Læs den officielle beskrivelse

Som den eneste katolske universitet i Hawaii, og en af ​​tre Marianist højere læreanstalter i USA, er vi på Chaminade University styret af den forståelse, at både fornuft og tro er væsentlige forhold i forfølgelsen af ​​sandheden. Vores samfund er en familie, hvor eleverne modnes til verdens borgere, der respekterer den kompleksitet og mangfoldighed af andre, værdi samfundstjeneste, og stræber efter at skabe et mere retfærdigt samfund. Vores fakultet understrege kritisk tænkning og kreativ problemløsning, mens mentoring elever i mere end 25 bachelor-og kandidatuddannelser i de skønne kunster og humaniora, naturvidenskab og matematik, adfærdsmæssige videnskaber, business og kommunikation, uddannelse og sygepleje. Beliggende i den internationale by Honolulu på øen O'ahu, er Chaminade respekteret for sin bemærkelsesværdigt varieret studerende - studerende kommer fra Hawaii, fastlandet USA, Stillehavsområdet, og videre. Klasserne er små, med en lav elev-til-fakultet ratio. Her udvikler eleverne fagligt gennem service-learning projekter, forskning og praktik erfaringer og lederskab og fællesskab netværksmuligheder. Hos Chaminade, de studerende får en personlig uddannelse, der forbereder dem til en foranderlig fremtid.

Vores historie Chaminade University of Honolulu blev grundlagt i 1955 under vejledning af fem Marianists ivrige efter at etablere en katolsk institution for videregående uddannelse i Hawai`i. Oprindeligt Chaminade startede som en toårig college, St. Louis Junior College, og hilste tredive unge mænd til den konstituerende klasse. Inden for to år, skolen udvidet til en fire-årig, co-pædagogisk intuition og skiftede navn til Chaminade College ære for fader William Joseph Chaminade, grundlæggeren af ​​Society of Mary (Marianists). Chaminade udvidet sine tjenester til samfundet i 1967 med oprettelsen af ​​en aften session for at tjene voksne med erhvervslivet, familie, og militære ansvar, der ønskede at forfølge en universitetsuddannelse. I 1977 universitetet færdiggjort sin evolution, tilføjer kandidatuddannelser bliver Chaminade University of Honolulu. I øjeblikket er 23 bachelor-grader og 7 kandidatuddannelser er tilgængelige.

Historien om vores Campus De ikoniske spanske Mission inspireret bygninger i Clarence TC Ching Hall, Eiben Hall og Henry Hall har siddet en fremtrædende plads på skråningerne af Kalaepohaku i næsten et århundrede. Mange funktioner i vores smukke campus, ligesom E KOMO Mai Circle og statue af Father Chaminade har været inventar siden de første studerende på Saint Louis School ankom i 1928. I den sande ånd af vores mission, blev campus opfordret til at tjene samfundet under Anden Verdenskrig. Klasser blev flyttet til nærliggende institutioner og campus blev omdannet til et midlertidigt hospital, hosting hærens 147. General Hospital i fem år. Klasser genoptaget i januar 1946 og hilste den første klasse af universitetsstuderende i 1955. I løbet af de seneste ti år har vores campus gennemgået en kolossal anden transformation, ekspanderende faciliteter og opdatere vores tekniske infrastruktur til at omfatte Sullivan Family Bibliotek, Dr. og Mrs. Lawrence KW (BoHing Chan) Tseu Center for Sygepleje Uddannelse og renoverede laboratorier.

Mission

Chaminade University tilbyder sine elever en uddannelse i en kollaborativ læring miljø, der forbereder dem til livet, service og vellykket karriere. Styret af sin katolske, Marianist og liberale kunst uddannelsesmæssige traditioner, Chaminade fremmer udviklingen af ​​moralsk karakter, personlige kompetencer, og en forpligtelse til at opbygge et retfærdigt og fredeligt samfund. Universitetet tilbyder både borgerlige og kirkelige samfund i Stillehavsområdet sin akademiske og intellektuelle ressourcer i forfølgelsen af ​​fælles mål.

Opgørelse af Core Forpligtelser

Fra vores mission flow følgende Core Forpligtelser, som både forstærker og angiver missionen. Vi forstår vores Core Forpligtelser som vejledende både den service, vi tilbyder og dannelsen af ​​vores pædagogiske samfund:

Forpligtelser til service

At tilbyde kvalitet akademiske programmer, både dem, der fører til en grad, og dem fokuserer på efteruddannelse, på en måde, som reagerer på de behov, vores studerende og samfund; At opgradere studerende, der er anerkendt for deres liberale kunst læring, forberedelse til professionelle karrierer, facilitet i brugen af ​​informations- og kommunikationsteknologi, interesse i livslang læring, værdsættelse af mangfoldighed, følelse af etisk ansvarlighed og engagement til lederskab gennem service til påvirke positivt individuelle liv og det fælles gode; At være et fællesskab, der ser ud over sig selv og engagerer sig i offentlig tjeneste, der beriger livet i det bredere samfund; At udvise en stærk social bevidsthed, der udtrykkeligt gennemsyrer alle læseplaner; At engagere sig i partnerskaber med Hawaii samfund, vores Pacific Island naboer, kirken og dem, med hvem vi deler Marianist sponsorering; At udforske kritisk i krydsene med tro og kultur og, i overensstemmelse med vores identitet, engagere vores studerende i denne dialog og deltage i de processer af offentlige læring og politikformulering og opbygningen af ​​en mere retfærdig og fredelig samfund.

Forpligtelser til karakteren af ​​vores Educational Fællesskab

At være en samlet pædagogisk fællesskab, hvor medlemmerne er forpligtet til at vores fælles mission og deres selvudvikling; At være et fakultet og medarbejdere med primært fokus på de studerendes læring og udvikling af det hele menneske; At holde en omfattende visning af gæstfrihed, hvilket betyder, hjertelighed til ideer og talenter af andre; at lytte med et åbent sind, der forbedrer vores integritet og bekræfter vores menneskelighed; For at give næring til en kultur, der ærer og fremmer åben undersøgelse, refleksion, kritisk dialog med jævnaldrende på og uden for campus og formidling af vores stipendium; At være en videnskabelig samfund, som udforsker og opmuntrer forbindelser mellem discipliner og giver de forskellige erfaringer er nødvendige for at gøre disse forbindelser. Dette indebærer intens, dedikeret samarbejde mellem kolleger og studerende; For at fremme en fremragende multi-kulturelle læringsmiljø trække på vores unikke Pacific Island placering; At gennemføre os med personlig integritet, måske den mest kraftfulde pædagogisk værktøj, vi har; til at fungere som mentorer og rollemodeller; den måde, hvorpå vi interagerer med eleverne gør dem i stand til at arbejde med andre i en lignende måde; At være et fællesskab, der forbliver den kurs gennem de vanskelige perioder. Tålmodighed, selvdisciplin og opofrelse er nødvendige for at opbygge et stærkt fællesskab. Vi ser i os selv for løsninger og viljen til at arbejde gennem vanskeligheder.

Akademisk Excellence

Chaminade studerende studerer under vejledning af en fremragende, involveret fakultet. Vores uddannelser er grundig forberedelse til en karriere på arbejdspladsen, eller for fortsatte studier i forskerskolen. Vores programmer er gearet så hver enkelt elev kan udvikle sig til deres fulde akademiske potentiale.

Hos Chaminade vi er dedikerede til at uddanne de studerende som et helt menneske. Vores campus er et livligt klasseværelse for at lære om at leve og arbejde i det 21. århundrede. Chaminade studerende er forberedt gennem udfordrende diskurs; øvelse i forskellige metoder til undersøgelse; og moralsk vejledning og åndelig udforskning. Deltagelse i Chaminade multikulturelle samfund beriger og uddyber perspektiver menneskeheden, og er med til at udvikle færdigheder og bevidsthed brug for ledere.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

Chaminade University of Honolulu

Master of Arts i Undervisning program er designet til studerende, der er uddannet med en Bachelor of Art eller Science grad og søger licensure til at undervise. Den succe ... [+]

Master of Arts i Undervisning program er designet til studerende, der er uddannet med en Bachelor of Art eller Science grad og søger licensure til at undervise. Den succesfulde kandidat i dette licensure program skal kunne trække på hans eller hendes bachelorgrad og livserfaring.

Studerende i Master of Arts i Undervisning program skal vælge en af ​​de følgende statsanerkendte lærer licensure programmer:

Elementær uddannelse med Licensure Secondary Education med Licensure (med betoninger i matematik, naturvidenskab, engelsk eller samfundsfag) Specialpædagogik Early Childhood Education med Licensure

Missionen for Uddannelse Division Chaminade University er at fremme den faglige udvikling af lærere og pædagogiske ledere gennem programmer baseret på liberale kunst tradition, katolsk Marianist værdier, aktuel forskning og bedste praksis. Master of Arts i Undervisningen giver statsanerkendte lærer uddannelser, der fører til indledende licensure for lærere i staten Hawaii i fem områder: Elementary, Secondary, Specialuddannelse, PK- K, og PK-3 (Pre-Kindergarten- Grad 3). Hvis ikke Søger en Hawai'i state undervisning licens, kan læreren kandidater ønsker at finde ud de pædagogiske krav til deres tilstand af valg... [-]

USA Honolulu
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Chaminade University of Honolulu

Master of Science i Rådgivning Psykologi (MSCP) program er designet til at forberede kandidater til arbejde i lokalsamfundet og skoler, der bistår børn, unge og voksne me ... [+]

Master of Science i Rådgivning Psykologi (MSCP) program er designet til at forberede kandidater til arbejde i lokalsamfundet og skoler, der bistår børn, unge og voksne med at tilpasse til forskellige uddannelsesmæssige, familie, organisatoriske og samfundsmæssige krav.

Sammenhæng mellem pensum, undervisning, klinisk erfaring og vurdering på tværs af en kandidats program er etableret på flere måder, herunder grundlæggende brug af NBCC og CACREP standarder. Den MSCP program på Chaminade University udnytter standarderne i NBCC og CACREP som rammen for læseplaner erfaring og demonstreret kendskab til de fælles kerneområder, der kræves af alle studerende på tværs af hver af de tre betoninger: Skole Rådgivning, Mental Health Rådgivning og ægteskab og familierådgivning. Det MSCP Programmet er struktureret således, at alle studerende har en stærk teoretisk fundament og grundlæggende udvikling rådgivning færdigheder, før de kommer ind i kliniske del af programmet. Den kliniske del af programmet forekommer i de sidste tre rammerne af programmet. Således studerende flytte fra fælles grundkurser gennem fælles centrale kurser og emphasis-specifikke kurser.... [-]

USA Honolulu
September 2019
Engelsk
Fuldtid
30 - 36 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Chaminade University of Honolulu

Studiet af Forensic Sciences på Chaminade giver vores studerende mulighed for at blive en del af et unikt samfund af videnskabsfolk, der tjener formålet med retfærdighed. ... [+]

Om Forensic Sciences på Chaminade

Studiet af Forensic Sciences på Chaminade giver vores studerende mulighed for at blive en del af et unikt samfund af videnskabsfolk, der tjener formålet med retfærdighed.

Chaminade tilbyder bachelor-og kandidatniveau grader. Desuden Chaminade tilbyder supplerende uddannelse gennem Chaminade Summer Institutes.

Om uddannelsen

De Chaminade Forensics Sciences programmer fordybe studerende i de nyeste teknologiske og videnskabelige fremskridt inden for strafferetlig efterforskning. Derudover vores Forensic Sciences programmer leverer undervisning i strafferet og hands-on, praktiske erfaringer på området.

Den Masters of Science i Forensic Sciences er designet til at give de studerende med baggrunden kræves for beskæftigelsen i de retsmedicinske videnskaber eller til fremtidig kandidatoverbygningen. Programmet tjener arbejder fagfolk på området, samt nyuddannede fra studentereksamen programmer. Den er udstyret med stringent graduate kursus arbejde kombineret med uafhængig forskning.... [-]

USA Honolulu
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk

Think Education. Think Chaminade.

Student Life at Chaminade University

Chaminade University Campus Tour