Cornell Tech

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Cornell Tech er en revolutionerende model for graduate uddannelse, der sammensmelter teknologi med erhvervslivet og kreativ tænkning. Cornell Tech samler ligesindede fakultet, virksomhedsledere, tech iværksættere og studerende i en katalytisk miljø for at producere visionære ideer funderet i væsentlige behov, der vil genopfinde den måde vi lever.

Den Joan & Irwin Jacobs Technion-Cornell Institute inkarnerer den akademiske partnerskab mellem Cornell University og Technion - Israel Institute of Technology på Cornell Tech.

Cornell Tech midlertidige campus har været oppe og køre på Googles Chelsea bygning i New York siden 2012, med en voksende verdensklasse fakultet, kandidat- og ph.d.-studerende, og postdocs, der arbejder med tech-orienterede organisationer og virksomheder og på deres egne nystartede.

Byggearbejde er i gang på Cornell Tech permanente, bæredygtig 12-acre campus på Roosevelt Island, med en første fase forventes at åbne i 2017. Når den er fuldt gennemført, vil campus omfatter 2 millioner kvadratfod state-of-the-art bygninger over 2 acres af åbne rum, og vil være hjemsted for mere end 2.000 studerende og næsten 280 fakulteter og personale.

Vores mission

Cornell Tech fokuserer på at skabe banebrydende ledere og teknologier til den digitale tidsalder, gennem forskning, teknologi kommercialisering og kandidat-niveau uddannelse på den professionelle mestre, ph.d. og postdoc niveauer.

Vores udgangspunkt er, at den hurtige innovation i den digitale tidsalder kræver nye tilgange til at kommercialisere universitetets teknologi, nye niveauer af strategisk samarbejde mellem virksomheder og universiteter, og nye læseplaner for graduate uddannelse. Vi skaber nye akademiske programmer, der blander teknisk dybde, business knowhow, design færdigheder og en "bygmester" tankegang.

Vores Hjem universitetsområder

Den Cornell Tech-netværket udvides ud over New York City til de andre institutioner, der hjælper os forfølge vores mission hver dag.

Cornell er en privat, Ivy League universitet og land-tilskud universitet for staten New York. Cornell mission er at opdage, bevare og formidle viden; producere kreative arbejde; og fremme en kultur med bred undersøgelse hele og uden for Cornell samfund. Cornell Tech tilbyder grader i forbindelse med disse skoler:

  • Cornell College of Engineering
  • Johnson Graduate School of Management
  • Cornell Law School

Da Cornell forberedte et bud på New York Citys Applied Science konkurrence, Technion - Israel Institute of Technology var et logisk valg for en akademisk partner. Med Israels ry som "StartupNation", og Technion historie producere landets førende tech iværksættere, Cornell vidste, at der var en fælles vision:

  • Israel er hjemsted for den største koncentration af højteknologiske nystartede virksomheder uden for Silicon Valley.
  • Teknologisk Instituts kandidater omfatter størstedelen af ​​israelske uddannede videnskabsfolk og ingeniører, der udgør over 70% af landets grundlæggere og ledere af højteknologiske industrier.

Placeringer

New York

Address
2 W Loop Rd, New York, NY
10044 New York, New York, USA