Humboldt State University (HSU) a California State University Campus

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Studerende i Humboldt State nyder en ekstraordinær collegeoplevelse og tager små klasser undervist af professorer, der kender dem ved navn. De bor og lærer på et af verdens smukkeste steder - nær gamle redwood-skove, bjerge og strande. Vi ligger 275 miles nord for San Francisco i byen Arcata, som er anerkendt som en af vestens bedste universitetsbyer.

Grundlagt: 1913

Alumni: 80.000

Samlet tilmelding: 6.983

Undergrads: 6.444

Majors: 46

Mindreårige: 72

Studenter-fakultetsforhold: 20: 1

Humboldt State er en offentlig institution og en del af det 23-campus California State University-system. Med fuldtidsundervisning på kun $ 7.863 årligt, er vi en af de bedste værdier for videregående uddannelse i nationen.

Vi har omkring 7.000 studerende og 534 fakultetsmedlemmer. Vi tilbyder et bredt udvalg af akademiske valg med 51 hovedfag og 12 kandidatprogrammer i tre colleges. Fakultetsmedlemmer er blandt de bedste lærere og forskere inden for deres felt. Programmer inden for naturressourcer og videnskaber er nationalt kendte, mens billedkunst og scenekunst også er populære studieområder. Gennem læseplanen finder de studerende en langvarig forpligtelse til socialt og miljømæssigt ansvar.

Vi blev grundlagt som en lærerskole i 1913. I det sidste århundrede er vi vokset fra en institution, der udelukkende fokuserer på læreruddannelse til et akkrediteret universitet med omfattende forskningsfaciliteter. Der har været masser af navneændringer gennem årene: Vi er blevet kaldt Humboldt State Normal School, Humboldt State Teacher's College, Humboldt State College, CSU Humboldt og siden 1974 Humboldt State University.

Placeringer

Arcata

Address
Harpst Street,1
95521 Arcata, Californien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig