College of Charleston

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om kollegiet

Et overlegent offentligt universitet med den personlighed, der er til overs.

Beliggende i hjertet af det historiske Charleston, South Carolina, er College of Charleston et nationalt anerkendt offentlig liberalt kunst og videnskab universitet. Grundlagt i 1770, College er blandt landets bedste universiteter for kvalitetsuddannelse, studerendes liv og overkommelige priser. Dens smukke og historiske campus kombineret med moderne faciliteter, banebrydende programmer og tilgængeligt fakultet tiltrækker studerende fra hele USA og over hele verden.

Over 10.000 kandidater og cirka 1.000 kandidatstuderende på kollegiet nyder en lille universitetsfølelse blandet med fordelene og mangfoldigheden ved et mellemstort, byuniversitet. De arbejder tæt sammen med et engageret fakultet, der består af mere end 500 fornemme lærer-lærde. Og byen Charleston - verdenskendt for sin historie, arkitektur, kultur og kystmiljø - fungerer som et levende og lærende laboratorium til oplevelser inden for erhverv, videnskab, teknologi, undervisning, humaniora, sprog og kunst.

Mission, Vision og Værdier

Ære de tidløse principper for den liberale kunst og videnskab.

College of Charleston er en statsstøttet omfattende institution, der leverer en uddannelse af høj kvalitet inden for kunst og videnskab, uddannelse og erhverv. Fakultetet er en vigtig kilde til viden og ekspertise for samfundet, staten og nationen.

I overensstemmelse med sin arv siden grundlæggelsen i 1770, har kollegiet en stærk liberal kunstundervisningsprogram. Beliggende i hjertet af det historiske Charleston bestræber det sig på at imødekomme de voksende uddannelseskrav primært fra Lowcountry og staten og for det andet i Sydøst. Et overlegent studiumsprogram er centralt for missionen ved College of Charleston . Som en fremtrædende komponent i statens højere uddannelsessystem opmuntrer og støtter kollegiet forskning.

Ud over at tilbyde en bred vifte af baccalaureate-uddannelser, inkorporerer kollegiet University of Charleston, South Carolina (UCSC), der blev oprettet ved statutt i 1992, der fungerer som en forskningsinstitution, hvor kandidatuddannelsen og forskningsprogrammerne tilknyttet kollegiet er opstaldet. UCSC leverer kandidatuddannelser og forventer at tilbyde et begrænset antal ph.d.-grader, hvis placering og behov for en beføjelse. Kollegiet giver også et omfattende kredit- og ikke-kredit-efteruddannelsesprogram og kulturelle aktiviteter for beboere i Lowcountry i South Carolina.

College of Charleston søger ansøgere, der er i stand til med succes at gennemføre gradskrav og lægger særlig vægt på at identificere og optage studerende, der udmærker sig fagligt. College of Charleston serverer en forskelligartet studerende fra det geografiske område og tiltrækker også studerende fra nationale og internationale samfund. Kollegiet giver studerende et samfund, hvor de kan engagere sig i original forespørgsel og kreativt udtryk i en atmosfære af intellektuel frihed. Dette samfund, der er baseret på principperne i den liberale kunsttradition, giver studerende mulighed for at realisere deres intellektuelle og personlige potentiale og blive ansvarlige, produktive medlemmer af samfundet.

Mission Statement (også kaldet erklæringen om formål) er godkendt eller revideret af State College Board of Trustees eller College of Charleston Board of Trustees den 16. januar 1974; 12. marts 1986; 16. januar 1991; 15. februar 1994; 13. juli 2006; 23. juli 2014; og 25. august 2014.

Placeringer

Charleston

Address
66 George Street
29424 Charleston, South Carolina, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig