Columbia University Vagelos College of Physicians and Surgeons

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Columbia University Vagelos College of Physicians and Surgeons (VP&S) og de sundhedsvidenskabelige skoler, der udgør Columbia University Irving Medical Center (CUIMC), er mangeårige og progressive organisationer dedikeret til alle aspekter af medicinsk forskning, pleje og uddannelse. Hver dag arbejder vores fakultet, personale og studerende mod vores overordnede mission - at passe, at opdage, at uddanne og at tjene vores eget samfund og verden.

Vi er stolte af at være en del af Washington Heights-samfundet, et af New York Citys mest forskelligartede kvarterer, i næsten 100 år. Som den næstældste medicinske skole i USA blev VP&S en del af landets første akademiske medicinske center i 1928, da VP&S og Presbyterian Hospital (nu NewYork-Presbyterian Hospital) flyttede til en 20 hektar stor campus i New York Citys kvarter Washington Heights. Vi fejrer mangfoldigheden i vores samfund som en del af stoffet i vores medicinske center og samarbejder med organisationer om at opbygge meningsfulde programmer over hele Washington Heights og de omkringliggende områder, samtidig med at vi tager os af mennesker i hele New York City og fra hele verden.

Da det nye koronavirus ramte New York City i år, forvandlede vores fakultet, personale og studerende deres energi til handling. Gennem denne utroligt udfordrende tid skinnede kerneværdierne i CUIMC igennem. Vores patienter kommer først, og i lyset af en global pandemi samledes alle for at yde den sikreste, højeste standard for pleje til alle vores patienter. Vores VP & S-klasse i 2020 dimitterede tidligt og begyndte deres karriere midt i pandemien. Vores forskere fokuserede deres arbejde mod terapier, forebyggelse og en vaccine mod den nye virus.

På baggrund af fortid og nutid er vi klar til at tage dristige skridt. VP&S rangeres konsekvent blandt de bedste medicinske skoler i landet, og CUIMC betragtes som værende blandt de bedste akademiske medicinske centre i verden. Vores forskere repræsenterer toppen inden for deres områder og arbejder sammen på tværs af discipliner for at oversætte grundlæggende videnskabelige opdagelser til innovative kliniske forsøg og innovativ, medfølende klinisk pleje. Vores dedikerede fakultet understøtter uddannelse, uddannelse og mentorskab for den næste generation af ledere. Vores studerende har MCAT-scorer og gennemsnit af karakterpoint blandt de højeste i landet. Som institution prioriterer vi fortalervirksomhed i regeringen og i samfundet for vores patienter og samfund. Mens vores kvarter er et levende eksempel på mangfoldighed, har nylige begivenheder med rette tvunget os til at erkende, at den samme mangfoldighed ikke altid afspejles i den akademiske verden, og vi tager skridt til at forbedre mangfoldighed og integration på tværs af CUIMC.

Uanset om du er interesseret i VP&S som en ny eller potentiel studerende, et potentielt fakultet eller en medarbejder, en patient eller nogen, der bare vil lære mere om os, inviterer jeg dig til at opdage mere om vores medicinske skole, lægecenter og enkeltpersoner dedikeret til at opretholde de højeste standarder for patientpleje, forskning, uddannelse, uddannelse og involvering i verden omkring os.

Placeringer

New York

Address
West 168th Street,630
10032 New York, New York, USA

New York

Address
West 168th Street,630
10032 New York, New York, USA

New York

Address
West 168th Street,630
10032 New York, New York, USA

New York

Address
West 168th Street,630
10032 New York, New York, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: