Læs den officielle beskrivelse

Charleston Southern søger at udvikle de studerende med et godt afrundet liberale kunst uddannelse funderet i en bibelsk verdenssyn. CSU har 48 bachelor store selskaber og otte kandidatuddannelser. Kurser er tilgængelige i klasseværelset og online. Professionelle grader er tilgængelige i Sygepleje, uddannelse, videnskab, Business, teknologi, Musikterapi, Criminal Justice, matematik, Grafisk Design og Pre-Engineering.

Faith Integration Visionen for universitetet skal en kristen universitet nationalt anerkendt for at integrere tro på læring, der fører og servering. Charleston Southern University mission er at fremme akademisk ekspertise i et kristent miljø. Alle fakultet, personale og trænere er engageret i mission og vision for universitetet.

Tilberedte Kandidater CSU forbereder kandidater med integritet, der er kritiske tænkere, dygtige kommunikatorer og effektive samarbejdspartnere positioneret til at udføre ansvarlige roller i samfundet. CSU kandidater er ansat rundt omkring i verden i uddannelse, regeringen, virksomheder og almennyttige organisationer som: Bank of America, Bayer, Benefitfocus, Boeing, Bosch, Disney, Dupont, FBI, General Electric, Intel, Johnson & Johnson, MeadWestvaco, SPAWAR, Texas Instruments og Wells Fargo.

NCAA Division jeg Atletik Charleston Southern University er et stiftende medlem af Big South konferencen og sponsorer 16 sportsgrene på NCAA Division I Level. CSU giver studerende-atleter mulighed for akademisk ekspertise, sportslig succes og åndelig vækst.

Mission Fremme Academic Excellence i en kristen Miljø

Vision At være en kristen universitet nationalt anerkendt for at integrere tro på læring, der fører og servering Learning 2 Kor 10: 5 "Vi nedrive argumenter og hver verdensrige, der sætter sig op mod kundskaben om Gud, og vi tager til fange hver menes at gøre det lydig mod Kristus. "Leading Kolossenserbrevet 3:17" Og uanset hvad du gør, både i ord eller gerning, gør det alt sammen i Herrens navn Jesus, der giver takket være Gud Fader ved ham. "Serving Efeserne 2:10" For vi er Guds Værk, skabte i Kristus Jesus til at gøre gode gerninger, som Gud forberedt på forhånd for os at gøre. "

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Charleston Southern University

Master of Science i Computer Science er designet til at forberede eleverne til at påtage sig en ledelsesrolle i deres område eller til at forberede yderligere ph.d.-studi ... [+]

Master of Science i Datalogi

Master of Science i Computer Science er designet til at forberede eleverne til at påtage sig en ledelsesrolle i deres område eller til at forberede yderligere ph.d.-studiet i datalogi. Vores program giver et godt afrundet pensum, der giver de studerende et stærkt fundament i en bred vifte af emner, uanset deres fokus.

Den lille klasse indstilling på CSU giver eleverne mulighed for at lære og opbygge relationer med fakultetet og medstuderende, og kurserne er tilgængelige i en online eller hybrid-format, hvilket gør det nemt for alle at færdiggøre deres uddannelse, uanset deres tidsplan.

Cybersecurity Vægten

Den Cybersecurity vægt giver de studerende de tekniske færdigheder og viden er nødvendig for at held beskytte organisatoriske data, undersøge brud på datasikkerheden, og udvikle strategier for at forebygge data fra bliver kompromitteret.... [-]

USA Charleston
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk

International Student-Athletes

Charleston Southern University: First Look