of-års grill, og; Thanksgiving fond raiser for nogle (Så Andre må spise).

Mission

Center for Advanced Training i Cell and Molecular Biology, en enhed af Biologisk Institut ved det katolske universitet i Amerika er blevet etableret i 1983 som en International Center til at yde sagkyndig uddannelse for videnskabsfolk, teknikere, studerende og ph.d.-stipendiater. Dens fokus er på de nye og etablerede biomedicinsk-relaterede koncepter og teknologier, som giver den største drivkraft for moderne forskning, innovative industrielle applikationer, og sofistikerede diagnostiske laboratoriemetoder.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

The Catholic University of America, Department of Biology

Den Katolske Universitet of America tilbyder en unik MS i bioteknologi program, der gør det muligt for bioteknologi praktikophold ikke begrænset til blot kommercielle vir ... [+]

Hvorfor Få en MS i bioteknologi Degree?

Den gennemsnitlige løn for en Maryland bioscience medarbejder er ca $ 80.000. (Maryland Biotechnology Center, 2009) Den Milken Institute projekter, at bioteknologi beskæftigelsen vil vokse med 1,6% årligt gennem 2014, med mange undersektorer forventes at opleve endnu hurtigere vækstrater. (Angelou Economics: Global økonomisk udvikling)

Bioteknologi giver muligheder i fem større delsektorer:

Narkotika og lægemidler: Traditionelt har kemi været de midler, hvormed nye lægemidler er blevet isoleret eller syntetiseret. Fremkomsten af ​​bioteknologi, men nu lover lægemidler, der er oprettet ved hjælp af biologiske processer, der findes i levende organismer. Fremtidige fremskridt inden for medicin er afhængige mere og mere på brugen af ​​bioteknologi, og som følge heraf er den rolle af bioteknologi i sundhedssektoren hastigt ekspanderende.... [-]

USA Washington
September 2020
Engelsk
Fuldtid
18 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk