Læs den officielle beskrivelse

Indledning

Daniel Morgan Graduate School of National Security (DMGS) er en videregående uddannelsesinstitution i Washington, DC. DMGS tilbyder specialiserede kandidatgrader i National Security, Intelligence og Information Operations, samt relaterede certifikat programmer. DMGS anerkendes af IRS som en 501 (c) 3 nonprofit organisation. DMGS søger nylige universitetsstuderende, der ønsker at tjene i det nationale sikkerhedssamfund, såvel som mellemkarriere og senior nationale sikkerhedspersonale, der ønsker at fremme deres karriere.

Hvorfor DMGS?

 • Lille klasse størrelse
 • Strategisk placering i landets hovedstad
 • Faglig lærer fakultet
 • Karriereudvikling
 • Videreuddannelse
 • Netværk med det nationale sikkerhedssamfund
 • Co-curricular erfaringer
 • Fuld stipendier til rådighed

Mission

DMGS uddanner og forbereder fremtidige ledere til at udvikle handlebare løsninger til globale og indenlandske sikkerhedsudfordringer.

Vision

DMGS søger at blive udpeget af det nationale sikkerhedssamfund som et center for ekspertise inden for graduate education, instruktion og forskning.

Brigadegeneral Daniel Morgan

Skolen er opkaldt efter general Daniel Morgan, en velovervejet og afgørende leder, hvis ukonventionelle strategi og taktik hjalp med at vinde revolutionskriget. Hans sejr ved Slaget ved Cowpens var et vendepunkt i kampen for amerikansk uafhængighed. Morgan blev tildelt en kongresmedalje i 1790 for at fejre denne succes.

Indlæggelser

DMGS bestemmer elevernes berettigelse ud fra en informationsportefølje, herunder:

 • Ansøgningsskema
 • RESUME / CV
 • Opgørelse af Formål
 • Skrivning prøve
 • Tre breve af anbefaling
 • Officielle akademiske udskrifter
 • Officielle GRE / LSAT scoringer

Forår 2018 semester ansøgningsfrist: 1. oktober 2017 Efterår 2018 semester ansøgningsfrist: 15. marts 2018

Serve dit land, sikre din fremtid

På DMGS har du kommandoen for din uddannelse. Arbejd med vores fakultet om at skræddersy en udfordrende læreplan for at opfylde dine karrieremål. DMGS 'små klassestørrelser giver personlig instruktion fra førende nationale sikkerhedseksperter. Få mentored undervejs af disse erfarne lærer-praktikere til at uddanne og forberede dig til en karriere i national sikkerhed efter eksamen.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


Daniel Morgan Graduate School of National Security (DMGS)

DMGS 'MA i National Security forbereder eleverne til at udvikle færdigheder til at diagnosticere nutidige og forventede trusler og muligheder i USA's nationale sikkerhed. ... [+]

PROGRAM OVERSIGT

DMGS 'MA i National Security forbedrer elevernes færdigheder for at foregribe udviklingen i det globale miljø; Konkurrenceens kort- og langsigtede mål, strategier, instrumenter og sårbarheder og at identificere de resulterende specifikke muligheder - i en given region eller globalt - for at fremme amerikanske interesser. Programmet dækker også amerikanske regeringers organisatoriske og institutionelle arrangementer og myndighederne i de enkelte agenturer for at gennemføre politikken. Derudover vil spændingerne mellem den nationale sikkerhedspolitik og praksis og liberalt demokrati blive overvejet - og hvordan USA og andre demokratier har forsøgt at forene dem.... [-]

USA Washington
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Daniel Morgan Graduate School of National Security (DMGS)

DMGS 'MA in Intelligence fokuserer på indsamling, analyse, analytisk præsentation og modsætning i både den offentlige og private sektor. ... [+]

PROGRAM OVERSIGT

DMGS 'MA in Intelligence fokuserer på både den offentlige og private sektor brug af efterretningsundersøgelser, metoder og organisationsstrukturer. Den undersøger og fortolker de fire hovedelementer i intelligens - indsamling, analyse, analytisk præsentation og modsigelse. Dette program undersøger også nye intelligensområder som privat sektor brug af intelligens, hjemland sikkerhed og cyber.

Kandidater i dette uddannelsen vil være i stand til: Artikulere den strategiske betydning, mål, strategi, handel og kultur af intelligenselementerne, evaluere hvert element og de færdigheder og færdigheder, der er nødvendige for dette arbejde. Forven... [-]
USA Washington
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Daniel Morgan Graduate School of National Security (DMGS)

Kandidater fra uddannelsen vil kunne: Effektivt kommunikere skriftligt og mundtligt præsentationer. ... [+]

Kandidater fra uddannelsen vil kunne: Effektivt kommunikere skriftligt og mundtligt præsentationer. [-]
USA Washington
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk

Daniel Morgan Graduate School