Clemson University College of Education

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Clemson University's College of Education er en transformerende leder inden for systematisk forbedring af uddannelse, der begynder ved fødslen. Vi uddanner lærere, rådgivere og ledere til P-12 skoler; forberede rådgivere til at tjene i samfund; uddanne studenterudøvere, administratorer og fakulteter til at tjene i videregående uddannelse; og forberede uddannelses- og udviklingsspecialister til erhvervslivet. Men vi gør endnu mere. Vi engagerer morgendagens undervisere i forskning og faglig læring af høj kvalitet, der hjælper dem med at gøre en forskel i verden.

College of Education er dedikeret til at forbedre uddannelsen og udviklingen af alle studerende, især dem i underforsynede samfund. Vi former ikke kun enkeltpersoners liv; Vi hjælper også med at transformere familier og samfund. Vi ser en vigtig rolle for vores kollegium i den økonomiske udvikling af vores stat og nation, og vi omfavner Clemsons jordbevillingsmission for at forbedre livet for South Carolina's borgere.

College of Education omfatter tre akademiske afdelinger - Uddannelse og menneskelig udvikling; Uddannelsesmæssig og organisatorisk ledelsesudvikling; og undervisning og læring - og Eugene T. Moore School of Education, der er hjemsted for nationalt anerkendt klasselokale og klinisk træning for præ-service lærere, professionel vejledning af tidlige karriere lærere og banebrydende efteruddannelse for praktikanter. Skolen er opkaldt efter afdøde Eugene T. Moore, en 1949-kandidat fra Clemson University, der tildelte sit voksne liv til uddannelse som lærer, træner og rektor i Florence County, SC I 2002 Darla Moore, datter af Eugene T. Moore, og Richard Rainwater gav en gave på 10 millioner dollars til Clemson for at navngive skolen til sin fars ære.

Kandidatpræstationen i College of Education er stærk, og vi er forpligtet til vores konceptuelle rammer. Vi er nationalt akkrediteret af staten South Carolina, NCATE (for nylig fusioneret med TEAC for at blive CAEP) og CACREP. Vores lærerforberedelsesprogrammer, læsefærdigheder og rektor- og superintendens-uddannelsesledelsesprogrammer er nationalt anerkendt af deres specialiserede faglige foreningsstandarder.

Vi tilslutter os en forpligtelse over for et forskelligt fakultet, personale og studerende og giver alle forskellige oplevelser inden for vores programmer. Huset i College of Education er det nationalt anerkendte Call Me MISTER®-program samt Charles H. Houston Center for Study of Black Experience in Education. Vi huser også National Dropout Prevention Center / Network og Reading Recovery® og Training Center for tidlig læsefærdighed i South Carolina.

Placeringer

Clemson

Address
Sikes Hall,105
29634 Clemson, South Carolina, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig