Clemson University College of Engineering, Computing and Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores mission

Vores mission i College of Engineering, Computing and Applied Sciences er at skabe fremtidige kandidater, der kan være produktive i en global økonomi. Fordi dagens globale borger forventes at have erfaring ud over hans eller hendes primære disciplin, tilskynder vores akademiske struktur tværfagligt samarbejde. Ingeniørvidenskab, computing og anvendt videnskab repræsenterer uafhængige uddannelser, der står sammen om at bidrage til kollegiets samlede succes. Derudover tilbyder vi en række oplevelsesmæssige læringsmuligheder, der kræver, at studerende overfører akademisk viden og erfaring fra klasseværelset til den virkelige arbejdsmiljø.

Vores vision

Vores vision er at skabe ingeniører og forskere, der er kritiske tænkere, iværksættere og innovatører, der forstår de sociale og forretningsmæssige konsekvenser af deres arbejde. Når vi tiltrækker nye og bevarer eksisterende talent, bør vi søge individer, der er i stand til at kommunikere deres ideer sammenhængende og arbejde effektivt i teams. Frem for alt giver kollegiet lederskab, der arbejder på at løse samfundets store problemer

Livets rejse

Clemson University ved, at forberedelse af studerende til en karriere i det 21. århundrede betyder at give meget mere end specialiseret teknisk viden. Ingeniører og forskere skal også forstå de sociale og forretningsmæssige implikationer af deres arbejde, og de skal være i stand til at kommunikere deres ideer til en bred vifte af mennesker, arbejde effektivt i teams og frem for alt være villige og i stand til at give ledelse til at løse samfundets problemer.

I College of Engineering, Computing and Applied Sciences (CECAS) er udvikling af kommunikationsevner en stor del af alle klasser, og vores vægt på teamwork og samarbejde begynder i førsteårsskiftet.

Inspireret af Thomas Green Clemsons drøm om at skabe et "højt seminarium for læring til gavn for landbrugs- og mekanisk kunst" har ingeniørvidenskab og videnskab været en integreret del af universitetets udvikling. Siden de første grader blev tildelt i 1896, har Clemson-ingeniører og forskere ydet betydelige bidrag til South Carolina, nationen og verden.

Placeringer

Clemson

Address
Sikes Hall,105
29634 Clemson, South Carolina, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig