Criswell College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Criswell er en kristen skole i Dallas, Texas, der tilbyder grader på bachelor-og kandidatniveau niveauer. Siden oprettelsen i 1970 har kollegiet spillet en enestående og vigtig rolle i Døberen og kirke liv. Taknemmelige for denne arv, vi fortsætter med at bygge en institution for videregående uddannelse, med et mangfoldigt samfund af kristne, evangeliske troende, der er afsat til akademisk ekspertise og åndelig vitalitet.

Criswell opretholder en credentialed og erfaren fakulteter, som er dedikeret til ministeriet og til kirken. Kollegiet relativt lille størrelse gør det muligt for professorer til ikke blot at instruere, men også at mentor, der giver eleverne mulighed for at udforske teologiske problemstillinger både sikkert og dybt, og få de nødvendige færdigheder til at påvirke samfundet.

Kollegiet er afsat til studerende udvikling, der søger at forme en elevs karakter og viden på mange måder. Samtidig vores elever forme vores samfund med deres tilstedeværelse, da de tester deres ideer og udfordring og lære af deres kammerater og mentorer. Vi har derfor vælge vores elever omhyggeligt, for vi er investeret i deres akademiske og åndelige udvikling og de bidrag, de vil tilbyde at samfundet.

Campus

Criswell College ligger i Old East Dallas, en levende og voksende fællesskab støder op til Downtown Dallas.

Studerende

75% procent af Criswell studerende er mænd; 25% procent er kvinder. 38% er Afrikansk Amerikansk, Asiatisk, Spansk / Latino, eller indiansk.

Fakultetet

95% af Criswell fuld tid fakultet holde en Ph.D. eller anden terminal grad i deres felt, også repræsenterer en mangfoldighed af discipliner.

Student-Faculty Ratio

Med en elev-fakultet forhold på 12 til 1, Criswell er et sted, hvor professorer personligt kender og bekymrer sig om deres elever.

Degree Programs

Med en ekspanderende pensum, Criswell studerende vælge mellem forskellige uddannelser. Studerende interesseret i en almen uddannelse funderet i en stærk bibelsk og teologisk fundament kan forfølge en Associate of Arts. Studerende på studentereksamen niveau kan forfølge en Bachelor of Arts i Gammel og Ny Testamente, Kirkeplantning & Revitalisering, ministeriet, psykologi, eller filosofi, politik og økonomi (PPE) og en Bachelor of Science i uddannelse.

Graduate studerende kan vælge en kandidatuddannelse i ministeriet, rådgivning, eller bibelske og teologiske studier. Master of Divinity er også tilgængelig for dem, der forfølger ordineret ministerium eller for dem, der ønsker en mere omfattende ministeriel uddannelse.

Studieliv

Studieliv på Criswell er spændende og mangesidet. Mellem ministeriets muligheder, sociale aktiviteter, studiekredse, og særlige begivenheder, de studerende aldrig mangle noget at gøre og lære i løbet af deres tid på college.

Undervisning og støtte

I 2014-2015, fuld tid begynder studerende betalt $ 7870 i undervisning og gebyrer. 55% af disse studerende modtaget finansielle pakker støtte.

Akkreditering

Criswell College er akkrediteret af den sydlige Sammenslutningen af ​​skoler og skoler Kommissionen om Colleges at tildele associeret virksomhed, studentereksamen, og masteruddannelser.

Placeringer

Dallas

Address
4010 Gaston Avenue

Dallas, Texas, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig