California Southern University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

California Southern University (CalSouthern) er en anden slags online universitet - tilbyder et 100% online-program til den travle, voksende voksenstuderende. Dens akademiske programmer er strenge og robuste, løbende opdateret for at afspejle de seneste tendenser og udviklinger på området. Det proprietære læringsstyringssystem er sofistikeret, men intuitivt og nemt at bruge.

Men det mest adskilte CalSouthern er dets unikke, student-centrerede kultur, dens "personlige touch" og dets samlede engagement i at levere en overlegen læringserfaring. Det er CalSouthern-forskellen. Det er det universitetssamfundet stoler på, og det er, hvad der skelner CalSouthern fra dine andre uddannelsesmuligheder.

Gode gratis billeder / Unsplash

California Southern University - En anden slags online universitet

California Southern University (CalSouthern) er et regionalt akkrediteret online universitet, der tilbyder grader i psykologi, erhvervslivet, lov, strafferet og sygepleje på associerede, bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveau.

Siden universitetets start i 1978 har California Southern University fokuseret på at gøre videregående uddannelse af ekstraordinær kvalitet, både praktisk og overkommelig for ikke-traditionelle studerende, som typisk arbejder voksne.

Hvad sætter California Southern University bortset fra dine andre online universitetsvalg er dets unikke kombination af akademisk kvalitet, bekvemmelighed, overkommelig pris og individuel support.

California Southern University er regionalt akkrediteret af Western Association of Schools and Colleges (WASC) Senior College og University Commission . Regional akkreditering er den mest respekterede og anerkendte form for akkreditering, og det giver en garanti for akademisk kvalitet og integritet, ud over en lang række muligheder for California Southern University elever. CalSoutherns uddannelser er robuste, relevante og løbende opdaterede for at afspejle de seneste udviklinger på området.

På California Southern University , er alle dine kursusarbejde gjort online og på din tidsplan, så du kan tjene din grad, mens du balancerer dine travle professionelle og personlige liv. Med intet prøveeksamen og månedligt kursus starter, kan du komme i gang med det samme og arbejde i det tempo, der passer bedst til dig. Du vil arbejde en-til-en med fakultet mentorer, der er dedikeret pædagoger såvel som erfarne fagfolk på de områder, hvor de underviser.

CalSoutherns undervisning er rimeligt prissat og vil aldrig stige så længe du forbliver kontinuerligt indskrevet. Vi tilbyder også en række rentefrie betalingsindstillinger, der giver dig mulighed for at vælge den, der bedst passer til dit budget og økonomiske forhold.

Måske er det vigtigste det uovertrufne niveau af personlig vejledning og support, du modtager hos CalSouthern. Fra indskrivningsprocessen gennem graduering vil et hold af dedikerede fagfolk, fakulteter, rådgivere, dekaner og supportpersonale - være med dig hvert trin på vejen for at hjælpe dig med at nå dine akademiske og professionelle mål.

Mission statement

California Southern er et globalt online universitet. Vi forbereder eleverne til at lykkes i en verden, som vi endnu ikke har tænkt os. Vi gør dette gennem aktiv læring, respekt for mangfoldighed og fremme intellektuel frihed.

California Southern University opfylder sin mission ved:

 • At levere instruktion gennem online uddannelse ved at overvåge, evaluere og rapportere elevens akademiske fremskridt gennem et fakultet mentorforhold i hvert kursus.
 • At give eleverne mulighed for at forstå fakta og ideer, at tænke analytisk og til at begrunde og udtrykke konklusioner klart.
 • Fremme af intellektuel undersøgelse, som forbedrer den studerendes kulturelle, sociale og faglige udvikling.
 • Udvidelse af omfanget og dybden af den studerendes viden inden for de forskellige fagområder.
 • Giver mulighed for personlig berigelse.
 • Tilbyder uddannelse på områder, hvor der er identificeret et påvist behov.

Universitetsmål

 • Udbyde uddannelser, der kombinerer traditionelle uddannelsesformer i et onlineformat, så eleverne kan opfylde deres faglige, faglige og personlige mål.
 • Giv kvalitetsinstruktion til udvikling af væsentlige færdigheder inden for adfærdsvidenskab, erhvervsliv og lov.
 • Opretholde fleksibilitet i udbud af programmer for at imødekomme behovene hos universitetets elever.
 • Fremme en bevidsthed om og respekt for mangfoldighed ved at opretholde en atmosfære af respekt og accept for den forskelligartede verden, hvor vores elever bor og arbejder.
 • Oprethold en institutionskultur karakteriseret ved glæde, gennemsigtighed og bedste professionelle praksis.
 • Demonstrere overholdelse af etiske standarder samtidig med at der ydes akademisk støtte og intellektuel frihed.

Institutionelle læringsresultater

Under studiet på California Southern University forventes hver elev at:

 • Anvend specifikt emne inden for et valgt fagområde, der fører til personlig og faglig udvikling.
 • Udnytte en række oplysninger præcist og passende.
 • Kommunikere effektivt på tværs af indstillinger, formål og målgrupper.
 • Effektivt kommunikere mundtligt, demonstrere velorganiserede tanker, ideer og meninger i en sammenhængende præsentation.
 • Anvend anvendelse af logik, tal og / eller matematik til et videnskabeligt undersøgelsessystem, hvorfra der kan trækkes logiske konklusioner.
 • Lav informerede beslutninger, der opfylder faglige standarder for etisk og juridisk adfærd.
 • Udøve kritisk tænkning og ræsonnement i dom, beslutningstagning og problemløsning.
 • Integrere bevidstheden om kulturelle mangfoldighedsproblemer i et globalt samfund.

Brooke Cagle / Unsplash

Med Online Learning kan du tjene din grad helst, hvor som helst!

Alle CalSoutherns certifikater og uddannelser tilbydes online. Ingen obligatoriske log-in gange. Ingen gruppeprojekter.

Hvad betyder dette for dig?

Det betyder, at du har frihed og fleksibilitet til at tjene din grad omkring din tidsplan uden at gå på kompromis med dit arbejde og familieliv. Mange af vores elever fortæller os, at hvis det ikke var for CalSoutherns unikt fleksible tilgang til online læring, ville det være umuligt at nå deres undervisningsdrømme.

Online læring er mere end bare fleksibel og praktisk. Det er også effektivt. Der er ikke spildt tid. Vi tvinge dig ikke til at svare til tempoet i klasseværelset. Fremskridt i dit tempo. Flyt hurtigt gennem materiale, som du forstår straks. Tag mere tid for at sikre dig fuldt ud at forstå mere udfordrende koncepter.

Online læring er også effektiv. Men tag ikke vores ord for det. En undersøgelse foretaget af US Department of Education ("Evaluering af Evidence-Based Practices in Online Learning: En Meta-Analyse og Gennemgang af Online Learning Studies") viste, at studerende, der fulgte hele eller en del af deres instruktion online, udførte sig bedre i gennemsnit end dem, der tager det samme kursus gennem traditionel ansigt til ansigt instruktion.

California Southern University : En regionalt akkrediteret, online institution

California Southern University er akkrediteret af WASC Senior College og University Commission (WSCUC) , 985 Atlantic Avenue, Suite 100, Alameda, CA 94501, 501.784.9001

Regional akkreditering er den mest respekterede og anerkendte form for akkreditering i USA, og den giver eleverne en række vigtige fordele og muligheder. Det er en bekræftelse på rigor og kvalitet af universitetets akademiske programmer og en forsikring om, at institutionen arbejder med integritet. Regional akkreditering øger også i høj grad overførslen af kreditter og anerkendelse af graden i det akademiske samfund og på arbejdspladsen.

Western Association of Schools and Colleges

CalSouthern er akkrediteret af alt = "WASC Senior College og University Commission, 985 Atlantic Avenue, # 100, Alameda, CA 94501, 1.510.748.9001. Www.wascsenior.org

Akkrediteringsråd for erhvervsskoler og -programmer

California Southern University erhvervsprogrammer er akkrediteret gennem akkrediteringsrådet for erhvervsskoler og programmer (alt = "ACBSP). Www.acbsp.org

Kommissionen om kollegial sygeplejeuddannelse

Den baccalaureate grad i sygepleje og mastergrad i sygepleje på California Southern University er akkrediteret af Kommissionen på Collegiate Nursing Education, 655 K Street NW, Suite 750, Washington, DC 20001, 202-887-6791

Rådet for Videregående Akkreditering

WASC Senior College og University Commission er et anerkendt medlem af alt = "Rådet for Videregående Akkreditering. CHEA er en privat, non-profit nationel organisation, der koordinerer akkrediteringsaktivitet i USA. Den fremfører en dybtliggende tro at anerkendelse af akkrediteringsorganisationer bør være en nøglestrategi for at sikre kvalitet, ansvarlighed og forbedring af videregående uddannelser. Recognition by CHEA bekræfter, at standarder og processer i akkrediteringsorganisationer er i overensstemmelse med de forventninger om kvalitet, forbedring og ansvarlighed, som CHEA har etableret. chea.org

Placeringer

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig