Contemporary Technology University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Investerer i dig!

Contech investerer i dig ved at tilbyde gradsprogrammer, færdigheder og jobmuligheder for morgendagens karriere inden for softwarebaseret økonomi.

Fremad i din karriere

Succes nu og betal senere

I Contech er vi gennemsigtige. Vi ønsker at investere i dig og afsløre den bedste version af dig. Start din karriere med et mindre gebyr på forhånd, og betal undervisningen, når du lander et højt-betalende job - hvis du ikke gør det, behøver du ikke at betale. Det er så enkelt. Så dette er, hvordan vi støtter vores studerende.

Bliv en digital nomad

Contech lover sine studerende at tilbyde gearingsteknologi til at være i stand til at arbejde fra hvor som helst i verden, opleve forskellige kulturer, udstyret med centrale personlige kompetencer ikke kun til dine studier, men til dit personlige og professionelle liv.

4 gigantiske tech byer

Contech Nomad-studerende drager fordel af at leve og lære i fire forskellige verdensbyer, San Francisco, New York, Berlin

Projektbaseret læring

Vi er imod passive lektioner, hvor du venter på information hældt på dit hoved. Med de udfordrende projekter får du frem de bedste dele af dine tidligere oplevelser og forbinder dem med dit projekt for at dyrke dem til de inspirerende og unikke.

122273_pexels-photo-1438081.jpegBuro Millennial / Pexels

Udfordrer det traditionelle læringssystem

Vores tilgang er at give dig inspirerende udfordringer, der tænder din fantasi, og samtidig viser dig, hvad du har brug for for at klare disse udfordringer.

Færdighedsudvikling

En Contech-studerende, der har fremragende færdigheder og dyb viden inden for deres ekspertise, og som også er ivrig efter at udforske de endnu ukendte muligheder for den digitale transformation, som vores samfund oplever.

Digital læring

Vores tilgang river regelbogen ved at identificere dem, der gengiver fakta til en eksamen, ikke er det, der er nødvendigt i dagens hurtige økonomi. I stedet tilbyder vi en 360-graders digital læringsoplevelse - indlejring af viden og forståelse i et praktisk miljø.

Hackathon

At lære ved rote holder dig ikke op med den teknologiske udvikling. Praktiske workshops holder dig ved at lære i et samfund - afvisning af medstuderende og lære organisk.

Mentoring

Vores lærere tænker ikke på sig selv som dem, der besidder værdifuld viden, som de blot ønsker at videregive til dig. I stedet fokuserer de på at give dig mulighed for at have meningsfulde, førstehåndserfaringer - hvilket giver dig mulighed for at mestre udfordrende projekter med evnen til at tænke kreativt, samarbejde og kommunikere effektivt.

122272_people-coffee-notes-tea.jpgStart Stock-fotos / Pexels

Udvikling af den dygtige arbejdsstyrke

Grundlæggerteamet bag Contech har været i uddannelses- og talentudviklingsbranchen siden 2005 og giver adgang til uddannelse over 45.000 studerende globalt. På tidspunktet 2014 var dygtighedskløften inden for teknologiområdet så stor, at alle vores arbejdsgiveres netværk ledte efter talenter inden for de nystiftede felter blev skuffede over, at det akademiske landskab fokuserer på de grundlæggende principper for datalogi i stedet for af de spændende nye muligheder på Internettet og dets muligheder.

Dagens komplekse, globale økonomi kræver en dygtig arbejdsstyrke, der kan udnytte teknologien til at brænde succes. Contechs robuste pakke med programmer inkluderer alle de grundlæggende søjler til innovation, der giver enkeltpersoner og teams flere muligheder for vækst og udvikling. Vi tilbyder programmer inden for kunstig intelligens, datavidenskab, digital marketing samt cloud computing, dyb læring, produktstyring, digital design og softwareudvikling, programmer, der rummer vores digitale økonomi i dag. Studerende kan vælge mellem en række formater og modaliteter for at hjælpe dem bedst med at nå deres mål, inklusive fuld tid, deltid, på campus og online.

Konstruktion af et stort globalt netværk

Vi har 4 universitetscampusser i de bedste techknudepunkter overalt i verden, men der er endnu 2 campuspladser til rådighed i 2020. Vi udvider konstant vores arbejdsgivernetværk, som består af 32 tech-partnere. Contechs globale tilstedeværelse, tech-netværk og ansættelsespartnere er tre af vores største aktiver. Ud over programmer, der udelukkende er designet til at imødekomme arbejdsgiverbehov, fremmer vi en pipeline af branchefolk, der fungerer som instruktører, mentorer og coaches. Dette blomstrende professionelle netværk hjælper vores nyuddannede med at finde job og skabe forbindelser, indstille dem til succes på jobbet og i livet.

people, girls, womenStockSnap / Pixabay

Vi tilpasser os til markedet

Dynamiske felter som datavidenskab og kunstig intelligens udvikler sig i realtid, og vi pilot-, lancerings- og solnedgangsprogrammer kontinuerligt for at imødekomme markedets efterspørgsel og udviklingen af værktøjer og teknikker. Vores team af instruktionsdesignere, emneeksperter og ledelsesproduktledere i verdensklasse opdaterer vores indhold kontinuerligt for at sikre relevans. Ved at udnytte data, feedback og indsigt fra vores proprietære vurderinger producerer vi kurser, der resulterer i maksimal indflydelse på jobbet. Dybe arbejdsgiverforhold har altid været en væsentlig del af Contechs DNA. Omkring halvdelen af vores studerende finansieres af arbejdsgivere, der ønsker, at deres ansatte er uddannet af vores eksperter, og vores læseplaner styres af industriens behov. Vi har hjulpet snesevis af Fortune 100-virksomheder - og hundreder af andre virksomheder over hele verden - med at vurdere og uddanne deres talent, on-site, online eller på vores campusse.

Licensing

Contemporary Technology University er i færd med at opnå fuld institutionel godkendelse til at fungere som en privat gradstilladende institution af Californiens kontor for privat postsecondary uddannelse. Fuld institutionel godkendelse er den højeste status, der tildeles af staten Californien. En sådan godkendelse indikerer overholdelse af minimumsstandardstandarder og indebærer ikke nogen godkendelse eller anbefaling fra staten eller Præsidiet.

Støttet af det akademiske samfund

Vores akademiske råd giver os den seneste indsigt i vores feltforskning, et stærkt bånd til det videnskabelige samfund og årtiers erfaring med at skabe meningsfulde læringsmiljøer. De hjælper os med at identificere de professorer, forskere og undervisere, der deler vores ønske om ekspertise, vores fælles mission og understøtter vores uddannelsesmæssige tilgang.

Placeringer

Palo Alto

Address
2100 Geng Road, Suite 210
94303 Palo Alto, Californien, USA