Columbia Video Network - The Fu Foundation School Of Engineering And Applied Science

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Columbia Video Network har været førende inden for online læring siden starten i 1986, gør det muligt for tusindvis af arbejder fagfolk og fjernt beliggende studerende til at drage fordel af fjernundervisning og forfølge deres grader uden bopælskrav på campus i New York. Den Fu Foundation School of Engineering og Applied Sciences (SEAS) tilbyder bredt funderet undervisning i et større forskningsprojekt universitet og er ideel til at uddanne morgendagens ingeniører ledere og opmuntre teknisk færdigheder. Vores ingeniør og anvendt videnskab programmer, som er blandt landets ældste og mest indflydelsesrige, tage nye teknologier og tværfaglige muligheder.

Vores mål er at give vores studerende til at blive morgendagens teknologi ledere. Til den ende, vi fremmer høj kvalitet i undervisning og deltage i forskning i verdensklasse med det mål at fremme prioriteres på forkant. Vi byder dig velkommen til at slutte sig til os på denne spændende rejse ind i fremtiden.

Der er mange graduate akademiske muligheder til rådighed for dig online fra Columbia Video Network. CVN studerende drage fordel af den personlige opmærksomhed i forbindelse med små skoler samt fra de omfattende faglige ressourcer i en større forskningsinstitution. Som Columbia studerende, vil du have adgang til verdenskendte professorer, der er ledere og innovatører inden for deres respektive områder.

Graduate online ingeniørstuderende på Columbia nyde en bred vifte af akademiske programmer at vælge imellem, herunder Operations Research Methods in Finance, Industrial & Systems Engineering, Biomedical Engineering, Kemiteknik, anvendt matematik, Applied Physics, datalogi, Electrical Engineering, Mechanical og Civil Engineering, Construction Engineering & Management systemer, Materials Science.

Placeringer

New York

Address
Columbia Video Network,
500 W. 120th Street,
540 Mudd, MC 4719

NY 10027 New York, New York, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig