Carnegie Mellon University Dietrich College of Humanities and Social Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Dietrich College er hjemsted for fakulteter og studerende, der ofte krydser discipliner for at løse virkelige problemer og bidrage på traditionelle måder.

Blandt vores fakultet i verdensklasse er seks medlemmer af American Academy of Arts and Sciences, fire medlemmer af National Academy of Sciences, to medlemmer af National Academy of Medicine og to medlemmer af National Academy of Education. De laver grundlæggende og dyb disciplinær forskning, samarbejder, påtager sig problemer, der er vigtige for verden i dag og deler en passion for innovation inden for både forskning og undervisning.

Vores studerende er fra alle hjørner af verden og fortsætter med at opnå det umulige. De udgiver poesi, analyserer hjerneskanninger og undersøger, hvordan forskellige forhold påvirker sundheden. De lærer grundskolestuderende at tale spansk og skabe computerundervisere, der underviser i algebra. De studerer, hvordan film former vores kultur og lærer om den indvirkning, som forurening har haft på amerikanske byers historie.

Og de trænes i en bred vifte af disciplinære tilgange og bliver involveret i forskning tidligt og ofte. De fremgår af deres erfaring på CMU i stand til at kommunikere, tænke, lære og forstå verden på måder, der vil tjene dem resten af deres liv.

Placeringer

Pittsburgh

Address
Forbes Avenue,5000
15213 Pittsburgh, Pennsylvania, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig