Læs den officielle beskrivelse

Campbellsville University Mission statement

Campbellsville University er en omfattende, kristen institution, der tilbyder pre-professionelle, bachelor-og kandidatuddannelser. Universitetet er dedikeret til akademisk excellence solidt grundlagt i den liberale kunst, der fremmer personlig vækst, integritet og professionel forberedelse inden for et omsorgsfuldt miljø. Universitetet forbereder eleverne som kristne tjenerledere for livslang læring, fortsat stipendium og aktiv deltagelse i et forskelligartet globalt samfund.

Kerneværdier

  • At fremme akademisk ekspertise gennem præ-professionelle certifikater, associerede, baccalaureate og graduate programmer gennem traditionelle, tekniske og online systemer.
  • At skabe et miljø, der fremmer studentens succes.
  • At værdsætte forskellige perspektiver i et Kristus-centreret samfund.
  • At model tjener ledelse og effektiv forvaltning.

Akkreditering

Campbellsville University er akkrediteret af Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges (SACSCOC) for at tildele certifikater, associerede, bachelorer og kandidatgrader.

Campbellsville's musikprogram er akkrediteret af National Association of Music Schools (NASM). Lærerforberedelsesprogrammet er godkendt af Education Professional Standards Board (EPSB) til læreruddannelse og certificering og er akkrediteret af National Council for Accreditation for Teacher Education (NCATE). NASDTEC Interstate Contract giver mulighed for, at kandidater tjener undervisningsbeviser i andre stater, selv om der kan være gældende betingelser. Baccalaureat Socialt Arbejde og Masters Of Social Work programmer er akkrediteret af Rådet for Social Work Education (CSWE). Masters of Marriage og Family Therapy er akkrediteret af Kommissionen om akademikere for Ægteskab og Familie Therapy Education (COAMFTE). RN til BSN sygeplejerskeprogrammet er akkrediteret af Akkrediteringskomitéen for Uddannelse inden for Nursing (ACEN).

Rankings og anerkendelser

Udover at blive rangeret som en af ​​Amerikas bedste kristne kollegier, og en top Kentucky og sydlige institution i akkrediterede nationale og verdensuniversitetsrangeringer som de amerikanske nyheder

Studere i udlandet

Center for International Education på Campbellsville University tilbyder et bredt udvalg af udvekslinger og programmer til studerende. Vi har tætte bånd med skoler i Ukraine, Belize, Brasilien, Kina, Japan, Taiwan, Sydkorea og Spanien. CIE tilbyder også programmer i 49 forskellige lande rundt om i verden. Du kan studere arabisk i Amman, Jordan, har en praktikplads i Australien eller deltage i serviceindlæring i Ho Chi Minh City, Vietnam. Verden er lige uden for døren, og mulighederne er uendelige!

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

Campbellsville University

Gør en forskel i eleverne både i USA og i udlandet med Master of Arts i undervisningen engelsk til talere af andre sprog (TESOL). ... [+]

MATESOL - Master of Arts i undervisning engelsk til talere af andre sprog . Gør en forskel i eleverne både i USA og i udlandet med Master of Arts i undervisningen engelsk til talere af andre sprog (TESOL). Denne grad vil udvikle de færdigheder, man skal lære engelsk som et andet sprog (ESL) i USA eller engelsk som fremmedsprog (EFL) i udlandet. Med vores vægt på at være et virkelig globalt program udviklede vi vores læseplan for at undersøge både sprogets mekanik og kulturens betydning.

[-]
USA Campbellsville Louisville USA Online
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Online
Læs mere på dansk

MSc

Campbellsville University

Master of Science i Computer Science (MSCS) er et STEM-program, der kræver 30 semester timer. ... [+]

[-]
USA Campbellsville Louisville USA Online
September 2019
Engelsk
Deltid
på universitet
Online
Læs mere på dansk

Welcome to CU