Clemson University College of Behavioral, Social and Health Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores mission

Missionen for College of Behavioral, Social and Health Sciences er at gavne mennesker og samfund gennem den viden, vi genererer, den information, vi formidler, og de studerende, vi uddanner, ved at skabe et samarbejdsmiljø på tværs af afdelinger.

Vision

College of Behavioral, Social and Health Sciences vil blive anerkendt globalt for samarbejdsforskning og engageret undervisning, der forbedrer vores forståelse af den menneskelige tilstand, fremmer individets, familiens og samfundets sundhed og velvære og danner et fundament for innovativ politik og praksis .

Mål

College of Behavioral, Social and Health Sciences bruger mål til at styre vores aktiviteter. Disse mål er knyttet til ClemsonForward, universitetets strategiske plan.

Mål 1: Fremme opdagelse, der fremmer viden, informerer politik og former praksis

Mål 2: Forbedre liv i samfund gennem opsøgende og service

Mål 3: Lever programmer af høj kvalitet, der forbereder morgendagens arbejdsstyrke og globale borgere

Mål 4: Fremme inkluderende læring og forskellige arbejdsmiljøer, hvor folk kan trives

Bygger mennesker og samfund

College of Behavioral, Social and Health Sciences forbinder en unik kombination af skoler og afdelinger: kommunikation; ammende; parker, forvaltning af rekreation og turisme; Statskundskab; psykologi; folkesundhedsvidenskab; og sociologi, antropologi og strafferet.

Mens disse områder har særpræg og missioner, har de alle en fælles tråd for service til mennesker og samfund. Vi er fokuseret på at blive en national og international leder i denne indsats - udstyre studerende og engagere forskning og opsøgende for at tackle sundheds- og wellnessudfordringer, tackle menneskers påvirkning af miljøet og opbygge stærkere samfund ved bedre at forstå menneskelig, politisk og social adfærd virkningen af en evigt forbundet verden.

For at respektere denne røde tråd har kollegiet vedtaget tagline, "Building People and Communities." Denne sætning beskriver ikke kun vores kollektive mission, men også vores indsats, der bidrager til Clemsons landtilskudsmission, strategiske vision og globale indflydelse - og gør en konkret forskel i menneskers og samfunds liv hver dag.

Placeringer

Clemson

Address
Sikes Hall,105
29634 Clemson, South Carolina, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig