Coleman University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

I 50 år, Coleman University har fungeret som San Diego eneste eksklusive Computer uddannelsesinstitution. Grundlagt i 1963, er Coleman anerkendt som en blomstrende kraft inden for informationsteknologi. Kendt for sin innovative, omvendt læseplaner, har universitetet vist sig at være en succes i at undervise tusindvis af studerende de færdigheder, de behøver for at udmærke sig inden for deres valgte område.

Universitetets mottoet "drømme til virkelighed" er en hyldest til Coleman dedikation til at sikre, at hver enkelt elev er udstyret med den viden og de færdigheder, de behøver for at bygge fremtiden for deres drømme. Specialiseret sig i programmer såsom: Application Development, Network Security, og spil Programmering Udvikling og Design, Coleman bestræber sig på at give de studerende en top sats lærerig oplevelse, samtidig med at tilbyde en støttende, venlige og opmuntrende læringsmiljø. Colemans vidende og støttende administrative personale og fakultetet yderligere forbedrer ens læreproces og gøre deltage Coleman en vidunderlig og tilfredsstillende oplevelse. Forpligtet til at forbedre livet for de studerende, Coleman Universitet ønsker at fastholde akademisk ekspertise og faglige storhed.

Mission og Vision

Mission Coleman University er at forberede eleverne til meningsfulde professionelle karriere inden for informationsteknologi og erhvervslivet, men samtidig give et miljø, hvor dem, der bliver en del af denne akademiske fællesskab kan udvikle deres fulde potentiale som mennesker. Coleman Universitet giver mulighed for personer med forskellige baggrunde og aldre til at dele ideer og værdier, og at lære at arbejde sammen mod fælles mål:

At lære at tænke analytisk og kreativt; at forstå fakta og ideer; at ræsonnere fra dem og udtrykke konklusioner tydeligt. At erkende, at de, der er mestre i maskinerne i denne alder af pervasive teknologi har det ultimative ansvar for at sikre, at deres indsats forbedrer livskvaliteten for menneskeheden. For at fremme den ånd af intellektuel undersøgelse, som styrker den kulturelle og sociale udvikling i samfundet.

Målsætningerne for de faglige uddannelser er:

At udvikle forståelse af emnet i et område af specialisering. For at forstå forholdet mellem det særlige område til hele verden af ​​viden. At udvikle de evner, der er nødvendige for uafhængig undersøgelse og forskning relateret område. At integrere den viden og principper inden for specialisering i en sammenhængende teoretisk og praktisk ramme. For at styrke og raffinere både skriftlige og mundtlige kommunikationsevner. At skabe grundlaget for en levetid på løbende læring.

Placeringer

San Diego

Coleman University

Address
Coleman University
8888 Balboa Ave

92123 San Diego, Californien, USA
Telefonnummer
+1 858-499-0202

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig