Colorado State University Walter Scott Jr College of Engineering

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Walter Scott, Jr. College of Engineering bruger sine klasselokaler og laboratorier til at uddanne den næste generation af innovatorer, iværksættere og virksomhedsledere og samfundsledere.

Målet med kollegiet er at tjene samfundet ved at uddanne studerende, løse problemer af global betydning og bidrage til national og international økonomisk udvikling. Vi har sat vores mål højt og vores vision er klar: at skabe en bedre verden for fremtidige generationer.

Mission

Uddanne, innovere, kultivere og engagere sig for at generere ny viden, forbedre livskvaliteten og have en positiv indflydelse på samfundet.

Vision

Vi vil i væsentlig grad gavne vores region, nation og verden ved at engagere dagens globale vand-, sundheds-, energi- og miljøudfordringer gennem lederskab inden for ingeniørforskning, uddannelse, innovation og engagement.

Værdier

  • Excellence
  • rummelighed
  • Samarbejde og respekt
  • Kreativitet og innovation
  • Lidenskab
  • Integritet
  • Gennemsigtighed og ansvarlighed

Opsøgende

Besøg vores Outreach-side for at finde ud af, hvordan vi arbejder med studerende i alle aldre for at yde support til STEM-aktiviteter, læring og partnerskaber i hele Colorado.

Strategisk Plan

Kollegiets strategiske plan for 2020 beskriver vores mission, vision og værdier og præsenterer strategiske initiativer, der fremmer vores højeste prioriteter og skaber værdi for vores studerende og fakulteter, CSU, Colorado og videre.

Den strategiske implementeringsplan for 2020 identificerer specifikke tiltag, der er nødvendige for at opnå succes med de initiativer, der er indeholdt i den strategiske plan for 2020.

Placeringer

Fort Collins

Address
Research Boulevard,2545
80526 Fort Collins, Colorado, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig