Columbia College Hollywood

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Columbia College Hollywood er bygget på grundlag af praktisk undervisning og læring. Vi tror på den bedste måde at forberede dig på de muligheder, der ligger foran, at fremme en campuskultur, som afspejler den virkelige verden. Derfor motiverer vores programmer kreativt samarbejde på tværs af discipliner.

Fra dag ét har du flere opgaver, når du prøver og forsøger nye roller og ukendte teknologier, der er involveret i at lave kreativt medieindhold. Vores fakultet af erfarne, prisvindende filmskabere, teknikere, kunstnere og mentorer bruger deres ekspertise til at engagere dig med innovative undervisningsmetoder i interaktive klasseværelser.

Hvorfor vælge os?

Til filmskabere

Columbia College Hollywood er kollegiet for filmskabere, hvor du lærer alle aspekter af filmskabelse. Vores uddannelser fordyber dig i hele spektret af kreative, tekniske og erhvervsmæssige kompetencer, der er nødvendige for at navigere de ubegrænsede iværksættermuligheder i en konkurrencedygtig industri. Vi giver dig adgang til kernen i filmindustrien med praktikophold, beskæftigelsesmuligheder, professionelt udstyr og virkelighedens oplevelse.

Med filmskabere

Du arbejder med professionelle filmskabere, der deler din lidenskab og forbinder dig med hånden og filmindustriens håndværk. Kurser er designet til at afbalancere praktisk praktisk instruktion med princip og teori, så du vil have færdigheder og viden til at realisere din personlige vision.

Industriadgang

Du vil studere filmskabelse i Los Angeles, centrum af underholdningsindustrien. Du har adgang til branchens ledere, fra dine instruktører i klasseværelset til professionelle gæstetalere. Praktikophold vil give dig den virkelige verdenserfaring, du kan tage på jobmarkedet efter eksamen.

Udstyr og faciliteter

Du har adgang til professionelt udstyr og faciliteter, der omfatter permanente optagelsessæt, separate film- og tv-lydstationer, digitale redigerings-suiter og et high definition surround sound teater til at vise dit arbejde. Vores film- og digitalkameraopgørelse opdateres løbende for at inkludere det professionelle udstyr, der aktuelt anvendes af fagfolk.

Mission statement

Columbia College Hollywood uddanner elever inden for kunst og videnskab af kommunikation og de forskellige medier i nutidig historiefortælling inden for en udforskning af den liberale kunst. Vores strenge studie og praksis forbereder kandidater til at være analytiske tænkere og effektive kommunikatorer, der er kreative, kyndige og ansvarlige bidragsydere til at fremme et nysgerrig, tankevækkende og medfølende globalt samfund.

Filosofi

Columbia College Hollywood er forpligtet til at fremme et læringssamfund, der fremmer kreativitet, innovation og vækst gennem uddannelse, samarbejde og en fælles kærlighed til underholdnings kunst. Vi søger at give en udfordrende liberal arts erfaring, der forbereder eleverne til statsborgerskab i det globale samfund ved at give:
  • Læseplaner beriget med praktiske læringserfaringer, der afspejler den virkelige verden af underholdningsindustrien.
  • Projektbaserede kursusarbejde kræver, at eleverne arbejder i hold for at lære alle aspekter af filmfremstillingsprocessen.
  • Et inspirerende fakultet for underholdningsindustrien med erfaring med at hjælpe eleverne frigøre deres kreative potentiale.
  • Et intimt uddannelsesmiljø, der opfordrer hver elev til at tage de risici, der er nødvendige for at udvikle en unik kunstnerisk vision og stemme.
  • Muligheder for professionel adgang og fortsat læring gennem underholdningsindustri relationer til at hjælpe kandidater bygge et fundament for kreativ og professionel succes.

Historie

I over 65 år har Columbia College Hollywood leveret en praktisk uddannelse på området

Columbia College Hollywood blev oprindeligt etableret i 1952 i MacArthur Park-kvarteret i Los Angeles som en filial campus i Columbia College i Chicago. Læreplanen var designet til at fokusere på den voksende tv- og radioindustri og indeholdt et fakultet bestående af arbejdstager og radio fagfolk. I 1959 separerede Columbia College Hollywood fra Chicago-institutionen til at fungere som en selvstændig, privat, nonprofit college.

I 1997 etablerede Columbia College Hollywood sin nuværende campus i det historiske, tidligere verdenskvarter, Panavision, den førende designer og producent af de fineste kameraer og linser til film- og fjernsynsindustrien. Collegeet er nu centralt beliggende i hjertet af San Fernando Valley, der giver studerende og fakultet adgang til alle større film- og fjernsynsstudier i Los Angeles-området.

Studieliv

Uanset om du drømmer om at skabe indhold til den store skærm, den lille skærm, spillekonsollen eller scenen, præsenterer din kreative vision i den virkelige verden eller den virtuelle verden, eller etablerer dit sted som en industrieleder eller mester i dit håndværk, har vi skabte en campuskultur designet til at give dig mulighed for at opfinde, forme, håndtere og forfine dit personlige kunstneriske mærke og forberede dig til at finde dit eget sted i den uendelige, iværksætteriske verden af ​​global medieoprettelse.

Placeringer

Los Angeles

Address
Oxnard Street
18618 Los Angeles, Californien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: