Colorado State University Online

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Online læring ved Colorado State University

Canvas, CSUs læringsplatform, skaber et intuitivt miljø, der er let at bruge, der giver dig mulighed for at møde læringsresultater på hvert kursus. Inden for Canvas kan du forvente følgende typer ressourcer og opgaver:

video

Optagede forelæsninger fra live sessioner på campus for det samme kursus, du tager

Instruktør forelæser videooptagelser fra deres kontor eller i marken

Realtids (også kendt som synkron) sessioner, hvor du kommer til at tale med instruktøren og / eller medstuderende via et webcam og mikrofon

Videoer fra online kilder

Lyd

Podcastoptagelser af instruktøren eller andre fortalt præsentationer

Lydoptagelser fra online kilder

Tekst

Peer-reviewed forskning, artikler og tidsskrifter

Blogindlæg

Lærebøger

Artikler fra online kilder

Diskussionsfora

vurderingerne

Test og quizzer

Projekter afsluttet individuelt eller som en del af et team

Skriftlige, video- eller lydopgaver

Proctoring værktøjer

Instruktører bruger ofte proctoring for at sikre den akademiske integritet af kursusvurderinger

Læring i ethvert miljø kræver et bestemt niveau af uafhængighed, motivation og tidsstyring. Vores onlineformat giver dig mulighed for at afbalancere kurser sammen med dit personlige og professionelle liv. På tværs af en bred vifte af discipliner har vi set studerende med forskellig baggrund, aldersgrupper og niveauer af teknologisk dygtighed lykkes, mens de lærer online.

Teknologi Krav

De grundlæggende teknologikrav til vores kurser er minimale. Adgang til Internettet (stationær eller bærbar computer, tablet, smartphone osv.) Og muligvis et webcam (mikrofon normalt inkluderet) er det mest typiske. Nogle kurser kan kræve yderligere software for at udføre opgaver og samarbejde med klassekammerater, som alle vil være tilgængelige online eller inden for kurset.

Hvem du lærer af

CSUs online kurser undervises af det samme fakultet og instruktører, der underviser studerende på campus. Alle vores instruktører bringer grundlæggende viden såvel som deres personlige erfaring og perspektiv ind i deres online kurser. På grund af dette kommer vores online-programmer med de samme udfordringer, forventninger og omdømme som programmer på campus, hvilket er grunden til, at du tjener den samme grad som dine kollegaer på campus, når du har gennemført gradskravene.

Placeringer

Fort Collins

Address
Research Boulevard,2545
80526 Fort Collins, Colorado, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: