College of Saint Elizabeth

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

College of Saint Elizabeth er et fællesskab af læring i den katolske liberal arts tradition for studerende i forskellige aldre, baggrunde og kulturer.

Collegeet blev grundlagt i 1899 af Sisters of Charity of Saint Elizabeth , og har en stærk tradition for bekymring for de fattige, for at udvikle lederskab i en ånd af service og socialt ansvar og en forpligtelse til at fremme kvinder som fulde partnere i samfundet.

Gennem visionen om Saint Elizabeth Ann Seton, Saint Vincent de Paul, Saint Louise de Marillac og Moder Mary Xavier Mehegan, fortsætter CSE med at støtte eleverne, da de søger efter intellektuel og personlig vækst i den omsorgsfulde og støttende atmosfære af et katolsk liberalskole.

College er stolt af at tilbyde et stort udvalg af programmer til at imødekomme udfordringerne i det 21. århundrede. Studerende har følgende muligheder for at vælge et studieprogram, der bedst opfylder deres behov:

  • Undergraduate -programmet giver eleverne mulighed for at få den viden og de erfaringer, de har brug for for at opnå deres fulde potentiale akademisk, personligt, åndeligt og professionelt.
  • Fortsatte studier - fleksibel aften, weekend og online-programmer, der fører til en bachelorgrad, opfylder behovene hos voksne elever, der søger at fremme deres karriere.
  • Graduate Programs - aften, weekend og online masteruddannelser og et fuldt abonneret ph.d.-program er designet til at hjælpe eleverne fremad i højt efterspurgte felter og erhverv. Disse programmer forbereder vores elever til at skille sig ud som etiske, kyndige ledere, der handler i ånden i service og aktivt engagement, udmærker sig i deres erhverv, samfund og dagligliv.
  • Professionelle certifikatprogrammer - CSE tilbyder aften-, weekend- og online-programmer, der fører til certificering i rådgivning, uddannelse, sundhedspleje, ledelse, ministerium, ernæring og andre områder.

College of Saint Elizabeth diskriminerer ikke på grundlag af køn, race, creed, farve, religion, handicap, alder, civilstand, seksuel orientering, kønsidentitet eller udtryk eller national oprindelse i administrationen af ​​sine optagelser, uddannelsespolitikker , stipendier og låneprogrammer eller andre kollegipolitikker, herunder beskæftigelse.

College of Saint Elizabeth har indgivet overholdelse af Department of Health, Education and Welfare i henhold til afsnit VI-Civil Rights Act fra 1964, afsnit IX, Uddannelsesændring af 1972 og § 504 i Rehabiliteringsloven af ​​1973 med senere ændringer.

Mission Statement

Missionen til Stillehavskolen, sponsoreret af Sisters of Charity of Saint Elizabeth, er at være et fællesskab af læring i den katolske liberal arts tradition for studerende i forskellige aldre, baggrunde og kulturer.

Gennem visionen og værdierne af Elizabeth Ann Seton, Vincent de Paul og Louise de Marillac og forankret i evangeliske værdier og i katolsk socialundervisning bekræfter College of Saint Elizabeth sin solidaritet med de fattige og dets engagement i service til samfundet.

Vision

College of Saint Elizabeth vil blive anerkendt nationalt for at uddanne personer, der søger en uddannelse med fokus på engageret læring for lederskab i service til andre.

Værdigrundlag

College of Saint Elizabeth som en engageret institution for videregående uddannelse, drevet af mission og informeret af vores katolske og søstre om kærlighedstraditioner, søger at leve følgende kerneværdier for at nå vores mission, vision og strategiske mål:

Integritet

Som et fællesskab kaldes vi for at forene i ærlighed, tillid og gensidig respekt og være gennemsigtig i vores valg.

Socialt ansvar

Som samfund er vi forpligtet til at støtte individets og samfundets retfærdige og etiske velfærd for at fremme retfærdighed, mangfoldighed og bæredygtighed.

lederskab

Som et fællesskab er vi inspireret og beføjet til at bevæge sig ud over vores egne grænser for at være ansvarlig, at forny og forvandle til det fælles gode.

Excellence i undervisning og læring

Som fællesskab er vi forpligtet til at skabe et stimulerende læringsmiljø, som fremmer kritisk efterforskning og den holistiske udvikling af den enkelte.

Placeringer

Morristown

Address
College of Saint Elizabeth
2 Convent Road

07960-6989 Morristown, New Jersey, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig