Læs den officielle beskrivelse

Cornell Tech er en revolutionerende model for graduate uddannelse, der sammensmelter teknologi med erhvervslivet og kreativ tænkning. Cornell Tech samler ligesindede fakultet, virksomhedsledere, tech iværksættere og studerende i en katalytisk miljø for at producere visionære ideer funderet i væsentlige behov, der vil genopfinde den måde vi lever.

Den Joan & Irwin Jacobs Technion-Cornell Institute inkarnerer den akademiske partnerskab mellem Cornell University og Technion - Israel Institute of Technology på Cornell Tech.

Cornell Tech midlertidige campus har været oppe og køre på Googles Chelsea bygning i New York siden 2012, med en voksende verdensklasse fakultet, kandidat- og ph.d.-studerende, og postdocs, der arbejder med tech-orienterede organisationer og virksomheder og på deres egne nystartede.

Byggearbejde er i gang på Cornell Tech permanente, bæredygtig 12-acre campus på Roosevelt Island, med en første fase forventes at åbne i 2017. Når den er fuldt gennemført, vil campus omfatter 2 millioner kvadratfod state-of-the-art bygninger over 2 acres af åbne rum, og vil være hjemsted for mere end 2.000 studerende og næsten 280 fakulteter og personale.

Vores mission

Cornell Tech fokuserer på at skabe banebrydende ledere og teknologier til den digitale tidsalder, gennem forskning, teknologi kommercialisering og kandidat-niveau uddannelse på den professionelle mestre, ph.d. og postdoc niveauer.

Vores udgangspunkt er, at den hurtige innovation i den digitale tidsalder kræver nye tilgange til at kommercialisere universitetets teknologi, nye niveauer af strategisk samarbejde mellem virksomheder og universiteter, og nye læseplaner for graduate uddannelse. Vi skaber nye akademiske programmer, der blander teknisk dybde, business knowhow, design færdigheder og en "bygmester" tankegang.

Vores Hjem universitetsområder

Den Cornell Tech-netværket udvides ud over New York City til de andre institutioner, der hjælper os forfølge vores mission hver dag.

Cornell er en privat, Ivy League universitet og land-tilskud universitet for staten New York. Cornell mission er at opdage, bevare og formidle viden; producere kreative arbejde; og fremme en kultur med bred undersøgelse hele og uden for Cornell samfund. Cornell Tech tilbyder grader i forbindelse med disse skoler:

  • Cornell College of Engineering
  • Johnson Graduate School of Management
  • Cornell Law School

Da Cornell forberedte et bud på New York Citys Applied Science konkurrence, Technion - Israel Institute of Technology var et logisk valg for en akademisk partner. Med Israels ry som "StartupNation", og Technion historie producere landets førende tech iværksættere, Cornell vidste, at der var en fælles vision:

  • Israel er hjemsted for den største koncentration af højteknologiske nystartede virksomheder uden for Silicon Valley.
  • Teknologisk Instituts kandidater omfatter størstedelen af ​​israelske uddannede videnskabsfolk og ingeniører, der udgør over 70% af landets grundlæggere og ledere af højteknologiske industrier.
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Cornell Tech

Teknologifeltet bliver stadig hurtigere og iværksætter, og de mest succesrige udviklere og programmører er dem, der forstår, hvordan teknologien bliver til et produkt. Vo ... [+]

Master i datalogi

Teknologi eksisterer for at imødekomme menneskelige behov og løse menneskelige problemer. Og nutidens teknologiske drevne nybegyndere har brug for ingeniører og computerforskere, der også forstår business side for at bringe innovative løsninger til markedet.

Cornell Tech Master i Computer Science vil give de studerende de tekniske færdigheder, der er nødvendige for at udvikle banebrydende løsninger, samtidig med at de udsættes for iværksætteri og produktstyring.

Lær gennem tværfagligt samarbejde

Uanset hvor du anvender din computervidenskab og tekniske færdigheder, vil du højst sandsynligt arbejde sammen med produkt- og projektledere, salgs- og marketingledere, selv advokater. Din succes afhænger af din evne til at tale deres sprog, for at se, hvordan din teknologiske ekspertise passer ind i hele virksomheden, og at trække inspiration fra alle dele af virksomheden.... [-]

USA New York
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Cornell Tech

Udvikle morgendagens teknologi. Cornell Tech 's Electrical ... [+]

Master i elektroteknologi og computerteknik

Udvikle morgendagens teknologi. Cornell Tech 's Electrical

Master of Engineering i Electrical

Spændende udvikling inden for maskinindlæring, sensorteknologi og signal- og billedbehandling skaber nye muligheder for ingeniører og datavidenskabsfolk med avancerede tekniske færdigheder og iværksætterindstillinger for at gøre disse udviklinger til nye produkter og tjenester. Cornell Tech Master i Electrical

Lær skærekanten færdigheder i opstartskultur

De mest succesrige nye teknologier og startups udvikler sig, når teknikere, designere og iværksættere samarbejder. Cornell Tech har taget den samarbejdsmodel for produktudvikling og anvendt den til vores uddannelser. Dine klasseværelsesbaserede kurser, som læres af ekspertfakultet med dyb erhvervserfaring, supplerer projektbaserede oplevelser, som får dig til at arbejde i hold med studerende fra Cornell Tech øvrige tekniske uddannelser samt vores LLM og MBA-programmer. Du udvikler din egen virksomhed i Startup Studio og skaber innovative løsninger til rigtige forretningskunder som en del af Product Studio. I processen udvikler du den forretningsmæssige viden, kommunikationsevner og den ekstraordinære tekniske ydeevne, du har brug for til at tiltrække opmærksomhed fra verdens mest innovative virksomheder og ambitiøse startups.... [-]

USA New York
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Cornell Tech

Enhver virksomhed i enhver branche får en konkurrencefordel, når de kan udnytte data til at informere strategiske beslutninger. Vores ORIE Masters vil give dig de matemat ... [+]

Master i Operation Research og Information Engineering

Virksomheder af alle typer og størrelser er oversvømmet i data og er sultne for dygtige analytikere og informationsforskere, som kan bruge disse data til at gøre indsigt i real-time forretningsbeslutninger. Cornell Tech Master i Operations Research and Information Engineering (ORIE) vil give dig de matematiske modellerings- og dataanalysevner, du har brug for til at køre de beslutninger, der forbedrer kundetilfredshed og effektivitet.

Lær hvor Rigor mødes med Innovation

Cornell Tech ORIE-mestere kombinerer Cornell Universitys akademiske rigor med den energi og mulighed, der følger med at studere i hjertet af New Yorks tech-start-community.... [-]

USA New York
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Cornell Tech

Denne førsteklasses grad udviklet med input fra teknologidrevne virksomheder som Facebook og The New York Times sætter dig i skæringspunktet mellem teknologi, menneskelig ... [+]

Technion-Cornell Dual Master's Degrees i Connective Media

GRUND: MS INFORMATION SYSTEMS (CORNELL)

Digitale enheder og platforme har forandret den måde, vi interagerer med i verden, bliver en vigtig og stadig mere nødvendig del af, hvordan vi arbejder, lærer, handler, kommunikerer og endda kører. Alligevel er brugervenligheden af ​​forbindelsesmedier endnu ikke fuldt ud realiseret, og de måder vi interagerer med er under konstant innovation.

Technion-Cornell Dual Master's Degrees i Connective Media, der tilbydes gennem Jacobs Technion-Cornell Institute ved Cornell Tech , vil forberede dig til at trives i dette dynamiske skæringspunkt for det menneskelige og det tekniske.... [-]

USA New York
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
2 W Loop Rd, New York, NY
10044 New York, New York, USA
Telefonnummer
false