California State Polytechnic University Pomona College of Environmental

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Miljødesign studerer de forhold, vi har med de indbyggede og naturlige miljøer, og hvordan menneskelige interaktioner påvirker det omgivende miljø. Vi støder på udtryk for miljødesign i vores daglige liv: de bygninger, vi bor i; de grønne områder, vi nyder; de byer og veje, vi krydser; og former for visuelt design, der oversætter og leverer komplekse ideer.

College of Environmental Design (ENV) ved Cal Poly Pomona tilbyder bachelor- og kandidatgrader i arkitektur, landskabsarkitektur og by- og regionalplanlægning; bachelorgrader i kunsthistorie og design af visuel kommunikation; og en mindre grad og kandidatgrad i regenerative studier. Det administrerer også driften af to permanente University Art Galleries, W. Keith & Janet Kellogg University Art Gallery og Don B. Huntley Gallery.

ENV bruger den rige kreative økonomi og kulturelle hovedstad i det sydlige Californien - og dens geografiske fordel som en global gateway for handel og ideer - til at forberede de studerende på en vellykket karriere. Vi uddanner og uddanner fremtidige designere til at være problemløsere, der er socialt bevidste og miljøbevidste, beskæftiget med håndværk og retfærdighed og teknisk og teknologisk sofistikerede. Styrken i vores programmer afspejles konsekvent i nationale placeringer.

Placeringer

Pomona

Address
West Temple Avenue,3801
91768 Pomona, Californien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig