California State University, Channel Islands

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Føles som familie.

Forestil dig en stor familie - en der er varm, indbydende, smart og sjov. Det er California State University Channel Islands (CSUCI), et fireårigt, offentligt universitet i Camarillo, Californien. Vi blev grundlagt i 2002 og er den yngste af 23 campusser i CSU-familien.

Beliggenhed

Mens vores navn antyder, at vi er omgivet af vand, skal du slappe af. Du behøver ikke en færge for at komme hertil. Camarillo ligger midt mellem Santa Barbara og Los Angeles og kun 40 km fra Malibu. CSUCI ligger ved foden af Santa Monica-bjergene - og tæt på Stillehavet og Stillehavskysten.

placering

CollegeNET - har rangeret CSUCI som 5. ud af 1.450 universiteter i landet i "Social Mobility Index" (SMI) (2019). SMI måler, i hvor høj grad et college eller universitet uddanner mere økonomisk dårligt stillede studerende til en lavere undervisningsgrad og derefter graduerer dem til lovende karrierer.

College Magazine - har rangeret CSUCI på 6. plads blandt "Top 10 Colleges for Surfers" over hele nationen (2018) af College Magazine, en national guide og kvartalsmagasin redigeret af studerende.

MONEY Magazine - har rangeret CSUCI som 4. bedste college for transferstuderende i nationen (2018) for transferstudentsucces. PENGE valgte colleges fra de 727 institutioner, der er anført i deres 2018 Best Colleges-rangordning, hvilket eliminerer colleges, der rangeres i den nederste halvdel, og alle, hvor transferstuderende i efteråret 2017 omfattede mindre end 15% tilmelding.

Derudover udnævnte PENGE CSUCI som det 15. "Most Transformative College" (2020) i nationen. Penge siger, "Hvad der er imponerende er, når studerende vinder oddsene ved at klare sig bedre, end man kunne forvente af deres akademiske og økonomiske baggrund. Penge kalder det 'værditilvækst' baseret på gradueringssatser, indtjening og tilbagebetaling af studielån.

RegisteredNursing.org– har rangeret CSUCIs sygeplejeprogram som det 11. bedste program (2020) i staten Californien ud af 126 sygeplejeskoler ved at analysere nuværende og historiske beståelsesrater for studerende, der tager National Council Licensure Examination (NCLEX). CSUCIs sygeplejeprogram NCLEX-passrate er ofte 100% eller i den høje 90. percentil for hver kandidatklasse.

US News & World Report– CSUCI's placering i 2020-udgaven af Best Colleges er 18. blandt "Top Public Schools - Regional Universities West", delvist baseret på gradueringsgrader, fakultetsressourcer, optagelsesselektivitet, økonomiske ressourcer, alumner, placering, campus liv; række akademiske tilbud, aktiviteter og sport; og omkostninger og tilgængeligheden af finansiel støtte. Derudover sprang CSUCI i kategorien regionale universiteter vest 30 point fra sidste års placering og placerede 43. I rapportens nye kategori af social mobilitet, der måler, hvor godt skoler opgraderer studerende, der er Pell Grant-modtagere, rangerede universitetet som 20.. CSUCI rangerede også 22. for sit fokus på bachelorundervisning.

Washington Monthly - har rangeret CSUCI i 2020 som 19. for "Best Bang for the Buck - West." Bedste værdi baseret på pris, gradueringsgrad, Pell-ydeevne, første generations ydeevne og indtjeningsydelse.

Placeringer

Camarillo

Address
University Drive,1
93012 Camarillo, Californien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig