Columbia University - Fu Foundation School of Engineering and Applied Science

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Transcending Disciplines, Uddannelse af ledere, Transforming Lives

Columbia Engineering, Fu Foundation School of Engineering and Applied Science, er forpligtet til at skubbe grænserne for viden og oversætte vores opdagelser for at imødekomme samfundets behov. Disse ambitioner har været grundlæggende siden vores tidlige oprindelse i 1864 som en skole dedikeret til metallurgi og minedrift. I årenes løb har vores fakultet og studerende bidraget bemærkelsesværdigt til teknologiske og sociale fremskridt, og i dag fortsætter vi vores tradition for innovation, da teknik transformerer næsten alle aspekter af livet, fra renheden af det vand, vi drikker, kvaliteten og tilgængeligheden af vores sundhedsydelser og bæredygtigheden af de naturlige og byggede miljøer til vores evne til at forbinde med andre overalt i verden.

Columbia Engineering tilbyder bachelor- og kandidatgrad på tværs af ni hovedafdelinger samt muligheder for at studere med søsterskoler og forskningsinstitutter i verdensklasse.

Vores ni afdelinger, blandt landets ældste og mest indflydelsesrige, giver muligheder for tværfaglig undersøgelse og forskning.

Fakultet og studerende er aktive i de forskelligartede og ekspansive forskningsprogrammer, der tilbydes gennem Columbias laboratorier, centre og institutter - disse samarbejdsenheder på skolen og på tværs af universitetet fremmer meget tværfaglig forskning, der har indflydelse. Vores forskningsrum i verdensklasse inkluderer Columbia Nano Initiative, Soft Matter Lab, Columbia Electrochemical Energy Lab, Data Science Institute, Center for kunstig intelligens, Precision Medicine Initiative, Mortimer B. Zuckerman Mind Brain Behavior Institute og Earth Institute. Se linkene til mange af disse programmer nedenfor.

At tiltrække de største sind inden for ingeniørvidenskab og anvendt videnskab med forskellig baggrund fra hele landet og rundt om i verden har altid været en del af vores DNA og en nøgle til vores succes. Vores fakultet repræsenterer førende eksperter inden for deres områder, der er dedikeret til undervisning, til at skubbe forskningsgrænser og til at øge tværfagligt samarbejde på tværs af skolen, universitetet og med eksterne partnere. Vi tilbyder de studerende en unik uddannelsesmulighed, der giver en grundlæggende uddannelse inden for ingeniørvidenskab og anvendt videnskab i dybden og bredden af et førende Ivy League-universitet centreret i New York City - et kulturelt og økonomisk knudepunkt, der hurtigt bliver et verdenskendt center for høj- teknisk forskning og udvikling. Vi mener, at ingeniørarbejde er i en renæssance, og at tiden er inde til, at ingeniørarbejde træder frem som en styrke for fremtiden for at skabe en bæredygtig, sund, forbundet, sikker og kreativ menneskehed.

Placeringer

Manhattan

Address
10027 Manhattan, New York, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig