California Lutheran University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

VELKOMMEN TIL CAL lutherske

Vores dedikerede og dygtig fakultet arbejder med små klasser af bachelor-og kandidatstuderende, der er åben - om ideer, om mennesker, og om tro - og som søger at vokse som individer, mens de forfølger deres lidenskaber og opdage deres formål.

Grundlagt i 1959, Californien Lutheran University er hjemsted for mere end 2.892 studerende og 1.282 studerende, der kommer fra mere end 61 lande og repræsenterer en bred vifte af trosretninger.

Vores dedikerede, udført fakultet arbejder med små klasser af studerende, der er fordomsfri-om ideer, om folk, og om tro-og søger at vokse som individer.

Både i klasseværelset og uden for det, er alle på Cal lutherske forpligtet til at hjælpe den enkelte elev forfølge deres lidenskaber til at opdage deres formål, og følg dette formål at omdanne deres community-og verden.

Universitetet

California Lutheran University er en selektiv, omfattende institution, der tilbyder bachelor-og kandidatniveau grader i de liberale kunst og videnskab og fagområder. Forankret i den lutherske tradition, Cal lutherske opfordrer kritisk undersøgelse spørgsmål om tro og fornuft. Mentor af engagerede og dygtige videnskabelige medarbejdere, studerende forfølge deres passion og opdage deres formål som de søger at vokse som individer. California Lutheran College blev grundlagt i 1959 på en ranch doneret af Richard Pederson, søn af norske indvandrere. Skolen åbnede dørene til 330 studerende i september 1961 og holdt sit første Påbegyndelse maj 1964.

Mission

Missionen for universitetet er at uddanne ledere til et globalt samfund, der er stærke i karakter og dom, tillid til deres identitet og kald, og forpligtet til service og retfærdighed.

Tilmelding

  • Totalt: 4174
  • Undergraduate: 2892
  • Kandidat: 1282

Cal lutherske studerende kommer fra 38 stater og 35 lande og repræsenterer en mangfoldighed af trosretninger og kulturer. Universitetet fastholder sin bolig vægt med 53 procent af de traditionelle studerende bor på campus. Gennemsnitlig klassestørrelse for alle programmer er 15.

Placering

Den 225-acre campus ligger midtvejs mellem Los Angeles og Santa Barbara, kun 20 miles inde i landet fra Stillehavet beliggende mod bakkerne i Thousand Oaks. Off-site centre er placeret i Woodland Hills, Westlake Village, Oxnard og Santa Maria. Pacific Lutheran Theological Seminary ligger i Berkeley.

Samarbejdspartnere og Akkrediteringer

Cal lutherske er akkrediteret af den akkrediterende Kommissionen for Senior Læreanstalter og universiteter i den vestlige Sammenslutningen af ​​skoler og gymnasier. Den Graduate School of Education er akkrediteret af Det Nationale Råd for Akkreditering af læreruddannelsens, og universitetet er godkendt af California Kommissionen om Teacher Credentialing at tilbyde legitimationsoplysninger. Pacific Lutheran Theological Seminary er akkrediteret af Kommissionen den akkrediterende for Foreningen af ​​teologiske skoler. Cal lutherske er medlem af den nationale sammenslutning af uafhængige Læreanstalter og universiteter, Sammenslutningen af ​​Uafhængige California Læreanstalter og universiteter, og Rådet af Uafhængige Colleges. Dens program i Financial Planning er blevet registreret hos Certified Financial Planner Board of Standards Inc. Cal lutherske er en af ​​26 gymnasier og universiteter tilknyttet den evangelisk-lutherske kirke i Amerika. Universitetets intercollegiate atletiske programmer konkurrere i det sydlige Californien Interkollegiale Athletic Conference, NCAA Division III.

Den lutherske Education Experience

California Lutheran University rummer en vital og mangeårig pædagogisk tradition.

Som en del af denne 500-årige lutherske tradition, mener vi, at forstå vores formål som enkeltpersoner vil hjælpe os med at gøre vores bedste mulige bidrag til verden.

Vi opfordrer eleverne til at følge deres egen passion for at afdække deres formål. Dette forbereder dem til et liv i succes, hvor de altid tilbyde deres bedste for at andre-familien, samfundet og verden.

Det sker som en del af et mangfoldigt, fordomsfri, og udfordrende fagligt miljø.

Alle er velkomne

Ingen her er en outsider.

Dette er en af ​​de mest dybtfølte værdier i den lutherske tradition. Og dens betydning er tydelig på campus-vores studerende kommer fra mere end 56 lande og legemliggøre en bred vifte af trosretninger.

På Cal lutherske, er dine personlige overbevisninger og overbevisninger æret og respekteret. Vi giver dig også med muligheder for at overveje og drøfte spørgsmål om tro og intellekt i et åbent og venligt miljø. Det udfordrer og styrker dig med nye intellektuelle og teologiske refleksioner.

Lav dine egne beslutninger

Vi har skabt et miljø, hvor du vil tage læring til et dybere niveau.

Som studerende, vil vi opfordre dig til at stille svære spørgsmål. Du vil ikke blive udleveret nemme svar.

Vi ønsker at du skal tage dine egne beslutninger. For at tackle de grundlæggende spørgsmål med mod. Hvis du vil vælge selv, om de oplysninger, du støder opfylder test af viden og sandhed.

Gennem dine forespørgsler, vil du opdage dybtgående forbindelser og betydning.

Vi vil tilbyde dig struktur med muligheder, frihed under ansvar, og integritet med medfølelse. Denne form for udfordrende fagligt miljø giver dig mulighed for at vokse som en uafhængig, tankevækkende, og medfølende person.

Gør dit bedste mulige bidrag

Den Cal lutherske erfaring handler om at gøre reelle valg for dit liv.

Det handler om at få tillid til din identitet. Det handler om at opdage formål i dit liv og karriere.

Perspektivet du får, vil give dig mulighed for at leve et liv fyldt med mening langt ud over det arbejde, du vælger at gøre.

Akademiske programmer

Cal lutherske tilbyder bachelor, kandidat og professionelle programmer gennem College of Arts and Sciences, School of Management, Graduate School of Education, Graduate School of Psychology og Stillehavet Lutheran Theological Seminary. Tredive-seks bachelor store selskaber og 36 mindreårige tilbydes i den traditionelle bacheloruddannelse. Den bachelorgrad for Professionals programmet tilbyder grader i otte majors. Graduate programmer omfatter doktorgrader i pædagogisk ledelse, højere uddannelse lederskab, klinisk psykologi og teologi; og masteruddannelser inden for uddannelse, psykologi, business økonomi, informationsteknologi, den offentlige orden og administration, guddommelighed og teologiske studier. Kataloger er tilgængelige online.

Athletic programmer

Cal lutherske s intercollegiate atletisk hold konkurrerer i det sydlige Californien Intercollegiate Athletic Conference (SCIAC) og NCAA Division III. Mænds hold konkurrere i baseball, basketball, cross-country, fodbold, golf, fodbold, svømning og dykning, tennis, atletik, volleyball og vandpolo. Kvinders hold konkurrere i basketball, cross-country, golf, fodbold, softball, svømning og dykning, tennis, atletik, volleyball og vandpolo. Junior varsity hold konkurrere i mænds og kvinders basketball, mænds og kvinders fodbold, baseball og kvindernes volleyball.

Vores forpligtelse til mangfoldighed

California Lutheran University begyndte i 1959 som en liberal kunst kollegium dybt forankret i traditionen fra lutherske videregående uddannelse. Selvom universitetet er vokset eksponentielt i årenes løb, har en vigtig lejer af den lutherske filosofi standhaftigt holdt-til fremme forskellige udtalelser, at sonden, at stille spørgsmål og til at søge sandheden.

Denne kultur, der bygger på sammenstillingen af ​​tro og fornuft, fremgår ikke kun i klasseværelserne, men også på tværs af campus.

Vi er overbevist om vores kultur er forbedret, når individer af forskellige baggrunde og erfaringer bliver en del af University familie og bringe deres talenter og synspunkter til akademiet.

I klasseværelset og laboratoriet, ser vi, at læring og forskning fordel, når universitetet er forskelligartet, og når der er en række spørgsmål og meninger. I de administrative kontorer, har vi fundet, at problemløsning og planlægning evner bedre, når forskellige synspunkter præsenteres. I hvert sektor universitetets forskelligartede blanding af studerende, medarbejdere og fakultet er en enorm ressource, der gavner alle.

På Cal lutherske, vi er forpligtet til et rummeligt læring og arbejdsmiljø, der værdsætter individuelle forskelle og respekterer hver enkelt persons værdighed. Vi stræber efter at åbne vores døre for studerende og medarbejdere fra alle samfundslag og til at hjælpe dem, når de ankommer. Mange af vores elever er de første i deres familie til at deltage i college. Deres indsigt tilføjer i høj grad til den samlede pædagogisk erfaring.

Cal lutherske er også medlem af Hispanic Sammenslutningen af ​​skoler og universiteter (HACU) og vi deler sin mission om at forbedre adgangen til og kvaliteten af ​​postsecondary uddannelsesmuligheder for latinamerikanske studerende. Cal lutherske er blevet udpeget en spansktalende-servering institution af det amerikanske Department of Education, der betyder, at Latinoer udgør mindst 25% af fuld tid studerende. Tretten procent af amerikanske colleges i øjeblikket holder betegnelsen, hvilket gør dem berettiget til tilskud til at støtte akademiske præstationer for Latinoer og alle andre elever.

Der er ingen tvivl om, at multikulturalisme på Cal lutherske høj grad forbedrer indlæring og arbejdsmiljø af campus samfund. Det handler ikke kun afspejler de skiftende verden omkring os, men opfordrer også dialog og forskellige synspunkter-grundlaget for lutherske videregående uddannelse. Vigtigst, mangfoldighed inspirerer os til at værdsætte og nå vores mission at uddanne ledere til et globalt samfund.

Vi tror fuldt og fast på vores mission, og vi tror stigende mangfoldighed vil hjælpe os til at nå det. Rigtig mangfoldighed, men kan blive til virkelighed, når hver enkelt af os, på daglig basis, ser efter måder at finde styrke i forskelle.

Vi opfordrer alles hjælp. Som pædagog Adela Allen så rammende skrev: "Vi bør anerkende forskelle, vi skal hilse forskelle, indtil forskel gør ingen forskel længere."

Lær mere om vores Campus Diversity Initiative.

Placeringer

Tusind egetræer

Address
California Lutheran University
60 West Olsen Road #1350
Thousand Oaks, CA 91360-2700

91360 Tusind egetræer, Californien, USA

Westlake Village

Address
31416 Agoura Road #109
Westlake Village, CA 91361

91361 Westlake Village, Californien, USA

Oxnard

Address
2201 Outlet Center Drive, Ste. 600
Oxnard, CA 93036

93036 Oxnard, Californien, USA

Los Angeles

Address
De Soto Avenue,5925
Woodland Hills

91367 Los Angeles, Californien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig