Charleston Southern University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Charleston Southern søger at udvikle de studerende med et godt afrundet liberale kunst uddannelse funderet i en bibelsk verdenssyn. CSU har 48 bachelor store selskaber og otte kandidatuddannelser. Kurser er tilgængelige i klasseværelset og online. Professionelle grader er tilgængelige i Sygepleje, uddannelse, videnskab, Business, teknologi, Musikterapi, Criminal Justice, matematik, Grafisk Design og Pre-Engineering.

Faith Integration Visionen for universitetet skal en kristen universitet nationalt anerkendt for at integrere tro på læring, der fører og servering. Charleston Southern University mission er at fremme akademisk ekspertise i et kristent miljø. Alle fakultet, personale og trænere er engageret i mission og vision for universitetet.

Tilberedte Kandidater CSU forbereder kandidater med integritet, der er kritiske tænkere, dygtige kommunikatorer og effektive samarbejdspartnere positioneret til at udføre ansvarlige roller i samfundet. CSU kandidater er ansat rundt omkring i verden i uddannelse, regeringen, virksomheder og almennyttige organisationer som: Bank of America, Bayer, Benefitfocus, Boeing, Bosch, Disney, Dupont, FBI, General Electric, Intel, Johnson & Johnson, MeadWestvaco, SPAWAR, Texas Instruments og Wells Fargo.

NCAA Division jeg Atletik Charleston Southern University er et stiftende medlem af Big South konferencen og sponsorer 16 sportsgrene på NCAA Division I Level. CSU giver studerende-atleter mulighed for akademisk ekspertise, sportslig succes og åndelig vækst.

Mission Fremme Academic Excellence i en kristen Miljø

Vision At være en kristen universitet nationalt anerkendt for at integrere tro på læring, der fører og servering Learning 2 Kor 10: 5 "Vi nedrive argumenter og hver verdensrige, der sætter sig op mod kundskaben om Gud, og vi tager til fange hver menes at gøre det lydig mod Kristus. "Leading Kolossenserbrevet 3:17" Og uanset hvad du gør, både i ord eller gerning, gør det alt sammen i Herrens navn Jesus, der giver takket være Gud Fader ved ham. "Serving Efeserne 2:10" For vi er Guds Værk, skabte i Kristus Jesus til at gøre gode gerninger, som Gud forberedt på forhånd for os at gøre. "

Placeringer

Charleston

Charleston Southern University

Address
Charleston Southern University,
9200 University Boulevard

S.C. 29406 Charleston, South Carolina, USA
Telefonnummer
+1 843-863-7000

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig