California State University San Bernardino College of Arts and Letters

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores læseplan beriger studerende og forbereder dem til karriere inden for et rigt udvalg af områder. Vores fakultet og studerende engagerer sig aktivt i vores lokalsamfund og leverer uvurderlig offentlig service. Studerende opfordres til at deltage i campusliv og samfundstjeneste, hvilket hjælper med at opbygge livslange sociale og professionelle forbindelser. Næsten hver afdeling har mindst en aktiv studenterklub eller organisation.

Mission

College of Arts and Letters dyrker kreativitet og kritisk tænkning hos studerende, hvilket gør det muligt for dem at kommunikere nye tanker og udtryk, der bygger på globale traditioner inden for kunst og bogstaver. Kollegiet er forpligtet til banebrydende stipendium, visionær kreativ kunstnerisk, innovativ undervisning, digital læsefærdighed og samfundsengagement. Vi uddanner hele personen og forbereder kandidater, der er reflekterende, etiske og samarbejdsvillige.

Vision

Vi, College of Arts and Letters, bekræfter kunst og humaniora som centrum for det intellektuelle liv, så vores kreative og videnskabelige lidenskaber kan inspirere til transformation af lokale og globale samfund.

Placeringer

San Bernardino

Address
University Parkway,5500
92407 San Bernardino, Californien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig