Carthage College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Carthage College blev grundlagt i 1847 og er et fireårigt privatkollegium for den liberale kunst og videnskab i Kenosha, Wisconsin. Carthage kombinerer et miljø af refleksion og selvopdagelse med en kultur med høj forventning, så vores elever afdækker og antænder deres sande potentiale.


The Carthage Mission


Søger sandhed, byggestyrke, inspirerende service-sammen

Det er Carthage-missionen. Det er ikke et stodgy gammelt ordsprog reciteret på alumni banketter og præsidentens middage. Det er en udfordring. En, som vi fremsætter på ny hver eneste dag. Til vores studerende. Til vores fakultet og personale. At gøre denne verden til et bedre sted for os alle.


SEEKING TRUTH

 • Carthage er et kollegium i den evangeliske lutheranske kirke i Amerika, der fremmer og udtrykker den jødisk-kristne tradition.
 • Carthage hedder Guds kærlighed til alle mennesker og fejrer den rige mangfoldighed i skabelsen.
 • Carthage omfatter stipendium og undervisning, der er baseret på respekt for sandheden, mulighederne og begrænsningerne af individuelle perspektiver og personlig ansvarlighed.
 • Carthage erkender, at søgen efter sandhed er en livslang rejse, og at viden, erfaring og forståelse, opnået gennem kærlighed til at lære, er de sikreste guider.
 • Carthage fremmer personlige, faglige og sociale forhold karakteriseret ved sandhed, ærlighed og integritet.


BYGNINGSSTYRKE

 • Carthage udfordrer alle medlemmer af samfundet til at søge excellence i alle bestræbelser.
 • Carthage giver de ressourcer, værktøjer og faciliteter, der er nødvendige for at tiltrække og udvikle engagerede elever, fakulteter, personale og ledere.
 • Carthage stræber efter robusthed gennem hele sin pædagogiske erfaring og giver eleverne muligheder for at vokse i alle aspekter af livet.
 • Carthage søger bredde og dybde af kulturel erfaring fra fakultet og studerende, der bygger et fundament for informeret, modig og effektiv handling i den større verden.
 • Carthage samarbejder med rådgivere og partnere, der bidrager til at øge den uddannelsesmæssige oplevelsers relevans, livlighed og modstandsdygtighed.
 • Carthage er en ansvarlig forvalter, investerer i og bevarer ressourcer til tjeneste for nuværende og efterfølgende generationer af studerende.


INSPIRING SERVICE

 • Carthage bekræfter, at uddanningsretten ledsages af ansvaret for social bevidsthed.
 • Carthage udfordrer eleverne til at blive bygherrer af en retfærdig og medfølende verden ved at fordybe dem i en uddannelsesmæssig oplevelse, der giver eksponering for hele eksistensbredden på Jorden.
 • Carthage forbereder eleverne til tjenesteydelse og progression til lederskab, ved at give mulighed for at give af sig selv og hjælpe andre - lokalt, nationalt og internationalt.
 • Carthage modeller og fremmer stewardship-kunst, der skaber respekt for livet i alle dets forskellige former og kulturer.


SAMMEN

 • Carthage er et kollegiums samfund, der spænder over generationer og broer ideologier, plejer liv for service, arbejde, forståelse og forståelse.
 • Carthage bekræfter, at sandhed, styrke og service er sammenhængende i hele livet og opfordrer medlemmerne af samfundet til at følge stier, der omfatter alle tre.
 • Carthage omfatter traditioner, der løfter fællesskabet og øger dets relevans og prestige.
 • Carthage opfordrer samfundsmedlemmer til at udfordre og støtte hinanden, acceptere ansvar og kræve ansvarlighed og samarbejde om at tjene elevernes bedste interesse.


Om Carthage

Ideel beliggenhed

Carthages campus er et 80 hektar arboretum beliggende på kysten af ​​Lake Michigan, midt mellem Chicago og Milwaukee. Campus tilbyder en betagende udsigt over Lake Michigan fra næsten alle bygninger på campus, herunder mange opholdsrum. Nem adgang til to større storbyområder giver eleverne muligheder for oplevelse og netværk i virkeligheden.


Tilmelding og Klassestørrelse

Carthage er hjemsted for 2.600 fuldtidsstuderende studerende og 400 deltidsstuderende. Vores gennemsnitlige klassestørrelse er kun 17 studerende. Carthages elev-til-fakultet-forhold er 12: 1.


Udbudte grader

Carthage tildeler Bachelor of Arts grad med majors i mere end 40 fagområder, Bachelor of Science in Nursing, en kandidatuddannelsesgrad og en cand.merc. I Business Design og Innovation grad. Carthage er også vært for Loyola University Chicago Master of Social Work graduate degree program.


akademikere

Carthage tilbyder majors, mindreårige og koncentrationer i mere end 50 studieområder, herunder biologi, økonomi, international politisk økonomi, uddannelse, teater og neurovidenskab. Vi lægger vægt på tværfaglig undersøgelse, grundforskning, praktisk lærer, individuel opmærksomhed og livlig diskussion og debat i klasseværelset. Studieordningen er designet til at fremme kritisk tænkning, samtidig med at de udfordrer eleverne til at udtrykke sig effektivt. Carthage seniorer scorer i top 11 procent nationalt i kritisk tænkning, problemløsning og skriftlig kommunikation; De akademiske gevinster, som Carthage-studerende viser fra deres freshman til seniorår, er i de øverste 17 procent nationalt.


Akkreditering, Awards og Honours

Carthage er blevet akkrediteret af Higher Learning Commission siden 1916. Carthage er blevet udnævnt til The Best Midwestern College af The Princeton Review (2016), en betegnelse, der kun er givet til 25 procent af fireårige skoler.


Helliget fakultet

Professorer, ikke undervisningsassistenter, underviser i alle klasser. Vores hengivne fakultet omfatter mere end 150 akademikere, hvoraf 90 procent har doktorgrads- eller terminalgrader fra verdens førskolekoler, herunder Harvard, Yale, MIT, Princeton og Oxford.


Levende Campus Life

Studielivet i Carthage vil være en monumental del af din oplevelse. 70 procent af eleverne bor på campus studerende skal bo på campus indtil deres seniorår, og boliger på campus er garanteret for alle fire år. Kenosha er et levende område med kunstgallerier, museer, teatre, shopping og restauranter; Milwaukee og Chicago er bare en hurtig tur væk. På campus er der altid noget på spil: foredrag, film, besøgende kunstnere, 5K kører. Tarble Arena har vært blandt andet Script, Fray og Phillip Phillips. Med mere end 120 studenterorganisationer er der masser af måder at engagere sig i.


Tankevækkende Forespørgsel i den Lutherske Tradition

En universitetsuddannelse skal gøre mere end bare at få dig et job. Det skal hjælpe dig med at opdage, hvem du er, hvad du blev skabt til at gøre, og hvordan du kan arbejde for det større gode. Carthage er tilknyttet den evangeliske lutheranske kirke i Amerika, men bare fordi vi er lutherske betyder ikke, at du skal være. Vi deler og byder på meninger, erfaringer og historier om tro fra religioner rundt om i verden. Vores lutherske værdier betyder, at vi udfordrer jer til at stille de tunge spørgsmål og stræbe efter at hjælpe vores elever med at udvikle et stærkt moralsk og intellektuelt kompas.


Top faciliteter

Ting ser nye ud på Carthage, fordi de er. Carthage har investeret mere end 200 millioner dollars i campusfaciliteter i de seneste 12 år. Et helt nyt videnskabscenter åbnet i efteråret 2015. Andre nye bygninger omfatter Campbell Student Union, Oaks Residential Village, NE Tarble Athletic og Recreation Center og AW Clausen Center for World Business.


NCAA Division III Atletik

Carthage felter 24 NCAA Division III hold konkurrerer på College Conference of Illinois og Wisconsin. Ca. en tredjedel af vores elevkreds deltager i universitetsinterkulturelle atletik, og en anden tredjedel deltager i de mange intramurale og klubsportsudbud der tilbydes.


En leder i undersøgelse i udlandet

Carthage er rangeret nr. 5 i nationen blandt baccalaureatinstitutioner for deltagelse i kortsigtet studerende i udlandet. Mange studerende, der ikke ellers ville studere i udlandet under college, har mulighed for at bruge op til en måned i et andet land i Carthages januar-periode, når fakultetet leder studieture til sådanne destinationer som Tyskland, Sverige, Cuba, Kina og Nicaragua.


Vores rige historie

På Carthage har vi set 170 år af ledere, beslutningstagere og go-getters gå ud og gå ud. Vi har ændret vores navn - og endda vores placering - siden vi blev grundlagt i 1847. Men kernen i en Karthago-uddannelse har været den samme: Vores fundament for liberale kunst giver eleverne et stærkt akademisk, moralsk og intellektuelt kompas, så de blive opfattende, ressourcefulde og jordforbundne individer.
Carthage College blev grundlagt af lutherske pionerer i uddannelse og chartret af generalforsamlingen i Illinois den 22. januar 1847. Dengang var kollegiet placeret i Hillsboro, Ill., Og blev kendt som det litterære og teologiske institut for den lutherske kirke i det fjerne vesten. Navnet blev snart forkortet til Hillsboro College.
Med en to-person fakultet og 79 studerende lovede Hillsboro "et studieforløb designet til at være grundig og praktisk, og at omfavne alle læringsgrener, som regel forfølges i de bedste akademier og gymnasier."
Hillsboro blomstrede i sine første to år takket være støtte fra lutherske menigheder. I 1852 flyttede kollegiet til den større by Springfield, Ill., Og antog det nye navn Illinois State University.
I 1870 flyttede kollegiet igen, denne gang til den vestlige, vestlige centrale by Carthage, Ill., Hvor kollegiet erhvervede sit nuværende navn. I 1916 blev kollegiet akkrediteret fra den nordlige centrale sammenslutning af gymnasier og gymnasier og modtaget foreningens højeste bedømmelse af "A" - en af ​​kun fire gymnasier i Illinois for at opnå denne ære. I 1927 var tilmeldingen i kollegiet nået næsten 300 studerende.
Den store depression og 2. verdenskrig sænket indskrivningen til 131 elever i 1943. Ti år senere var bestyrelsen enige om at overveje at overflytte Carthage igen. I 1962 havde Carthage etableret sin Lakshore campus i Kenosha, Wis., Og kollegiet lancerede en æra af spændende vækst.
Det næste årti førte en periode med løbende ekspansion. Tilmelding steg fem gange, truslen tredoblet, og fysiske aktiver steg 600 procent. I efteråret 1995 indskrev Carthage 1.527 fuldtidsstuderende og indstillede en ny rekord. Fuldtidsindmeldelsen står nu på rekordniveau på 2.600 studerende. Samlet tilmelding er 3.000 studerende. Intensive nationale søgninger har opbygget en undervisningsorienteret fakultet med ph.d.-studerende fra store kandidatuddannelser over hele landet. Siden 1999 har Carthage investeret mere end 250 millioner dollars i nybyggeri, større renoveringer og teknologisk erhvervelse.

Placeringer

Kenosha

Address
Alford Park Drive,2001
53140 Kenosha, Wisconsin, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig