California State University San Bernardino College of Natural Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores personale på College of Natural Sciences (CNS), fakultetet og rådgivere arbejder stort set i efteråret 2020-semesteret for at imødekomme studerendes, kollegers og medlemmer af CSUSB-samfundet. I øjeblikket er det bedste middel til at kontakte os via e-mail. Du er vigtig for os, og vi vil svare på dine e-mails så hurtigt som muligt. Du kan slå e-mails fra fakultetet og personalet op på CSUSB Campus Directory. Tjek din afdelings hjemmesider for yderligere kontaktoplysninger eller opdateringer, der er relevante for din hovedfag - for eksempel har vores Institut for Biologi og Institut for Kemi og Biokemi opdateret deres hjemmesider.

Overvåg din Coyote-e-mail dagligt for vigtige meddelelser og information fra CNS- og CSUSB-administratorer, fakultet og personale. Hold også kontakt med dine instruktører via Blackboard ud over e-mail.

Bliv sikker, bliv sund og praktiser social afstand. Vi er alle sammen i dette - os alle - og vi tager alle nødvendige skridt til at støtte dine akademiske mål og fremskridt i disse udfordrende tider.

Placeringer

San Bernardino

Address
University Parkway,5500
92407 San Bernardino, Californien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig