Carlson School of Management, University of Minnesota

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

Vi ved Carlson School of Management deler en forpligtelse til fantasi, engagement og ambition. Baseret i Twin Cities of Minneapolis og St. Paul, huse i University of Minnesota, Carlson School er en leder i erhvervslivet uddannelse og forskning. Vores tilgang forbinder de studerende til unikke erfaringsmæssige læringsmuligheder, dynamiske programmer internationale uddannelser, og til et levende netværk af virksomheder i hele staten og videre.

Den Carlson School giver grader for en fuld bacheloruddannelse (BSB), en Master of Business Administration (MBA), en Master of Bogføring (MACC), en Master of Science i Business Analytics (MSBA), en Master of Business Beskatning (MBT) , Master of Finance (MS-Finance), en Master of Human Resources og Industrial Relations (MA-HRIR), en Master of Supply Chain Management (MS-SCM), og en ph.d.-program, samt at give et væld af udøvende niveau muligheder videreuddannelse.

Vores formål

Inspirerende og gør det muligt enkeltpersoner og organisationer til at skabe en lysere fremtid.

Vores løfte

Vi vil skabe en transformativ læring oplevelse for alle studerende. Vi vil udvikle indflydelsesrige viden, som påvirker fremtiden for organisationer. Vi vil vokse iværksættervirksomheder ledere med fantasien, integritet og global tankegang kræves for at tackle de store udfordringer erhvervslivet og samfundet.

Placeringer

Minneapolis

Carlson School of Management

Address
Carlson School of Management
University of Minnesota
321 Nineteenth Avenue South
Suite 4-300
Minneapolis, MN 55455-9940

55455-9940 Minneapolis, Minnesota, USA
Telefonnummer
+1 612-625-0027